15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Håndarbeid fingerdukker for barn – maler og morsomme fingerspill

fingerdukke-strikking-tinker-barn-finger-spill-fugl-fargerikt

Fingerdukker er veldig populære blant barn og oppmuntrer barns fantasi. Du legger morsomme fingerdyr og hanner på hver finger og gir dem liv. Den kan brukes til å fortelle historier og spille et ekte dukketeaterstykke hjemme. På grunn av sin lille størrelse kan de være fantasifulle Lag fingerdukker og uten mye innsats.

Håndarbeid fingerdukker for barn – heklet fingerdukker

Håndarbeid fingerdukker-barn-fingerspill-strikking-rev-gjør-det-selv

Tradisjonelt hekles fingerdukker og hovedsakelig brukes ullrester til dette. Hekling av slike små elementer og detaljer kan være en skikkelig utfordring selv for profesjonelle. Hvis du ikke er praktisert i denne evnen, men fortsatt vil glede ditt lille barn, er det mange andre måter å lage individuelle fingerdukker på. Vi presenterer også noen av dem.

Lett å lage fingerdukker for barn – skogsdyr laget av filt

Håndverksfingerdukker-barn-fingerspill-filt-skogsdyr-gjør-det-selv

Fingerspill er bare mulig hvis flere fingerdukker er tilgjengelige. Du kan bruke den til å spille en morsom og veldig kreativ historie. Disse små figurene oppmuntrer barnets kreativitet og lar fantasien løpe løpsk. I tillegg tar disse svært lite plass og kan tas med hvor som helst. Vi anbefaler at du kommer med et tema og designer fingerdukkene deretter. Tegn først på et stykke papir hvordan du faktisk forestiller deg figurene. Du kan også skrive ut ferdige maler fra Internett, hvorav noen er tilgjengelige nedenfor.

Lag fingerdukker – lag din egen morsomme ugle for fingerspill 

Håndarbeid fingerdukker-barn-fingerspill-filt-ugle-instruksjoner

Et populært materiale for alt håndverk merkes. Den kan også brukes til å lage fingerdukker i enkle trinn. Få først filtstykker, inkludert saks, en nål med tråd og en tusj. Tegn nå figuren på den ene siden, på baksiden, av filtmaterialet. Her tilbyr vi varianter for fingerdukker om temaet skog og skogdyr. Representasjonen av de typiske skogdyrene trenger ikke å være veldig detaljert. Tvert imot ser de morsomme fingerdyrene søtere ut når de bare er designet.

Lag fingerdukker til barn – sy en rev av filt

fingerdukke-tinker-barn-finger-spill-filt-rev-sy

Når du designer figurene, må du glemme de typiske egenskapene. Vær tro mot den oransje fargen på revepelsen og legg spesielt vekt på uglens store øyne. I tillegg skal fargen på filten matche pelsen til det virkelige dyret. Barn husker små detaljer, så det er verdt å legge mer flid og kreativitet i DIY -prosjektet.

Håndarbeid fingerdukker for barn – fingerdyr laget av filt

Fingerdyr laget av filt -barn-finger-spill-filt-pinnsvin-n # høne

Grunnformen for fingerdukkene beskriver formen på en finger så presist som mulig – avlang og avrundet øverst. Du kan enkelt gjøre dette hvis du legger fingeravtrykk eller håndavtrykk på et stykke papir og tegner det.

Tinker overnatting for fingerdukkene

Tinker fingerdukker-barn-finger-spill-skog-dyr-konvolutt-filt

Dyrene har naturligvis et sted å bo i skogen. Fingerdukkene våre trenger også en av disse slik at historien virkelig er sann. Lag et sted for fingerdukkene også av filt. Til dette bruker du et større stykke filt og skjærer det i form av et høstblad. Alt du trenger er et bånd for å knytte ‘konvolutten’.

Lag veldig enkle fingerdukker – med en mal laget av papir

fingerdukke-tinker-barn-finger-spill-papir-maling-gjør-det-selv

En av de enkleste måtene å lage fingerdukker på er å lage dem av papir. Det fungerer feilfritt og er en god kreativ aktivitet for små barn. Her kan du også bruke ferdige maler fra Internett, eller du kan la kreativiteten og fantasien løpe fritt og tegne hvilke morsomme karakterer du selv.

Å lage fingerdukker som er gjort enkelt for barn!

fingerdukke-tinker-barn-finger-spill-papir-idé-maleri

Det er to alternativer for papirfingerdukker. En variant er å designe figuren for hver enkelt finger. Ellers setter du to fingre i stedet for figurens faktiske føtter. Fas jobber spesielt effektivt med menneskeskikkelser, fordi fingrene reproduserer bena på en veldig morsom måte.

Lag papirfingerdukker – mal for farging

fingerdukke-tinker-barn-finger-spill-mal-fargelegging-papir

Du er velkommen til å bruke denne malen. Skriv dem ut og gi barnet ditt fargelegging. Figurer av denne typen kan enkelt designes av deg selv. Du trenger bare å planlegge åpningene for fingrene eller beina og kutte dem ut senere.

Å lage fingerdukker – veldig enkle instruksjoner for barn

fingerdukke-tinker-barn-finger-spill-papir-dyr-maling

Papirfingerdukker er også veldig enkle å lage for hver enkelt finger. Disse fungerer på lignende måte som eggekoppene i papir, bare diameteren skal være mye mindre. Tegn et tegn på dyret eller en morsom person. La en 2-3 centimeter bred stripe ligge bak figuren og skjær den ut slik. Figuren kan farges inn eller ganske enkelt lages av farget papp.

Tinker fingerdukker – fingerdyr laget av papir for morsomme fingerspill

fingerdukke-tinker-papir-morsomme-finger-spill-mal-fargelegging-dyr

Denne malen hjelper deg med å lage et papirfingerdyr til barnet ditt. Denne håndarbeidsideen er spesielt egnet hvis du må produsere flere figurer raskt. Alt du trenger å gjøre ved hjelp av barna er å klippe ut figurene og fikse papirstrimmelen på baksiden med tape.

Morsom idé for å lage fingerdukker – bruk gamle gummihansker

fingerdukke-tinker-barn-morsomme-finger-spill-gummi-hanskemaleri

Den siste varianten for fingerdukker er spesielt enkel å lage selv, passer godt for småbarn og krever materialer som er tilgjengelige i alle husholdninger. Alt du trenger for dette håndverksprosjektet er en gummihanske, saks og tusj eller tusj, avhengig av dine preferanser.

Lag gjenvinningsfingerdukker – enkle instruksjoner fra gummihansker

fingerdukke-tinker-barn-finger-spill-instruksjoner-gummi-hanske-gjør-det-selv

Klipp først av fingrene på hansken med saks. Det andre og samtidig det siste trinnet er å fargelegge gummifingrene og tegne morsomme ansikter på dem. Barna dine vil definitivt gjerne delta i denne gledelige oppgaven.

Previous Post
Karnevalsdekorasjoner for hjemmet – flotte karnevalsideer å lage selv
Next Post
5 hjemmelagde gaveideer som virkelig er nyttige