15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag din egen dørkrans til sommeren: Dekorer inngangsdøren din med en av disse ideene!

Velkommen til den mest solrike tiden på året ved å dekorere inngangsdøren din med en nydelig sommerkrans. De fleste av disse DIY -ideene bygger på det vi liker mest med sommermånedene: nyplukkede blomster, stranddager, tropiske dagdrømmer og utbrudd av lyse farger. Mye av dette krever til og med falske blomster og sukkulenter, slik at du kan la dem henge til høsten – eller resten av året hvis du vil. Uansett hvilken dørkrans du lager selv til sommeren, vil den sikkert pynte på inngangsdøren din, terrassen din eller hvor du vil henge den. En ekstra bonus: disse ideene er enkle nok for alle, noe som er perfekt hvis du leter etter noen håndverksprosjekter for en regnværsdag eller trenger kreativ aktivitet når været er varmt.

Lag din egen dørkrans til sommeren – inspirerende ideer og instruksjoner

Lag din egen store dørkrans for sommertips

Dørkranser kommer i alle størrelser og farger, og materialvalget er virkelig uendelig. Hvis du ikke vil kjøpe dørdekorasjonen ferdig, men heller sette den sammen selv, finner du mye inspirasjon hos oss. Avhengig av størrelsen på inngangsdøren din, kan dørkransen for sommeren være veldig stor som på bildet ovenfor, eller ha en klassisk diameter på 40-50 centimeter. Men en ting er sikkert: med en stor krans i storformat vil inngangen til huset ditt absolutt skille seg ut.

I det følgende har vi samlet noen sommerlige ideer til dørkranser som er enkle å lage selv og ta med en fantastisk sommerfeil. Nøyaktige instruksjoner og tips om hvordan du kan tinker dem er også tilgjengelige.

Enkel dørkrans inspirert av naturen

Dørkrans for sommernatur vinranskrans med dekorative blomster

DIY -prosjekter trenger ikke alltid å være kompliserte. Og den følgende håndverksideen er bevis på det. For denne dørkransen til sommeren trenger du følgende materialer:

 • Vinkrans (f.eks. 50 cm i diameter), pilkrans fungerer også
 • Blomstertråd
 • Wire cutter
 • varmt lim
 • kunstige blomster og grener
 • lite velkomstskilt og spraymaling (valgfritt)

Vinranskrans for sommer dekorere med kunstige blomster

Først skjærer du de grønne kvistene i individuelle biter og legger dem grovt oppå kransen for å få en ide om avstanden og den generelle utformingen. Du kan deretter flette stilkene direkte inn i kransen og fikse dem med det varme limet. Tilsett deretter blomstene for å legge til litt farge på kransen. Kunstige sommerblomster som de populære peonene er bare perfekte for en vakker sommerkrans. Du kan feste blomstene til kransen enten med blomstertråd eller med varmt lim. Den blomstrende dørkransen for sommeren er nå klar, men hvis du ønsker det, kan du gjøre den enda mer innbydende med et lite velkomstskilt.

DIY trevogn hjulkrans for sommeren

Dørdekorasjon i landlig stil DIY trevognskrans med ranunculus

Loppemarkedsfunn er det ideelle materialet for kreative håndverkprosjekter. Så hvordan finner du denne originale vognkransen med sommerdekorasjoner? Trehjulet er enkelt dekorert med kunstige buksbom og eukalyptusgreiner, og deretter er aksenter satt med små og store ranunculus.

Tinker dørkrans for sommer fra vognhjul

En mini sinkvannkanne avrunder designet på denne kransen fantastisk. Det trenger ikke være et vognhjul heller. Bare søk etter gamle, runde objekter i riktig størrelse, og la kreativiteten gå fri.

Vognhjul i tre dekorert med blomster og bånd i rødt og gult

Dørkrans for sommeren laget av trevogn som er dekorert med blomster og sløyfer

Glad dørkrans laget av solhatt – en original DIY -idé

Lag en annen sommerdørkrans av en sommerhatt

Noen ganger trenger du ikke mye for å trylle frem en interessant dekorasjon med egne hender. Finn for eksempel en stråhatt brodert med en hyggelig hilsen, og fest deretter falske blomster som matcher dørfargen din eller forhagen og voilà! Du har allerede en fantastisk dørkrans for sommeren som ser bra ut og koster lite.

Original idé for en sommerkrans laget av halmhatt dekorert med kunstige blomster

Tips: Billige hatter fra 1 euro -butikken eller supermarkedet fungerer best (av åpenbare grunner).

Maritim dørkrans med flotsam

Dørkrans for sommer maritim inspirert av stranden

Velkommen sommerens avslappende dager ved å lage denne dørkransen til sommeren selv. Utsmykket med skjell, sjøstjerner og perler, er det det perfekte tilskuddet til inngangsdøren din og gir litt stand -stil til inngangspartiet. Hva du trenger for denne sommerdørdekorasjonen:

 • Styrofoam krans
 • hvitt bomullstau
 • Blåskjell og snegelskall i forskjellige størrelser
 • hvite plastperler
 • dekorative sjøstjerner
 • Varm limpistol

Instruksjoner for å lage en maritim krans som dørdekorasjon

Bruk den varme limpistolen til å lime enden av bomullstauet til bunnen av isopor -kransformen. Fortsett deretter å vikle tauet rundt kransformen, og sørg for å dekke isoporen godt slik at ingen del av den er synlig gjennom tauet. Når kransen er helt dekket, klipper du tauet og limer enden til kransen.

Nå er kransen pyntet. Start med de større elementene, og fyll deretter ut hullene med mindre muslinger og snegelskall. Bruk de hvite perlene for å fullføre det nautiske bildet.

For å lage hengeren, kutt et 20-25 cm langt taustykke og lim endene på baksiden øverst på kransen.

I stedet for tau kan du også bruke jutebånd og legge til en liten båt som aksent

Maritim krans med juteskall, liten båt og fuglesilhuetter

Kul dørkrans til sommer med sitroner

DIY sommerdekorasjon sitronkrans til døren

Hvis du forbinder sommeren med ferskpresset sitronade, kan du bruke sitronens friske utseende til dørdekorasjoner. Sitrondekorasjonen er perfekt for sommeren og gir deg umiddelbart et godt humør. En dørkrans med kunstige sitroner er superenkel å etterligne når du har samlet materialene. Hva er nødvendig:

 • Trådkrans
 • kunstige sitronkranser
 • svarte glidelåser

Fest sitronkransen til trådkransen med kabelbånd

Start med å feste enden av kransen til senterstangen i kransformen med glidelås. Fest kransen rundt den midterste ringen og fest den med glidelås om nødvendig. Gjenta dette til du har viklet kranser rundt alle ringene på trådkransen. fullstendig!

Tips: Hvis du ikke finner en kunstig sitronkrans, kan du først pakke inn trådkransen med grønne planter og deretter lime noen dekorative sitroner av plast med et varmt lim.

Dekorative sitroner kombinerer også godt med buksbom

DIY enkel dørkrans laget av kunstig buksbom og dekorative sitroner

DIY dørkrans til sommer med lavendel

Lag lavendelkrans selv

Lavendel er en av de mest populære plantene som blomstrer om sommeren og imponerer ikke bare med sine vakre lilla blomster, men også med sin fantastiske aroma. Enten levende, tørket eller kunstig – lavendelblomstene brukes ofte i forskjellige håndverkprosjekter. Så hvorfor ikke prøve å lage en lavendelkrans selv? Her er noen ideer og tips.

Bruk lavendel fra hagen

DIY dørkrans til sommer laget av ekte lavendel

Kransen laget av de livlige lavendelblomstene er populær både for sin skjønnhet og for den beroligende duften. Alle med en overdådig blomstrende lavendelplante i hagen sin kan ganske enkelt kutte en stor bunt og begynne å jobbe med en gang. I tillegg til lavendelblomstene trenger du også en kransform, f.eks. Laget av wire eller enda bedre pil- eller blomstertråd og trådkuttere.

Klipp først tråden i flere like store biter (ca. 10 cm). Samle lavendelen i en bunt og legg den på kransformen. Ikke bekymre deg for de lange stilkene – de vil hjelpe til med å dekke kransformen godt og tilføre kransen fylde. De lukter også veldig godt.

Fest lavendelen til kransen med trådbitene du forberedte. Fortsett å legge til bunker med lavendel og arbeid rundt kransformen. Når du er ferdig, vil du ha en fantastisk dørkrans for sommeren med lavendel som ser ut og lukter fantastisk. Heng den på inngangsdøren for å beundre skjønnheten hver dag.

Lavendelkrans laget av tørkede blomster

Dekorer selje dørkrans sommer med lavendel

Billig og langvarig – den kunstige lavendelkransen

Tinker sommerdørkrans fra kunstig lavendel

Lag en annen slags dørkrans til sommeren

Inngangsdør om sommeren dekorere kurv med peoner i stedet for krans

Hvis du vil presentere kransen din på en moderne måte, kan du velge et alternativ til den klassiske. Vakkert plantede kurver brukes oftere og oftere som dørkranser og er for tiden en populær trend for dørdekorasjoner. I det følgende viser vi hvordan du kan lage en så moderne sommerkrans selv.

Materialer til blomsterkurv med pioner og grønt

Først de nødvendige materialene:

 • Veggkurv (med henger)
 • kunstige pioner med stilker
 • Wire cutter
 • Blomstertråd
 • kunstig bregne
 • Bånd (valgfritt)

Instruksjoner for en blomsterkurv med peoner som dørkrans

For å lage denne morsomme sommerkransen, klipp først stilkene til peonene til ønsket lengde slik at de får plass i den hengende kurven. Ordne deretter blomstene i kurven, begynn med de større blomstene først. Sett dette inn og fyll opp kurven. Legg deretter inn de mindre blomstene for å fylle ut hullene. Du kan bruke blomsterskum eller frigolit nederst i kurven for å gjøre arrangementet sikrere. Det er også en god idé å knytte stilkene sammen med blomstertråd for å holde dem på plass.

Etter at du har fylt kurven med peonene, legger du til noen grønne aksenter. Bare legg stammen av bregner inn i kurven under blomstene og fest dem med litt håndverkstråd. På toppen kan du legge til en stilk av falsk eføy for å legge litt høyde til helheten. Som en finpuss kan du sette et bånd på forsiden av kurven, og den moderne sommerdekorasjonen er klar.

Lag en saftig dørkrans selv til sommerdekorasjoner

Lag en dørkrans for sommeren av kunstige sukkulenter i minipotter

Elsker du sukkulenter, og vil du sette pris på en grønn aksent på inngangsdøren din? Prøv deretter denne håndverksideen. For dette trenger du en flettkrans, flere kunstige sukkulenter, mini leirgryter og en varm limpistol.

Lim først en saftig plante i hver lille gryte. Begynn deretter å lime potene på kransformen ved å veksle vinklene (en gryte utover, den neste oppover og den neste, men en innover).

Regnbue dørkrans til sommer med blomster

Lag en regnbue dørkrans selv med kunstige blomster

Denne dørkransen bringer alle regnbuefarger sammen i et enkelt dekorativt stykke! Den er fylt med blomster og får deg umiddelbart i godt humør når du ser på den. For å lage en så fargerik dekorasjon for inngangsdøren trenger du følgende materialer:

 • et stort utvalg av kunstige blomster i forskjellige farger (lilla, blå, grønn, gul, oransje, rød)
 • Styrofoam krans
 • Wire cutter
 • varmt lim
 • Snor eller bånd
 • noe som peker på å lage små hull i frigolitet (f.eks. en blyant)

Hvordan lage en krans av regnbueblomster selv

Fjern først blomstene fra stilkene. Hvis de ikke løsner lett, bruk kutter for å kutte dem av. Ordne blomstene rundt utsiden av kransen for å få en ide om hvor du vil at hver farge skal gå.

Start med å feste noen av de største blomstene med den varme limpistolen. Du trenger en stor blomst per farge. Påfør det varme limet på blomsterstenglene og ikke isopor og vent 5-10 sekunder før du fester dem til kransen.

Fortsett å legge til flere blomster og fyll ut kransen helt. Du kan bare bruke den varme limpistolen eller lage hull i isopor på forhånd med en blyant og sette blomsterstenglene inn i hullene.

Når du er fornøyd med den ferdige regnbuekransen, snu den og fest et bånd eller snor som en henger. Og allerede kan den brokete dørkransen henges på døren.

Flere ideer til sommerkranser med vakre sommerblomster

Dørkrans for sommer inspirert av naturen

Et mangfold av vakre planter blomstrer om sommeren, fortryllende med sine rike farger og fantastiske dufter. Derfor har vi samlet noen flere håndverksideer for kranser med populære blomstetyper om sommeren.

God stemning ved inngangen: ananas dørkrans med solsikker

Lag ananas av solsikker som dørdekorasjon om sommeren

Fargerik pilkrans for sensommeren med solsikker

Vinkrans dekorert med solsikker

Rosa peoner til sommerdørkransen

Dørkrans for sommer laget av kunstige grønne og rosa peoner

Dobbeltbladet inngangsdør? Lag deretter to speilbildedørkranser!

Dørdekorasjon for dobbel dør to flettkranser dekorert med hvite blomster

Previous Post
10 originale ideer for innendørs og utendørs planter
Next Post
Lag veggdekorasjon selv i 16 ideer med et flott utseende