15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Etterlign bare ideer for oppstart – 30 flotte ideer for hjem og hage

upcycling-ideer-enkel-dekorasjon-dør-krans-vann-slange-hageslange-blomster-tulipaner

“Gjør nytt av gammelt”, er det som er sagt. Og i tråd med dette ordtaket har vi satt sammen noen ideer som du kan bruke alle unødvendige tingene som står rundt med deg til nyttige formål. Tross alt er det snart vårrengjøring, og du kommer garantert til å støte på noen gjenstander som du ellers ikke egentlig ville vite hva du skulle gjøre med. Men hva kan du pusle med? Vi har også gitt noen forklaringer og instruksjoner for deg slik at du kan bruke Upcycling ideer enkelt kan etterligne. Ha det gøy med håndverk!

Lag upcycling ideer selv raskt og enkelt

upcycling ideer enkel studie-skrivebord-dekorasjon-linjal-tre-oppslagstavle-klesklyper

Det er tonnevis med flotte ideer for oppstart for hjemmet, og det gjelder også elementene du kan bruke til dem. En gammel trellinjal, for eksempel, kan brukes som et alternativ til en oppslagstavle ved å feste klesklyper til den. Hvis du leter etter ideer for oppskyting av bilder, kan du også bruke denne varianten. Du kan også bruke klesnålene til å henge eller feste bilder på veggen.

Upcycling ideer ganske enkelt forklart

upcycling-ideer-enkel-molding-vegg-sko-holder-original-diy-interiørdesign

Hvis du vil gjøre kreativt håndverk og samtidig lage noe nyttig, bør du vurdere slike holdere for sko. Hvis du ikke lenger vet hva du skal gjøre med alle disse skoene, kan dekorative strimler vise seg å være nyttige, som du nå kan superoppsyke. For slike upcycling-ideer kan du bare krydre gamle strimler eller kjøpe nye og deretter lime dem på veggen med et sterkt, dobbeltsidig teip.

Gjør-det-selv upcycling ideer

upcycling ideer ganske enkelt rivjern-rivjern-øredobber-stuve-stuve-lakk-pen

Hvis du vil lage praktiske og vakre ting selv, kan du bruke alle slags husholdningsartikler. Selv et tilsynelatende ubrukelig element som et slitt rivjern kan raskt bli nyttig igjen etter at du har malt det nymalt. Du kan ganske enkelt bruke hullene på rivjernet til å henge opp øredobber for slike upcycling -ideer.

Kreative ideer med en gammel rake

upcycling ideer rett og slett smykkeholder-rake-kjeder-vegghengende

Du kan også organisere smykker på denne måten. For slike upcycling -ideer, fest riven på veggen uten håndtaket og bruk deretter tappene til å henge den opp. Bruk riven som den er for et rustikt utseende, eller mal metallet hvilken som helst farge som matcher resten av innredningen i rommet.

Kreative ideer for nybegynnere

upcycling ideer ganske enkelt kjøkken-rake-treskje-gryteholder-krok

Her er en annen måte du kan bruke en rake. Det kan være et interessant blikkfang på kjøkkenet og kan praktisk talt brukes til å henge opp forskjellige kjøkkenutstyr, slik at du alltid har dem tilgjengelig. Bare fest disse ideene for oppstart direkte på veggen eller heng dem på et brett.

Såpedispenser til kjøkkenet

upcycling ideer ganske enkelt mason jar-original-gjør-selv-såpedispenser

Å lage en såpedispenser for kjøkken er like enkelt ved å bruke en pen murkrukke. Lokket er utstyrt med en pumpe som du kan ta fra en gammel såpedispenser, eller du kan bare kjøpe en. Generelt kan du enkelt implementere mange upcycling -ideer fra murkrukker og bruke dem i hverdagen.

Upcycling ideer med papp

upcycling ideer ganske enkelt papp-papir-toalettpapir-rulle-kobber-lakk-pennholder

Upcycling -ideer laget av papir eller papp kan også være nyttige. Her er et eksempel på en pennholder som du kan lage av toalettruller og et stykke papp. For disse upcycling -ideene limer du bare rullene på papp og sprayer dem med sprøytemaling ute i det fri. Utstyr skrivebordet med dette tilbehøret.

Gjenvinningsideer – broderiringer som klokker

upcycling ideer bare broderi bøyle-idé-husholdning-vegg-dekorasjon-vegg-klokke-tinker

Hvis du leter etter enkle DIY -ideer for å dekorere, kan du vurdere disse veggklokkene. Dekorasjonen er laget av runde broderirammer som kan dekkes med hvilket som helst stoff. Vinkelrammer er imidlertid også egnet. Du lager den attraktive veggdekorasjonen ved ganske enkelt å kjøpe et urverk for hver av de upcycling -ideene. En fin håndverksidé som selv nybegynnere enkelt kan etterligne.

Idee for tregitter

upcycling ideer ganske enkelt barneseng-resirkuler-grid-holder-magasin-lagringsplass

Hvis barnet ditt har vokst opp barnesengen, trenger du ikke kaste sengen med en gang. Du kan lage en benk av den liggende overflaten, og rutenettet kan brukes til å henge opp forskjellige ting. For upcycling -ideer, bare heng blader over trinnene eller bruk dem som en åpen garderobe og heng kleshengere på dem.

Nyttig tilbehør

upcycling ideer ganske enkelt diy-mint-candy-jar-box-tinker-hodetelefoner

De sammenfiltrede kablene som følger oss i hverdagen kan være veldig irriterende. Men vi har en ide om hvordan du i det minste kan bli kvitt det fra lommen ved å stue hodetelefoner på en praktisk måte. For dette bruker du ganske enkelt upcycling -ideer fra bokser. En sukkerglass som vist ovenfor er for eksempel godt egnet. For ideene om upcycling, dekorer boksen som du vil, og utstyr den med en nøkkelring og krok for å feste den til eller i posen.

Lagre bobby pins

upcycling-ideer redesigner ganske enkelt bobby pins-hårnål-stu-vekk-can-tictac

Ulike doser er egnet for forskjellige formål. En tic-tac-emballasje som denne kan i sin tur pent lagre mindre ting som hårklips eller hårbånd, og er alltid klar til hånden. For ideene om upcycling, design ganske enkelt boksen slik du vil. Spraymaling, for eksempel, fungerer bra. Organiser sminkebordet ditt!

Tinker upcycling ideer enkelt – lag din egen verktøyholder

upcycling ideer rett og slett bilnummer-american-holder-tool-brush

Nummerplater er ganske enkle å bøye slik at du kan forme dem til en slik beholder. Beholderen kan deretter brukes på pulten eller i verkstedet for verktøy og annet tilbehør. Du kan enkelt implementere upcycling -ideer med litt fantasi. Tenk på hva du kan gjøre med ting før du bare kaster dem.

Dekorasjonsideer fra DIY -prosjekter

upcycling-ideer-enkle-rom-divider-gardin-urban-lisens-plater-fargerik-terrasse

Nummerplater kan også brukes til å implementere andre kule ideer, for eksempel denne originale romdeleren, som er egnet for innendørs og utendørs. Amerikanske bilskilt ser spesielt elegante ut her, ettersom de har forskjellige farger avhengig av staten. Men slike upcycling -ideer kan også lett etterlignes med andre tegn.

Upcycling ideer for hagen

upcycling-ideer-enkle-poser-idé-hage-dekorasjon-blomsterbokser-metall-espalier

Du kan lage originale dekorasjoner selv med en pose. I hagen er dametilbehøret egnet, for eksempel for å designe blomsterkasser. Og hvorfor ikke kombinere flere poser samtidig. Du har sikkert nok av dem tilgjengelig. For ideene om upcycling, fyll ganske enkelt lommene med jord og plant dem. Du er velkommen til å bruke disse upcycling -ideene for balkonger og terrasser. Eller har hageslangen din noen hull? Ikke kast den heller. Du kan bruke et stykke til å designe forskjellige dørkranser som på forsidebildet vårt. For ideene om upcycling, pakk inn slangen og dekorer den deretter med noen dekorasjoner. Ekte og kunstige blomster er passende, men også andre dekorative elementer. Disse DIY -ideene laget av jeans er også veldig kreative.

Upcycling for DIY benk

upcycling-ideer-enkel-betong-blokk-forslag-benk-hage-bjelke-puter

Ved hjelp av upcycling -ideer kan du lage møbler like enkelt. Du kan ha noen få betongblokker som dette etter noen oppussing eller bygging. Deretter kan du bruke dem til å bygge en komfortabel benk. Og for det trenger du ikke engang noen spesiell erfaring med byggearbeid. For slike upcycling -ideer kan du bare stable blokkene oppå hverandre og gi dem barer til setet.

Ideer for innendørs og utendørs

upcycling-ideer-lett-mat-plass-fugler-retter-gardin-holder-gaffel

Et slikt fôringssted for fugler, som kan dekorere hagen, kan lages av retter. Bor forsiktig hull gjennom selen, fest deretter tau, en metall- eller plaststang og trebiter for å holde alt på plass. Gardinholderen laget av en gaffel er like original. For disse upcycling ideene, bare bruk husholdningsartikler som ikke lenger er nødvendig.

Gamle skuffer

upcycling-ideer-ganske enkelt-resirkuler-gamle-skuffer-tapet-vegghylle

Hvis du vil kaste et gammelt skap, kan du i det minste fortsatt bruke skuffene til å lage interessante veggdekorasjoner. For ideene om upcycling, dekorere innsiden av rommene med tapeterester og henge dem på veggen. Nå kan de brukes som hyller og vise dekorasjonene dine.

Upcycling ideer med tre

upcycling-ideer-lett-maling-kniv-blokk-voks fargestifter-fargede blyanter-barn

Spesielt i barnehagen er det ofte mye uorden på grunn av de mange leker og håndverk. Fargestifter, filtpenner og voksfargestifter er intet unntak. Her er en praktisk måte å organisere penner på. For disse upcycling -ideene, lag bare en knivblokk med hull. Du kan bruke en drill til dette. Mal knivblokken hvilken som helst farge, og stu så pennene.

Bare lag ideer til oppskyting selv – stu sømutstyr

upcycling-ideer-ganske enkelt-design-kniv-blokk-grønt-garn-spole-stuve

På samme måte kan du også organisere trådspindlene, som ellers bare ligger i en rotete skuff eller syboks. Bare gi de borede hullene for upcycling -ideene med trepinner, som du også kan lime på plass. Legg deretter spindlene på stengene. Du har dem alltid for hånden, og du trenger ikke bruke tid på å lete etter den riktige fargen.

Sy nye klær av gamle klær

upcycling-ideer-lett-klær-genser-lue-gjør-deg-selv-nybegynnere

Hvis du er i humør for DIY -klær, kan du grave noen gamle klær ut av skapet og bruke dem til å lage nye ting. En genser kan for eksempel brukes til å sy en varm lue. Og nybegynnere trenger ikke å bli sjokkert når de hører ordet “sy”. Ideen er så enkel at selv nybegynnere enkelt kan etterligne ideene for upcycling.

Idé fra jeans

upcycling-ideer-enkle-jeans-coasters-spiral-stoff

Klær laget av denim kan igjen brukes til en rekke ting. En stripe er for eksempel egnet for slike underlegg for kopper og glass. Hvis du i stedet lager en større spiral, kan du også bruke resultatet som en trekke og dekorere bordet på en original måte. Som du kan se, er alt du trenger å gjøre for disse upcycling -ideene å danne en spiral.

DIY borddekorasjoner

upcycling-ideer-ganske enkelt-plass-matter-bestikk-bag-jeans-klær

Så oppsykling av klær trenger ikke å bety å lage nye klær av gamle klær. Deler av klærne kan i stedet brukes til hverdagslige ting som for eksempel bordmatter. Så kombinere coasters ovenfor med hjemmelagde doilies. Du kan også legge til en bestikklomme ved ganske enkelt å sy bukselommen på drakten for ideene om upcycling.

Tinker upcycling ideer enkelt – nyttige poser og dekorasjon

upcycling-ideer-enkle-lomme-jeans-vegg-dekorasjon-kransløkker

Du kan også se flotte ideer for oppjustering av jeans her. Bruk bukselommer til å lagre forskjellige ting som penner og andre redskaper rundt skrivebordet. Men du kan også lage en original krans av bukselommene. For ideene om upcycling, bytt posene enkelt med bånd og dekorer rommet.

Armbånd laget av resirkulert materiale

upcycling-ideer-lett-toalett-rull-dekorere-armbånd-washi-tape-fargerike-barn-inspirasjon

Tro det eller ei, armbåndet til denne gutten er laget av en toalettrulle. Klipp ut en ring av hvilken som helst bredde og lim deretter washi -tape i lyse farger på den. Du kan også bruke slike ringer som serviettringer og designe dem for enhver anledning. En annen mulighet til ganske enkelt å gjenskape en av de mange ideene.

Bokhyller eller hyller laget av bøker?

upcycling-ideer-lett-bøker-bokhylle-idé-vegg-dekorasjon

Egentlig fungerer bare den nedre boken som en hylle. Den festes ved hjelp av en L-brakett, som limes midt på innsiden av bakdekselet. Deretter kan boken skrus til veggen og brukes som en hylle til andre bøker eller til pynt. Så du kan enkelt etterligne originale upcycling -ideer.

Lampestativ som bord

upcycling-ideas-simply-side-bord-lampe-stativ-lakkering-bord-topp-møbler

Bruk et gammelt lampestativ eller en stor lysestake til et nytt sidebord. Du kan male stativet på forhånd, og deretter bruke en tallerken til å lage en bordplate. Du kan også enkelt lage slike upcycling -ideer selv med en treplate som du holder på stativet. Sørg for at stativet har en bred fot slik at den kan stå støtt.

Upcycling ideer for barn

upcycling-ideer-ganske enkelt-voks fargestifter-smelte-dekorasjon-lag-selv-hjerter

Disse hjertene er ikke bare veldig hyggelige, men blir også laget veldig raskt. De består bare av smeltede fargestifter. Du kan lage slike dekorasjoner og upcycling -ideer enkelt og i alle farger og fasonger. For eksempel ble to farger brukt for å representere ødelagte hjerter.

Upcycling ideer – instruksjoner for DIY dekorasjonshjerter

upcycling-ideer-enkle-instruksjoner-hjerter-voks fargestifter-dekorasjon

Du trenger en enkel bakepanne i silikon med hvilken form du vil. Legg deretter fargestiftene i disse formene. For de originale ideene for oppstart, plasserer du bare stekepannen kort i den forvarmede ovnen til voksen har smeltet. Ta formen ut av ovnen og la væsken avkjøles til den stivner igjen. Nå kan du ta figurene ut av stekeformen.

Håndverk med korker – 30 kreative gjenvinningsideer for hverdagen & som dekorasjon

15 kreative ideer for hjemmet – bruk klesklyper annerledes

Resirkulering av håndverk med gamle bøker – 17 flotte ideer for oppstart

Previous Post
Lag karnevalsdekorasjoner – 7 vakre DIY -ideer med ballonger
Next Post
Kattedrakt for jenter – enkle instruksjoner for et søtt kattedrakt for barn