15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hva du kan bygge med snø – Snøfigurer, lykter, slott, lysbilde og mer

Endelig har vinteren overrasket oss med et fint snedekk, og selvfølgelig vil vi dra nytte av øyeblikket og nyte snøen ute. Aking, glidning, bygging av en snømann eller en enkel spasertur gjennom den knasende snøen – alle kan virkelig glede seg over denne vakre naturopplevelsen. Spesielt når du er ute med barna, vil du før eller siden føle et ønske om å bygge noe av snø. Men den klassiske snømannen eller snøballene er på ingen måte de eneste alternativene for å bygge med snø. Så hva kan du bygge ut av snø? Vi gir deg noen ideer og instruksjoner for den største vintermoro noensinne!

Hva du skal bygge med snø - morsomme ideer for barn og voksne

Hva kan du bygge med snø – snøfigurer

Bygg tegn med snø - dyr, tegneseriefigurer og mer

Du vet allerede at du kan bygge figurer med snø takket være snømannen. Men hva med å prøve noe annet for en forandring? For med litt kreativitet og fantasi kan du bygge vakre snøfigurer. Disse kan ha form av dyr, mennesker eller til og med gjenstander. Hva med en isbjørn, bygge dyr av snø, Svampebob eller en enkel legokloss? Du kan til og med bruke farger når du bygger snøfigurer for å få dem til å skille seg enda bedre ut. Som jeg sa, alt du trenger er litt fantasi (og muligens en mal) og rikelig med snø, og du kan bygge imponerende skulpturer og figurer av snø.

Forslag til kreative hobbyfolk - hugge en snøugle

Grovt formen på den valgte figuren. For eksempel, hvis du vil ha en snøuglefigur, start med en oval blokk. Du trenger et rektangel for en byggestein, en ball for en ball med ull, etc. Trykk snøen godt på plass. Deretter kan du begynne å designe og skjære ut med et hageverktøy som en spade eller en rive, men også bestikk fra kjøkkenet.

Ideer om hva du kan bygge med snø - dekorere hagen med snøkuler

Hvis “carving” snø virker for komplisert for deg, kan du også bruke snømannsteknikken. Vi mener med ganske enkelt å danne baller i nødvendige størrelser og deretter bygge snøfigurer av dem. For eksempel kan en rekke snøballer bli en larve, eller du kan stable dem som en pyramide og belyse interiøret med LED -lyskjeder som er egnet for utendørs bruk. Svenske snølykter (“Snölykta” på svensk) kalles disse smykkene. Instruksjoner følger snart.

Bygg morsomme legoklosser med snø for moro skyld om vinteren

Hva kan du bygge med snø – lag din egen svenske snølykt

Bygg en svensk snølykt med snø og tenne den med telys eller eventyr

I prinsippet er det ingenting komplisert for produksjonen av denne vinterhagedekorasjonen. Du kan bygge baller av hvilken som helst størrelse og hvilken som helst høy pyramide med snø og plassere dem hvor du vil. Midt på plenen, langs en hagesti, på det snødekte hagebordet – det spiller ingen rolle. Forbered mange snøballer og legg dem først sammen i en sirkel. Så kommer den andre raden der hver nye ball er plassert mellom to av de nedre og litt mer mot midten (for å få en kjegleform).

Å bygge en lykt med snø fra snøballer i henhold til den svenske tradisjonen

I denne andre eller tredje raden, la det være et hull som hånden din kan passe gjennom, slik at du kan utstyre lykten med telys og bytte dem om nødvendig. Alternativt kan du også bruke en lysstreng og plassere dem i sirkelen i begynnelsen. Du kan fortsette å bygge lykten til den er helt lukket, eller du kan la toppen stå åpen.

Tips: Alternativt kan du bare bygge en liten sylinder med snø. Hul ut i midten og sett en telys der. Dette er et flott alternativ hvis snøen ikke kan formes godt.

Bygg snøskred med snø

Lag et lite DIY -lysbilde for aking om vinteren

Og hva kan du bygge i snøen? Akebrett er bare en del av vinteren med snøfall og ingen tar sjansen på å gli over snøen. Men det fungerer ikke bare med sleder, ski og snowboard. Du kan også bygge et snøsklie og bare skyve det ned på bunnen på et stykke folie. Spesielt hvis du har en hage i en åsside, kan du enkelt bygge et lysbilde. Hvis ikke, er det heller ikke et problem, for ved å ha opp snø kan du lage den skråningen du ønsker. Men hvordan?

Vintermoro med hjemmelaget snøskred

Bruk det du har: En hevet terrasse eller støttemur i en skrånende hage kan være starten på sklien. Ha deretter opp snøen for å lage en skråning. Dette fungerer veldig bra ved å forme snøkuler som en snømann og plassere dem ved siden av hverandre. Fest deretter hullene og hullene mellom dem med snø for å lage en flat overflate. Om nødvendig kan trinn til og med bygges inn i snøen.

Lysbilde med snøbygging i hagen - Tips & amp; Triks

Avhengig av hvor mye plass og hva slags terreng du har tilgjengelig, kan du bli veldig kreativ og til og med bygge kurver med snø. I dette tilfellet, og avhengig av lyshastigheten, kan du også trenge vegger av snø for ikke å fly ut av lysbildet. Siden dette er et større prosjekt, kan du også velge et offentlig torg og bygge et lysbilde med snø sammen med alle naboene og nabolagets barn. Men ikke legg planer som er for store og kompliserte for ikke å bli skuffet. Sørg også for å unngå farlige ideer som lysbilder som starter på taket. Til slutt er et lite snøskred nok til å sikre best mulig moro.

Lag snøsklier selv med barna for sleder og dekk

Å bygge noe av snø – sitteplasser for å møte venner

Feir utendørs fester om vinteren med DIY snøbar og lenestol

En bar, et par lenestoler og en sofa – høres ut som de perfekte forholdene for å møte venner eller til og med for en utendørs fest. Flytt dette møtet utenfor og bygg en snøbar og noen sitteplasser som er mye mer interessant enn de klassiske stolene, nemlig en sofa og lenestoler laget av snø! Bardisken er selvfølgelig laget av snø, og hvis mengden snø tillater det, kan du bygge en trappet vegg med snø bak disken og bruke den som en hylle for drinker. Hvor praktisk at disse alltid holder seg fine og kjølige ved disse temperaturene.

Lag en morsom sofa i gårdsplassen fra å bake snø selv

Dine venner vil garantert bli imponert over ideen! Synes du det er for kaldt ute til en utendørs fest? Absolutt ikke med de riktige klærne. En vanlig skidress vil holde deg varm nok, og du kan danse til musikk og varme opp.

Bygg din egen iglo av snø

Lag snø igloer for barn selv, men bruk dem bare under oppsyn

Hvis du er klar til å investere litt mer tid, kan du bygge en iglo. Igjen, som med lysbildet, trenger du ikke overdrive det. En liten iglo som du kan krype inn i er helt tilstrekkelig. Det trenger ikke å være et helt palass å stå oppreist i. Spesielt hvis du bygger en iglo for barn, er et koselig gjemmested tilstrekkelig. Men hvordan kan du egentlig bygge en iglo av snø??

Bygg en Igloo – Instruksjoner

Dobbelt iglo for hagen - improviserte design for hagen

Først og fremst bør du være sikker på at du har nok snø tilgjengelig, fordi de fleste undervurderer mengden det tar å lage en iglo. Du trenger også riktig snø – ikke den friske snøen på overflaten, men den harde der føttene ikke synker lenger. Du trenger også en form for blokkene for å bygge (i den tradisjonelle iglooen er blokkene 90 x 38 x 20 cm, i ditt tilfelle er mindre bedre). Dette kan for eksempel være en metallboks. Trykk snøen fast i denne formen. Deretter bygger du blokkene oppå hverandre. Du jobber deg opp i en spiral.

DIY iglo av snøklosser for hagen når det er mye vintersnø

Her og der kan du la hull være frie for god ventilasjon og unngå CO2 -forgiftning. Alternativt kan du la toppen av kuppelen stå åpen. Dette skaper et trekk mellom denne åpningen og inngangen. Til slutt fyller du leddene med snø for å få en jevn overflate. Gjenta på innsiden også.

Vær realistisk. Din amatør -iglo er mest sannsynlig usannsynlig å se ut som en ekte, profesjonell iglo. Men det trenger ikke være for å være mye moro for deg og barna dine. Til slutt handler det om å tilbringe tid utendørs og ha det gøy – enten du bygger en enkel snømann eller en iglo med snø.

MERK FØLGENDE: Uansett hvor stabil iglooen din virker, aldri la barn leke i den uten tilsyn. Bortsett fra at det ikke var profesjonelt bygget, forårsaker selv de minste endringene i været endringer i snøen og isen og dermed også i stabiliteten til iglooen din. Det kan kollapse når som helst. Selv om voksne er i iglooen, bør noen alltid være tilgjengelig utenfor for å hjelpe eller få hjelp om nødvendig.

Kult slott å dvele eller for kamper

Å bygge et slott med snø for barn - enkle ideer for å boltre seg utendørs

Hvis du vil bygge forskjellige ting av snø, kan du også vurdere et slott. Du trenger blokker for dette som du ville gjort for iglooen, men om nødvendig kan du ganske enkelt designe glatte vegger. Bortsett fra at slottet vil se virkelig imponerende ut i hagen din, er det egnet for mye moro. Det gir den beste beskyttelsen i en snøballkamp! Du kan også tenke på en hel kamp med to lag, der det ene må forsvare slottet og det andre må erobre det.

Bygg et slott selv for snøballkamper eller for å dvele

Hvis slottet bare er ment å henge, har vi en spesielt original idé: Få sommerfestteltet ditt fra loftet og sett det opp igjen. Du vil deretter bruke blokker med snø til å bygge vegger for å lukke teltet. Et par eventyrlys eller batteridrevne LED-lamper, og du kan når som helst gjøre deg komfortabel i ditt personlige slott. Du kan også designe igloen som et slott. Hvis blokkene er for vanskelig for deg, bare ta barnas sandbøtte, fyll dem med snøen og snu dem – akkurat som du ville gjort med sanden på stranden. Du vil allerede motta det første elementet som et alternativ til blokken, og du kan bygge veggene til slottet med snø.

Å bygge ting med snø som et alternativ til den klassiske snømannen

Previous Post
Lag sjokolade selv: desserter som en gaveidé
Next Post
Kaloriforbruk yoga: Hvor mange kalorier du forbrenner med de forskjellige typene yoga!