15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

18 gaveideer for å lage deg selv til en bursdag, jul, etc.

Gaveideer for å lage deg selv til en bursdag

Alle har definitivt vært i denne situasjonen før: en bursdag, jul eller en annen viktig anledning nærmer seg, og du har fremdeles ikke funnet den rette gaven. Hvis du for tiden er i dette problemet igjen, kan den følgende samlingen av gaveideer i siste øyeblikk du kan lage selv hjelpe deg. Dette er forskjellige håndverksideer som alle kan gjøre, i tillegg til oppskrifter på flotte spiselige gaver som vil imponere alle. Ikke vent lenger, begynn å lage, lage mat og bake med en gang!

Gjør-det-selv gaveideer for enhver smak

rask gave til mamma tinker gaver i siste liten selv, gjør lanterner-bolle-maling-farge-vakre

Hvis gaver i siste liten er hjemmelaget, øker verdien for mottakeren enormt. Tross alt har du investert mye tid og krefter i å lage gaven, spesielt for den ene vennen eller familiemedlemmene. Du kan lage interessante gaver i siste liten selv fra forskjellige glassbeholdere som skåler eller drikkeglass, som vist ovenfor.

Lag gaveideer selv – Instruksjoner for vaser

rask gave til mamma tinker stearinlys-windlich-deco-tinkering-instruksjoner

Den valgte vasen eller glasset dekkes først med teip slik at en rett kant kan males. Bruk deretter en møbelmaling av hvilken som helst nyanse og en pensel for å farge glasset ned til tape. Tapen skal fjernes umiddelbart etterpå, dvs. før malingen har tørket, slik at den ikke går i stykker. Du kan lage slike gaver i siste liten selv på en rekke forskjellige måter.

Skål med spiralmønster

Lag gaver i siste liten selv bolle-strimler-hvitt-spiral-martini-glass

På samme måte kan du lage slike boller selv som en gave i siste liten. For dette formålet festes limet eller isolerende tape enkelt til utsiden i en spiralform. Etter maling, ta av tapen og legg den på et tørt sted der malingen kan tørke. Du kan også resirkulere gamle retter.

Tjen penger på en bursdag – 15 DIY -ideer

DIY -gaver til kjæresten – 11 kreative ideer og instruksjoner

Lag morsdagsgaver – kreative DIY -ideer

Farg innsiden av glassflasken

lag gaver i siste liten selv flaske-design-dekorasjon-farge-glass

Glassflasker som er farget på innsiden ser ikke mindre vakre ut. Og de er gjort enda raskere og enklere. Du kan enten farge bare en del av flasken eller innsiden av flasken. Selvfølgelig kan du også lage flere av disse siste minuttene selv. Bare legg noen dråper i flasken og fordel fargene ved å snu og snu flasken. Hvis flasken er delvis farget, vær forsiktig så du ikke tilfører for mye maling, da du ikke vil kunne fjerne overflødig stoff uten å farge flaskehalsen i prosessen.

Tinker gir deg selv – et XXL -teppe

gaver i siste liten-lag-deg-teppe-xxl-hekle-strikking

Strikkede produkter i XXL -format er veldig populære. Spesielt om vinteren kan du lage et attraktivt og kosete mykt teppe selv. Det er to måter du kan lage disse siste minuttene selv. For det første kan overdimensjonerte strikkepinner brukes. Men du kan også strikke fantastisk med hendene.

Strikket XXL skjerf

gaver i siste liten-lag-deg-xxl-skjerf-vinter-gave-idé

Et skjerf ser også fantastisk ut med dette utseendet og er den perfekte gaveideen om vinteren. Det er viktig at du bruker veldig tykk ull. På grunn av det store nettverket er skjerfet, men også teppet, klart på kort tid. Du kan finne ut hvordan du kan lage slike gaver i siste liten selv i den følgende videoen med instruksjoner for strikking for hånd.

Lag lykter selv som gaver i siste liten

Lag gaver i siste liten selv lanterner-blonder-doilies-dekorere-telys

Du kan ikke gå galt med lykter heller. Varianter er uendelige. Denne varianten med blonder er spesielt romantisk. Hvis du vil lage disse siste minuttene selv, må du først sette glassene opp ned. Legg doilies over dem og beleg dem med tapetlim. Når alt er tørt, kan de brukes. Som et alternativ kan sukkervann også brukes.

Siste liten julegaver med grener

lag-din-egen-siste-minutt-gaver-lag-kvister-pinner-lag-en-lykt

Du har sikkert sett ideer som dette med grener. Likevel vil vi minne deg på denne lyktideen, slik at du kan lage gaver i siste liten selv. Det er en veldig billig gaveide som kan lages raskt. Selv nybegynnere vil ikke ha noe problem med dette håndverksprosjektet. Lim kvistene diskret på glasset med en varm limpistol. Limet skal være i midten slik at det dekkes av tråden eller teipen.

Få foten til å skrelle selv

siste minutt gaver diy fødselsdag make-fot krem-diy-oppskrift-sukker-olivenolje

Du kan ha en slik siste liten-gave til en bursdag, men også til jul. Du kan også velge fargen du bruker matfargestoff til som passer til anledningen. Bland sukker, olivenolje og peppermynteolje sammen. Mengden avhenger alt av hvor mye fotkratt du vil lage. Farg deretter blandingen som du vil. Du finner flere oppskrifter for en fotskalling her.

Last minute gaveideer for å lage deg selv til foreldre

små gaver i siste øyeblikk lager pralin-konfekt-sjokolade-ideer selv

Du kan lage spiselige gaver i siste liten selv til jul, til bursdager, påske eller i mellom. Spesielt med foreldre som allerede har alt viktig, kan det ofte være vanskelig å finne den rette gaven. Da kan du bare glede dem med hjemmelagde søtsaker som de kan nyte sammen om kvelden. En godteriboks er en god idé. Lag følgende tre typer praliner og pakk dem pent.

Enkle sjokoladepraliner

gaver i siste liten-lag-selv-sjokolade-sjokolade-kjæreste-foreldre-oppskrift-idé

For ca. 65 stykker smeltes 250 g mørk sjokolade, 125 g kokosolje og 1/4 kopp melis i et vannbad. Rør flere ganger for å blande alle produktene sammen, og hell deretter alt i former. For eksempel er isterningformer godt egnet. Du kan også dekorere pralinene med tørket kokos. Sett sjokoladen i kjøleskapet som en ide for å lage gaver i siste liten selv til de har stivnet.

Lag gaveideer i siste liten selv – oppskrift på trøfler

gaver i siste liten-lag-selv-trøffel-mørk-sjokolade

Trøfler er en skikkelig forførelse. Lag ca 35 stykker ved å varme opp 250 ml fløte (ikke koke!) Og smelt 300 g finhakket mørk sjokolade i den. Tilsett 25 g mykt smør og 2 ss snaps eller whisky og rør. Chill i minst en time til alt har stivnet. Smelt deretter 100 g mørk sjokolade i et vannbad, form blandingen til små kuler og dypp dem raskt i den smeltede sjokoladen. Rull dem deretter raskt i kakaopulver og la dem stivne i det. Rist av overflødig på slutten, og du er ferdig med denne delen av pralinene som en idé for å lage gaver i siste liten selv.

Lag marsipankuler med kokos selv

gaver i siste liten-lag-selv-konfektoppskrift-kokosnøttkuler

Form 250 g marsipan til små kuler. Smelt 100 g mørk sjokolade i en dobbel kjele og tilsett 1 1/2 ss rom. Ha litt sjokolade på hver kule og dryss med tørket kokos, og sett deretter i kjøleskap en stund. Nå kan du sette sammen sjokoladekassene selv som en idé for å lage gaver i siste liten.

Lag julegaver av pepperkaker

lag personlige gaver selv, bak pepperkaker, design og gi bort

Du kan også lage julegaver i siste liten til deg selv med pepperkaker. Det er mange forskjellige måter å tinke med pepperkaker. Så du kan lage personlige gaver i siste liten selv som bare er for gode til å spise. Kom på noe interessant og gjør noen lykkelige.

Lag spiselige gaveideer i siste liten selv

lag personlige gaver selv syltetøy til mamma pistasjenøtter mango

Syltetøy eller annen spiselig gaveide er ikke bare egnet for foreldre og besteforeldre hvis du raskt vil lage en gave i siste liten selv. I prinsippet kan du glede alle med en søt tann med den. Denne honningdesserten er flott til brød. Du trenger en håndfull tørket mango, en håndfull pekannøtter, en håndfull pistasjenøtter, 1/2 finhakket rød chilipepper, en syltetøyglass og akasiehonning. Fyll glasset i lag: et lag med honning, et lag med mango, deretter honning igjen, deretter pekannøtter og så videre. Pynt til slutt glasset også.

Last Minute Gifts DIY: Pizza Oil

siste minutt-gaver-lag-selv-olivenolje-pizza-krydder-oppskrift-lett

For alle som liker å spise pizza ofte og ofte og som også tilbereder den selv, kan denne ideen om å lage gaver i siste liten være veldig egnet. Det er en olivenolje som har blitt spesielt krydret til pizza. I en stor flaske som du fyller med olivenolje, tilsett to soltørkede tomater, et hvilket som helst antall fedd hvitløk, 1 til 2 chilipepper og fersk oregano. Lukk flasken og pynt med litt organo, snor og lavendel.

Tinker bursdagsgave

gaveideer å lage til bursdagen din kjæreste armbånd-hjerte-armbånd-wire

Du kan lage en bursdagsgave til vennen din selv som hun vil huske deg hver dag. Lag en slik armring av ledning, som skal være rustfast. Hvis du ønsker å lage slike gaver i siste liten selv, kan du bruke en tang for å hjelpe deg med å bøye og følge instruksjonene ovenfor. Til slutt, ikke glem kroken for enkel åpning og lukking.

Lag gaver i siste liten til kjæresten din selv

siste minutt-gaver-gjør-det-selv-anheng-nøkkelring-tinker-kjæreste-navn

En personlig nøkkelring er også en god idé for å lage gaver i siste liten selv. Siden det er et stort utvalg av perler og tilbehør å velge mellom, har du ingen problemer med å lage noe interessant. Gaven blir spesielt unik hvis du bruker bokstaver til å lage mottakerens navn. Denne ideen er også godt egnet for smokkekjeder.

Interessante gaveideer hjemmelaget

gaver i siste liten-lag-selv-jakke-kroker-tinker-skje-gaffel

For noen som liker shabby chic- eller vintage -stilen, er kleskroker som du kan lage av gammelt bestikk også egnet. Slikt bestikk finnes absolutt på loppemarkedet. Bestikket er bøyd og deretter skrudd på brett. Bor et hull i bestikket på forhånd. Som du kan se, kan du lage gaver i siste liten selv ved å bruke alle slags ting og materialer.

lag gaver i siste liten selv ideer-instruksjoner-jul-bursdag

Previous Post
Lag med 2 år gamle barn-20 ideer med forskjellige materialer
Next Post
Ultimate HIIT -trening – øvelser for å bygge muskler og forbrenne fett