15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag en original DIY -bolle av høstblader

DIY bolle laget av høstblader-instruksjonsbilder

Denne ideen er flott for høstdekorasjonen din rundt huset. For DIY skål fra høstblader trenger du en krans av høstblader fra håndverksbutikken, serviettlim (brukes til å lage med servieteknikken), en skumbørste, en ballong, saks og en bolle. Klipp først bladene fra snoren som forbinder dem i en krans og fjern stilkene hvis det er noen.

Instruksjoner for DIY -bollen laget av høstløv

diy-bolle-laget-fra-høst-blader-ballong-serviett-lim

Bla deretter til DIY skål For å lage, åpne ballongen i full størrelse og legg serviettlim i en bolle som du plasserer i nærheten. Påfør et tynt lag lim på den nedre halvdelen av ballongen. For å gjøre dette, begynn på midten og jobb deg ned. Fest et ark på den fuktige overflaten av ballongen og legg et annet lag lim over den. Gjenta prosessen, og dekk alle ledige mellomrom på den nedre halvdelen av ballongen med mindre blader.

diy-bolle-laget-av-høstblader-instruksjoner-dab-pensel-lim

Når du har dekket en fjerdedel av ballongen på vei ned, legger du et blad eller to til bunnen for større vekt og støtte. La limet tørke i minst en time. Så snart limet har tørket, stikk forsiktig et hull i enden av ballongen som det er bundet til med en nål og la luften sakte slippe ut. Bruke DIY skål fra høstblader til å fylle med potpourri eller søtsaker og nyt resultatet av ditt eget arbeid.

Hvordan lage en bolle med høstblader selv

DIY bolle laget av høstløv-dekorativt-funksjonelt-oppholdsrom

 mindre versjon av DIY -bollen laget av høstløv

diy-bolle-laget-av-høst-blader-variant-tinkering-idé

Previous Post
Bærekraftige pakkereiser: hvordan fungerer det?
Next Post
5 lavkarbo -kakeoppskrifter som dessert og som mellommåltid