15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag munnbeskytter i stoff med broderi med disse nybegynnervennlige instruksjonene

Har du alltid ønsket å brodere og pynte tekstiler, men har ikke turt å gjøre det fordi du er nybegynner og ikke ønsket å ødelegge klærne dine? Med beskyttelsesmasker som vi alle har måttet bære i flere måneder, har du nå det perfekte grunnlaget for å trene. Små design er ikke vanskelig å brodere, men de gjør munnbeskyttelsen vakrere og mer unik. Så hvis du leter etter broderimetoder som er enkle og derfor også passer for nybegynnere, har du kommet til rett sted. Vi har funnet og satt sammen noen fine ideer for deg for å designe munnbeskyttelsen av stoff.

Broder din egen munnbeskytter laget av stoff

DIY ideer for ansiktsmasker laget av stoff - lag ditt eget broderi

Selvfølgelig kan du også brodere munnbeskyttelsen din, men hjemmelagde ting er alltid mye hyggeligere, og du kan også være stolt av arbeidet ditt etterpå. Spesielt når det gjelder dagens tema, bør du prøve det. Det er super enkle motiver som du kan bruke på stoffet med bare noen få sting for å forbedre masken på best mulig måte. Du trenger bare noen få ting for å brodere munnbeskytteren:

  • Tøymaske
  • Broderitråd
  • Broderinål
  • liten broderiramme
  • Blyant eller vaskbar tusj (lusemarkør)

Broderi for nybegynnere på ansiktsmasken

Søt munnbeskytter laget av stoff brodert med små hjerter

Tenk først på hva du vil brodere og hvor dette designet skal være. Siden du vil stikke større hull i munnbeskyttelsen når du broderer, og dette vil redusere beskyttelsen, er det tilrådelig å designe motivene på sidene eller kantene av masken. Området i nærheten av munnen og nesen bør stå intakt.

Munnbeskytter laget av stoff med minimalistisk broderi med sorte kvister

Deretter strekker du masken i broderirammen og tegner det valgte motivet på klutskjermen. Klipp deretter av et lengre garnstykke. Tre den gjennom broderinålen og knyt en knute i den andre enden. Begynn alltid å brodere fra bunnen. På den måten forblir knuten skjult. Gjennombor stoffet hvor som helst på designet. Trekk tråden gjennom til du kjenner motstand gjennom knuten. Litt borte fra dette punkteringspunktet, stikk hull i stoffet igjen og trekk tråden gjennom.

Dekorer ansiktsmaske laget av stoff med aksenter - Fargerik regnbue

Du bestemmer selv hvor stor denne avstanden skal være. Men hvis motivet ditt har mange kurver, anbefales mindre avstander for å få virkelig runde linjer. Hvis avstandene er for store, vil motivet se mer kantete ut. Det er ingenting mer du trenger å gjøre for denne enkle sømmen. Fortsett på denne måten til du har dekket hele tegnet strek med garn. På slutten knytter du en knute i ryggen. Klipp av tråden og det første motivet er klart.

Lær å brodere – tips og triks

Broder klutbeskyttere - enkle instruksjoner for nybegynnere

Varianten som vi presenterte ovenfor er den enkleste. Du broderer ganske enkelt langs linjene du har tegnet. Med noen få ekstra verktøy og triks kan du imidlertid lage et virkelig vakkert broderi som ser profesjonelt ut. I det følgende vil vi vise deg noen slike triks som du også kan bruke på munnbeskytteren din.

Broderideer – broder blomsten med en kam

Lær å brodere en blomst til en munnbeskytter i klut

Hvis du har tenkt på å brodere blomster, kan du bruke dem på munnbeskytteren som beskrevet i instruksjonene ovenfor. En annen mulighet er denne fra bildet ovenfor. Hos henne er blomsten ikke festet på tekstilene, men ligger løst på stoffet. Dette skaper en viss 3D -effekt. Alt du trenger er en vanlig kam og materialene nevnt ovenfor, og du er i gang.

Syinstruksjoner for munnbeskytteren i klut - blomst med kam

Tegn stilkene og bladene og broder dem på stoffmunnbeskyttelsen som beskrevet i instruksjonene ovenfor. Ta nå kammen og hold den en viss avstand fra toppen av stammen med stikkene opp. Gjennombor stoffet nedenfra i høyden på stammen. Før den løse tråden mellom to tenner og deretter tilbake igjen, la det være et mellomrom mellom to tenner og la tråden løpe gjennom den neste. Sett nålen tilbake gjennom stoffet, nær der du begynte.

Fortsett slik, ta den tilstøtende plassen hver gang, til du er fornøyd med bredden på blomsten din. Deretter kan du knytte en knute på baksiden og bruke saks til å klippe trådene fra kammen. Gre blomsten litt mer, og du er ferdig!

Brodering av blader – teknikker

Broderitråd for dekorering av tekstiler

Hvis du vil brodere en hel blomst og ikke bare blomster på munnbeskytteren din, trenger du selvfølgelig også blader. Slik som blomsten ovenfor er ganske lett å få ved å følge guiden nedenfor:

Bare broder blader for å dekorere tekstiler eller for å skjule hull

Arket består av noen få masker som du bare gjentar til hele arket er ferdig. Etter at du har skissert det ut, piercer du midten av stoffet med nålen nedenfra, trekker tråden ut til knuten og stikker den gjennom bladets spiss. Tilbake på baksiden stikker du nålen gjennom det bredeste, venstre punktet på arket. Før tråden under tråden på spissen og deretter ovenfra på motsatt side, det vil si høyre side av det bredeste punktet på arket.

Lag broderi på ansiktsmasken selv - lær å brodere blader til blomster

Bakfra, stikk gjennom venstre side igjen og gjenta alle trinnene til du kommer til bunnen. Forresten, i instruksjonene var et hull gjemt med arket.

Pent broderi – instruksjoner for en blomst med pinner

Broderi munnbeskytter - blomst med løse kronblad for 3D -effekt

En annen variant følger, som du kan sy eller brodere en blomst på munnbeskyttelsen med. I stedet for en kam er pinner din hjelp i dette tilfellet og gir midlertidig støtte når du skal brodere tekstiler. Slik fungerer det:

Enkel idé for broderte kronblad med en pin

Sett en pinne inn på ønsket plassering på klutbeskyttelsen. Litt under og forskjøvet til venstre, stikk nålen gjennom stoffet nedenfra, trekk tråden rundt pinnen og stikk den gjennom stoffet igjen, men denne gangen forskjøvet til høyre og omtrent samme avstand som venstre søm. Deretter, i midten mellom de to maskene rett under pinnen, stikk du tråden gjennom stoffet igjen, vikle den rundt pinnen og begynn å “flette”.

Broderi for nybegynnere - lag din egen vakre blomst med broderitråd

Før først tråden under den første strammet tråden, deretter over den midterste tråden og til slutt under den andre yttertråden. Gjenta trinnene i den andre retningen, bare denne gangen over den første tråden, deretter under den midterste tråden og igjen over den siste tråden. Fortsett å gjøre dette til du kommer til bunns. Alternativ hver rad: først nedenfra, deretter ovenfra. Stikk til slutt nålen gjennom stoffet igjen, knytt tråden på baksiden og klipp den av. Det første kronbladet av den vakre blomsten er nå klart. Så snart du har brodert hele blomsten på munnbeskytteren i tøyet, kan du fjerne pinnene og løfte eller bøye kronbladene litt. Hvordan gi dem et interessant 3D -utseende.

Det er enkelt å brodere roser

Broder roser i grupper og dekorer ansiktsmasker individuelt

Roser ser ut til å ha intrikate blomster, men de er faktisk veldig enkle å sy. Startmotivet er en slags stjerne som du kan brodere fra et hvilket som helst antall tråder (oddetall). For å gjøre dette, stikk fra innsiden til midten og ikke omvendt. Lengden på disse trådene vil også bestemme størrelsen på rosen din. Små grupper av for eksempel tre roser i forskjellige størrelser og forskjellige farger ser spesielt vakre ut.

Broder enkle roser med instruksjoner for nybegynnere

Du stikker denne første stjernen utenfra og inn, fordi du da må fortsette fra midten. Derfra vikler du tråden i en sirkel, og vekselvis leder den først over en tråd, deretter gjennom bunnen, deretter igjen fra toppen og så videre. Fortsett å gjøre dette til du kommer helt ut. De originale hjelpetrådene skal ikke lenger være synlige på slutten. Stikk deretter tråden gjennom stoffet for å knytte en knute bak. Klipp av overflødig tråd.

Broderimotiver – enkelt hjerte

Hjerte brodert på ansiktsmasken laget av stoff i rød farge

Et hjerte ser vakkert ut selv om konturen er brodert, men du kan også fylle det ut med forskjellige mønstre. Om bare diagonale linjer eller et rutenettmønster ikke spiller noen rolle, gjør mønsteret hjertet enda vakrere.

Tegn et hjerte og broder et rutenettmønster med rød tråd

Alt du trenger å gjøre er først å koble øvre og nedre konturer med vertikale linjer. Start til venstre og jobbe deg gradvis til høyre. Når du har nådd den andre enden, stikker du gjennom stoffet igjen nedenfra og kobler de høyre og venstre ytterlinjene på samme måte, bortsett fra at du alltid lar tråden gå vekselvis under og deretter over de vertikale trådene.

Kirsebær er brodert som motiver for kanten av klutskjermen

Kirsebær som en liten dekorasjon på tekstiler og masker

Kantene på beskyttelsesmasken kan dekoreres fantastisk med slike kirsebær, som er laget med bare noen få sting. Pierce først bakfra og deretter igjen gjennom stoffet på en liten avstand. Stikk tråden i midten av den resulterende linjen gjennom masken igjen og før den tilbake lenger ned. Gjenta dette en gang til på den andre siden.

Idee til kanten av beskyttelsesmasken med søte kirsebær

Bruk deretter den røde tråden til å stikke hull på stoffet i den nedre enden, vikle tråden flere ganger rundt nålen og stikk den igjen gjennom maskevevet. Gjenta for den andre kirsebæren og lag så mange flere kirsebærpar du vil.

Dekorer en ansiktsmaske av stoff med en løvetann

Kreativ løvetann laget av hvit og grønn brodertråd

Synes du ikke denne løvetannen også er søt? Du kan få knutene på samme måte som kirsebærene fra instruksjonene ovenfor. Stikk hull i stoffet nedenfra, vik tråden rundt nålen flere ganger, og stikk den deretter gjennom stoffet igjen. For å få en jevnt rund form, kan du tegne en sirkel på forhånd, som du kan bruke som veiledning når du fordeler knutene. Knutenes størrelse (dvs. frøene til løvetannen) avhenger av hvor ofte du vikler tråden rundt nålen. Det er best å designe flere størrelser.

Broder løvetann selv fra knuter til munnbeskyttelsen laget av stoff

Når du har fordelt knutene, punkterer du midtpunktet nedenfra og markerer det med noen få masker (4 tråderader bør være tilstrekkelig, avhengig av blomstens størrelse). Koble deretter dette punktet med en knute. Ta nålen tilbake på ryggen, stikk gjennom midtpunktet igjen og koble den til neste knute. Fortsett å gjøre dette til alle nodene er koblet til midtpunktet. Hvis du vil, kan du legge til noen flere noder over blomsten, som vil se ut som frø som flyr gjennom luften. Da mangler det bare en stilk og et blad eller to.

Previous Post
Lag vårkranser – 10 enkle DIY -ideer for vårdekorasjoner med instruksjoner
Next Post
Loftleilighet med en dynamisk og livlig atmosfære