15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag veggdekorasjoner av tre selv – 17 interiørideer

Veggdekorasjon laget av trepinne klistrende veggmaleri idé moderne lenestol

Komfort er spesielt viktig i alle rom. Og en slik stemning er spesielt god når du bruker tre. I tillegg til møblene kan du også bruke en Veggdekorasjon av tre Plukke ut. For dette formålet har vi satt sammen noen interessante inspirasjoner som du enkelt kan lage på nytt. Gjør interiøret ditt til en sann oase av velvære.

Veggdekorasjon av tre – original bilderammeidé

veggdekorasjon laget av tre bilderamme vintage planter skjenk mørk

En bilderamme av tre som veggdekorasjon er egentlig ikke noe nytt. Men denne ideen er langt fra vanlig. Det er best å velge en ramme i vintage-stil. Denne skiller seg bedre ut. Til syvende og sist avhenger det imidlertid av innredningsstilen din. Når du har festet rammen til veggen, kan du feste hvilken som helst annen dekorasjon til den. En plante brukes til dette i eksemplet. Men du kan også finne på noe til denne treveggdekorasjonen selv.

Nyttig veggdekorasjon av tre

veggdekorasjon rustikk vinhylle idé kommode lysglass

Dekorasjoner er spesielt hyggelige hvis de, i tillegg til estetikken, også har en annen nyttig egenskap i seg selv. Det er også tilfellet med dette originale vinhyllet. Du trenger bare plater og metallringer, og du kan designe en vinkjeller som en veggdekorasjon av tre i ethvert rom uten at du trenger et eget rom.

Honeycomb mønster som veggdekorasjon

veggdekorasjon trebånd barnerom honningkakemønster fargerike farger moderne

Du kan lage interessante figurer med trelister. Eksemplet ovenfor beviser det. Lag for eksempel et slikt bikakemønster. Med fargerike aksenter er veggdekorasjonen av tre også veldig bra på barnerommet.

Tre skiver 

veggdekorasjon skiver idé grener kutt lakk vegg kunst

På din neste spasertur samler du grener. Du skjærer dem deretter i skiver for å lage slike interessante bilder som veggdekorasjoner av tre. Hvis du vil, kan du også male enkeltruter i farger.

Tinker med treplater

veggdekorasjon treplater lakkpiler form gull mørk

Denne veggdekorasjonen av tre ser elegant og moderne og rustikk ut på samme tid. Alt du trenger for dette er plater og muligens lakk. Platene er formet og spikret eller skrudd sammen som vist.

Lurvig veggdekorasjon

veggdekorasjon av tre romdeler idé metall smijern sidebord

En gammel romdeler kan tjene som en flott veggdekorasjon. Og det krever ikke mye innsats. Dette gjelder spesielt hvis du er ute etter Shabby -stilen, for da er ingen reparasjoner nødvendig. Se hvordan rommet er oppgradert med denne treveggdekorasjonen.

Resirkuler for veggdekorasjon

veggdekorasjon trevindu shabby rustikk kommode idé grener vase

Hvis du fremdeles ikke tror at mye kan gjøres med gamle ting, kan denne treveggdekorasjonen overbevise deg. Det gamle vinduet ser veldig attraktivt ut sammen med grenene og fremhever peisområdet.

Treplater

veggdekorasjon laget av treplater design vase moderne utseende

Når du fester treplatene sammen, må du la et lite hull være i midten. Der kan du sette inn ekte eller kunstige blomster, kvister eller andre ting som ekstra dekorasjon. Et annet eksempel på hvor lett en DIY veggdekor i tre kan være.

Veggbekledning

veggdekorasjon treveggbelegg soverom fiskebeinmønster grå

Den moderne veggbekledningen i tre imponerer med et interessant sildebensmønster og fargen grå. Resultatet er en interessant aksentvegg og et skikkelig blikkfang uten store anstrengelser.

Slitt tredør

veggdekorasjon tredør skodder hengende kurv sidebord

Denne døren med romantiske ornamenter ser fantastisk vakker ut og det til tross for eller sannsynligvis på grunn av den slitte stilen. Slike gamle gjenstander kan også fantastisk renoveres ved å gi dem en ny farge eller maling.

Veggdekorasjon laget av padler

veggdekorasjon tre padle design hjørnesofa planteteppe

Denne veggdekorasjonen av tre er enkel og likevel original. Har du noen padler som du ikke lenger trenger? Da har du nå funnet en ny bruk. Selvfølgelig kan du kjøpe noen også.

 Trebjelker som en hylle

veggdekorasjon trebjelke hylle vegg nisje bygg rustikk

Fest trebjelker i en veggnisje og bruk den som en åpen hylle. Bjelkene kan ha en slitt middelhavsstil, eller de kan være slanke og moderne. Alt avhenger av din smak.

Veggmaleri

veggdekorasjon tre aksent vegg dør tre boards soverom design seng

Bruk en gammel tredør som veggmaleri av en annen type. Denne rustikke og samtidig moderne veggdekorasjonen av tre ser spesielt bra ut over en seng eller sofa.

 3D veggdekorasjon av tre

veggdekorasjon tre aksent vegg idé originale treplasser 3d optikk

Denne treveggdekorasjonen er laget på lignende måte som varianten med treskivene. Den eneste forskjellen er form og tykkelse. Denne gangen trenger du firkantede skiver, som du også kutter i forskjellige tykkelser for å kunne lage denne originale 3D -designen.

Lappdesign

veggdekorasjon-laget-av-tre-striper-lappeteppe-idé-veggmaleri

Trebånd i forskjellige nyanser kan settes sammen for å lage et slikt bilde. Treveggdekorasjonen har et attraktivt stripet utseende.

Fuglehus på veggen

veggdekorasjon laget av tre fuglhus-design-fargerike-brett-ramme

Ved å bruke gamle rammer, treplater og fargerike fuglehus, kan du lage en så original veggdekorasjon av tre. Stilen kan velges rustikk ved å bruke gjenvunnet tre. Men du kan også oppnå en moderne design. Bare bruk nye treplater til dette.

Previous Post
Sammenleggbare servietter – 15 instruksjoner som er enkle og effektive
Next Post
Lag din egen lykt – 26 kreative og enkle håndverksprosjekter for barn