15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tinker lanterner og lag fortryllende dekorasjoner for innendørs og utendørs

Hvis du vil skape en spesielt innbydende, romantisk og koselig atmosfære med dekorasjonen hjemme på kort tid, kan du enkelt oppnå dette med et lite stearinlys. Hvis du ikke bare vil dekorere inne, men også vil sette vakre aksenter ute i hagen eller på balkongen, så er det best å velge Tinkerlykter. La deg inspirere av følgende kreative og enkle ideer for å lage lanterner selv.

Lag lykter av upcycling -materialer

Tinker lanterne krukker-tallerkener-dekorative sand-rosa-blå-briller-duk

Utrolig vakre lykter kan lages av forskjellige materialer som sykluser, for eksempel glass eller bokser. Konserveringsglass, med eller uten lokk, syltetøyglass, sennepskrukker, babymatkrukker og gamle drikkeglass er det ideelle materialet for dine fascinerende, hjemmelagde lykter.

Lag telys av glass og tryll frem flotte dekorasjoner for spesielle anledninger

Tinker lanterne glitter-striper-hjerter-stor-liten-lilla-rød-mason krukke

Du kan dekorere med lys for absolutt enhver anledning og året rundt, slik at du kan sette vakre, stemningsfulle aksenter med levende lys. Lyktene laget av konserveringsglass er utrolig allsidige med riktig dekorasjon, de gir lysene et trygt stativ og setter levende lys i rampelyset på en fantastisk vakker måte.

30 ideer til julepynt i en krukke å lage selv

Lag din egen telysholder i glass – ferske vårideer!

Lag lysende glass med forskjellige materialer – 5 enkle håndarbeidsinstruksjoner

 Tinker lanterner til Halloween

Tinker lanterne krukker-halloween-edderkopp-flaggermus-gresskar-farget

Leter du etter en morsom og skummel borddekorasjon til Halloween som kan lages enkelt, raskt og uten bruk av materialer? Atmosfæriske lykter kan fullføres på kort tid, og selv om du er for redd, gir de varme og kos. Alt du trenger er tomme syltetøyglass og passende klistremerker. Fargerike flaggermus, edderkopper, spøkelser eller gresskar skaper ønsket festlig, skremmende atmosfære.

Lag vinterlykt med barn

Tinker lanterne krukke-glitter-sølv-snøfnugg-stjerner-dekorasjon-aluminium

En lykt med vintertema kan like gjerne lages med de riktige motivene. Til jul kan du for eksempel lage vakre lykter med barna dine med glitrende, sølv, gull og hvorfor ikke med fargerike stjerner og snøfnugg. Disse små mesterverkene gir en festlig atmosfære og er også flotte gaver.

Lag en vakker lykt med ornamenter av drikkeglass

lykt-tinker-vann-glass-høyt mønster-ornamenter-mint-mann-solbriller-t-skjorte

Har du gamle drikkeglass hjemme som du ikke lenger bruker? Fra disse kan du lage vakre lykter og dekorere dem etter din smak. Ved hjelp av sjablonger eller en snor og en farget lakk kan interessante motiver avbildes på glasset. Pakk sjablongen rundt glasset, spray den med maling, la den tørke, fjern sjablongen og beundre lysspillet.

Mal lykten med orientalske mønstre

Lanterne-tinker-ornamenter-indian-mason jar-metall-bolle-messing-golf-blå

Hvis du liker å male, kan du dekorere en lykt med praktfulle ornamenter og trylle frem en spesiell og mystisk dekorasjon i orientalsk stil. Med lekne, forseggjorte, fargerike eller geometriske mønstre kan du lage unike glasslykter selv.

Lag en lykt med sporingspapir

lykt-tinker-crepe-papir-servietter-blå-grønn-lim-bord-teppe-mønster-blomster

Med sporingspapir kan du også lage flotte kreasjoner sammen med barna dine. For vakre, fargede blomster må du kutte sporingspapiret i flere biter i form av et ark og belegge glasset med pasta. Lim bitene i ønsket form, og lykten din er allerede klar.

Lag en lykt med servietter

Lykt-tinker-telys-holder-decoupage-blomst-mønster-serviett-lim-på

Med servieteknikken kan du også lage vakre lykter. Eldre barn kan også delta i dette prosjektet. Det første du må gjøre er å skille det fargede laget av servietten med de ønskede motivene fra resten. Belegg glassene med lim, lim serviettbitene forsiktig på dem og påfør lim igjen med penselen.

Lag fargerike lykter med tape

lykt-tinker-glass-fargerike-telys-klebrig tape-prikket-stripet-glitter

Hvis du vil krydre små lyktglass, kan du raskt og enkelt lage vakre dekorasjoner på glasset med fargerikt teip. Selv om du ikke har mye tid, er de flerfargede og mønstrede klistremerkene et godt alternativ.

Kle opp telys med farget teip

lykt-tinker-glass-lim-strips-blomster-telys-hvit-rosa-flamme

En stripe med tape med bittesmå prikker eller blomster endrer ikke lyset, men skaper en fargerik og fin dekorasjon. Du er også velkommen til å dekorere telysene selv med det fargerike teipet i stedet for å lime på det gjennomsiktige glasset. Flere forskjellige telys vil se flotte ut og er klare til bruk på kort tid.

Design fargerike lykter med folie

lykt-tinker-krukker-tau-bånd-hjerter-rød-rosa-folie-papir-fe lys

Du er velkommen til å sette film på lyktglassene og sette vakre fargede aksenter i rommet. Hvis du vil nyte et spesielt stearinlys, kan du kutte ut visse figurer i folien. Et stort hjerte eller en stjerne ser bare bra ut. Forresten, du kan også bruke LED -telys eller små kjeder med lys.

Lag magiske lykter med blonder

lanterne-tinker-blonder-hvit-dekorasjon-bånd-lilla-sommerfugl-gull-svart-mason krukker

Blonder av spesielt filigran materiale kan også brukes til å lage vakre dekorasjoner for dine selvlagde lykter. De ser spesielt delikate og romantiske ut og er derfor også ideelle som bryllupsdekorasjoner. Pakk blonderbåndet rundt glasset og klipp det deretter slik at endene overlapper litt.

Tinker lykt briller-spiss-mønster-svart-figur-te lys-sikksakk

Lag elegante bryllupslanter

lykt-tinker-blå-blonder-bånd-mason jar-farge-loop

Fest spissen med den varme limpistolen. Hvis du vil, kan du knytte et farget bånd eller pynte lykten med små sommerfugler, hjerter eller andre mønstre. Når du har bestemt deg for et fargetema, kan du legge til farge på båndet eller murkrukken. Svart blonder ser veldig elegant og dramatisk ut.

Sommerlyktetinker med skjell

lykt-tinker-skall-mason krukker-limt-stykker-blå-tau

Samlet du mange skjell på stranden i din siste sommerferie? Med perlefargede skall kan du oppnå flotte dekorative effekter og ta med deg feriefølelsen hjem. Å pynte lanterner med skjell tar ikke mye tid, og resultatene er fascinerende. Bruk helst glass med rett overflate slik at blåskjellene fester seg bedre.

Dekorer tomme syltetøyglass med sand og skjell

lykt-tinker-eske-mason krukker-steiner-sand-flasker-globus

Kjør den varme limpistolen rundt muslingbitene og dekk kantene med lim. Trykk og hold muslingene kort med fingeren. De andre brikkene er også festet rundt. Du er velkommen til å fylle glassene med sand og lage en flott middelhavslykt.

Lag vokslys selv og tryll frem vakre lykter

lykt-tinker-voks-blåskjell-glass-serveringsbrett-klut-hvite snegler

Hvis du har stearinlys igjen hjemme, kan du trylle frem romantiske minitelys i skall og bruke dem i stedet for telys. Smelt restene av stearinlyset i en gammel kasserolle, legg stearinlyset i det og bind det til en trepinne slik at det står rett.

Lag ditt eget velduftende urtelys i en murkrukke

Lanterne-tinker-voks-væske-krukker-lavendel grener-tre spyd-lys veke

Du kan nå fylle blåskjellene med den varme voksen og, så snart voksen har stivnet, forkorte veken. Du kan lage et aromatisk urtelys på samme måte. For større lykter kan du få vokslinser fra håndverksbutikken og sette timian- eller lavendelkvist i glasset.

Dekorer lykten med vinkorker

lykt-tinker-vase-stor-vin-kork-stolpe-lys-beige-bok-vifte

Hvis du vil designe en lykt med et vintage -utseende, kan du trylle frem en flott dekorasjon med vinkorker. Bruk en større glassvase med et søylelys som en lykt. Fordel korkene rundt lyset. Et ekte blikkfang er klar på kort tid.

Lag en lykt med flytende lys

Lykt-tinker-flytende-lys-roser-vann-bolle-glass-rhinestones-diamanter

Du kan lage en lys og fortryllende vakker lykt med flytende lys. Hver glassbeholder kan brukes til å lage sjarmerende kunstverk med de flytende lysene i en rekke forskjellige former og farger. Disse lyktene er et ekte, edelt og elegant blikkfang for et bankettbord. For et flott og romantisk bryllup er lys i form av roser eller hjerter egnet som midtpunktet ved gjestebordet.

Lyktene med blomster under vann og flytende lys for en romantisk teft

lykt-tinker-murer-glass-vin-glass-vase-høy-flytende-lys-orkide-syrin-dekorative stein-kronblad

Du kan gi din luksuriøse lykt enda mer glans med forskjellige dekorative steiner, glasslinser eller diamanter. Du kan dekorere et stort glassbeholder med frukt og et mindre med kronblad eller med vakre blomster under vann.

Dekorer lykter med boksider 

lykt-tinker-bøker-lysestaker-papir-avispapir-bok sider-decoupage

Hvis du har gamle aviser og en gammel ubrukelig bok hjemme, kan du bruke trykt papir til å lage lykter med et flott design. Bare riv opp en bokside og lim papirbitene på glassets vegger. Påfør pasta med en børste og la glassene tørke.

Dekorer lykten med skiver av tørket frukt

lykt-tinker-frukt-tørr-skiver-appelsin-epler-avispapir-bok-side-hjerte-telys

Hvis du vil, kan du stikke et helt stykke av boksiden på lykten, der du har kuttet ut et hjerte eller en annen figur. Du kan også lage en attraktiv og velduftende lykt med skiver tørket frukt, som du også fester til innsiden av glassbeholderen.

Tinker høstlykt

lykt-tinker-høstblader-murer-krukker-wire-hengende-fyrfadslys-søyle lys

Hvis det uklare været utenfor har en negativ innvirkning på ditt velvære og humør, kan du i høst dekorere telys med naturlige materialer som er foran døren din. Kjegler og fargerike høstløv, bærgrener og naturpapir gjør også denne høstdekorasjonen til en flott gave.

Dekorer vinterlykter med sisal

lykt-tinker-tau-gran-tre-dekorative stein-rosmarin-snøfnugg-mason jar-stor

Med naturlige materialer som sisal kan du dekorere større glassbeholdere og skape en naturlig og rustikk atmosfære. Mason krukke dekorert med spray snø, ser vakkert vinterlig ut med et sisal taubånd og en kvist rosmarin. Du kan bare lage flotte dekorasjoner hvis du vikler tau rundt glasset.

Tinker vinterlige lanterner – dekkglass i ull

lykt-tinker-krukker-ull-sokker-strikking-dekorasjon-elg-pinecone-lampe-serveringsbrett

I den kalde årstiden kan du lage en borddekorasjon som gir varme og komfort og enkelt kan gjøres. En gammel ullsokk ser flott ut og stearinlyset ser enda mildere ut. Hvis du liker å strikke, kan du lage denne dekorasjonen selv med strikkeoppskrifter som du ønsker.

Lag en lykt for å henge opp

lykt-tinker-henger-organza-striper-wire-blomster-mason-krukker-lys-treet

Designer du en sommerhagefest og merker at du ikke har den riktige dekorasjonen? Med flere glass som du henger på treet i forskjellige høyder, vil du sikre entusiastisk utseende blant gjestene. Lag håndtak av litt håndverkstråd, dekorere dem med blomster fra hagen og heng dem opp med fargerike organza -strimler.

Kle opp lykter med rester av stoff

Lanterne-tinker-krukker-stoff-strips-crepe-papir-servietter-blomst-prikker

Du kan også lage vakre lykter av gamle stoffrester selv. Bare se deg om hjemme, kanskje du finner en gammel klut som du kan skjære i strimler, stikke på glasset og trylle frem en unik lykt. Dette er en flott måte å gjenbruke ubrukelige ting på en kreativ måte.

Tinkerlykter ut av bokser

lykt-tinker-blikk-metall-hengende-tråd-rull-telys-grønt-mønster-perforert

Effektive lykter kan selvfølgelig ikke bare lages av glass. Gamle bokser kan raskt og billig omdannes til flotte enkeltartikler med litt fantasi. Og for at du bare skal få glede av de hjemmelagde lanternene, må du aldri la lysene lyse uten tilsyn eller innen rekkevidde for barn eller kjæledyr.

Previous Post
Tinker påskekort: 7 sjarmerende DIY -ideer med motivpapir
Next Post
Å lage halloweenmasker for barna – 26 ideer