15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hagedekorasjoner med glassflasker: uvanlige upcycling -prosjekter

En hjemmelaget dekorasjon gir uteområdet et personlig preg. Derfor har vi satt sammen flere ideer til hagepynt med glassflasker i dagens innlegg. Enten det er moderne statuer eller rett og slett en vakker lykt til hagebordet: de gamle flaskene kan settes opp på en fantasifull måte.

Hagedekorasjoner med glassflasker: lag en lanterne selv

Lag hagepynt selv av vinflasker

Har du gamle glassflasker? Deretter kan du kutte den i to og gjøre den om til en lykt. For dette formålet trenger du følgende materialer og tilbehør:

  • en glassskjærer som er egnet opp til en glasstykkelse på 10 mm. Flaskekutteren, som du kan fikse flasken med, er enda bedre. Dette skaper et rett kutt
  • en bøtte full av isvann
  • en potte
  • Sandpapir for glass (forskjellige kornstørrelser: 80, 140, 240, 600 og 100)
  • en poleringssvamp for glass (valgfritt)

Slik kan du kutte en glassflaske:

1. Før først flasken med glassskjæreren. Det er raskere hvis du tepper flasken rundt med papirbånd. Kanten av båndet vil tjene som en guide. Hold i glassskjæreren med den ene hånden og snu flasken sakte med den andre.

2. Hell 2 liter vann i en kjele og kok opp. Deretter kan du helle varmtvannet over kanten. Alternativt kan du varme opp kanten med en lighter.

3. Ha flasken i bøtta med isvannet.

4. Etter 10 minutter, sjekk om flasken går i stykker ved kanten. Ikke klem flasken, bare trykk lett på den først. Hvis det ikke går i stykker, gjentar du prosessen.

Maling av vinflasker. Lag ideer til hagedekorasjoner selv

5. Nå må du slipe kantene. Den beste måten å gjøre dette på er å slipe det først med en grov og deretter med et fint korn. Så start med en 80, og sand den deretter med en 140, 240, 600 og 100 korn. Til slutt kan du polere kantene med en poleringssvamp for glass.

Nå kan du farge glassflaskene med glassmaling. Hell litt maling i flasken og snu den eller rull den på arbeidsflaten slik at malingen blir jevnt fordelt. La dem deretter tørke – dette kan ta flere dager.

Hagedekorasjon med vinflasker: plantepotte

Lag hagedekorasjoner med glassflasker selv vaseinstruksjoner

Nå kan du bruke flasken som dekorasjon i hagen. Med en slik glassflaske kan du lage forskjellige hagedekorasjoner selv. Den kan dekoreres og plantes med snor, sløyfer og blonder.

Hagedekorasjoner med glassflasker: lag vindklokker selv

Lag upcycling hagedekorasjoner selv av malte glassflasker

Med metallkuler og en kjede kan du også lage vakre vindklokker til terrassen eller hagen. Heng dem imidlertid opp utilgjengelig for barn og kjæledyr.

Uvanlige hagedekorasjoner med glassflasker: lag et “hagetre”

Hagedekorasjon med vinflasker Tre laget av tau og wire

Den neste uvanlige ideen for DIY -dekorasjon har sneket seg inn i hjertene til amerikanske hobbygartnere. Det er nå mange DIY -instruksjoner og ideer for et “hagetre” laget av glassflasker. For metalltreet, vikle ganske enkelt en jordspyd eller innsats med tau. Du vil lage trekronen av wire. Legg trådendene i flaskene.

Lag hagedekorasjoner selv instruksjoner med fargerike glassflasker

Alternativt kan du lage en “busk” av wire og flasker. Klipp flere trådstykker i forskjellige lengder, pakk dem sammen i den ene enden og stikk dem i bakken. Nå kan du dekorere “grenene” med fargede glassflasker.

Lag uvanlige dekorasjoner i hagen med glassflasker selv

Det er enklere og raskere hvis du bare spikrer spiker i en trepinne og henger flaskene.

uvanlige ideer til hagedekorasjon med glassflasker

Hvis du har mer tid, kan du bygge “treet” av kobberrør og grønne glassflasker. Dekorer det som du vil med tre- og glassperler.

Lag flaskelys av gamle vinflasker

uvanlige hagedekorasjoner laget av glassflasker lager ideer selv

Fargelegg en vinflaske med en aksentfarge og dekor den med strass, snor eller glitterspray. Du kan også bruke en allerede dekorert vinflaske. Draper en batteridrevet lysstråle i flasken og bruk dobbeltsidig tape for å feste strømbanken med batteriene til bunnen av vinkorkken. Legg vinkorken i flasken. Et tips: hvis du investerer i en fjernkontroll, kan du slå av og på lyskjeden raskt og enkelt.

Mal vinflasken og bruk den som en vase

Lag hagepynt med vinflasker og mal en vase selv

Hvis du vil bruke vinflasken som en vase, bør du ikke farge den fra innsiden, men male den på utsiden. Interessante motiver kan lages raskt med akryl- eller glassmaling.

Lag flaskefontener selv

Lag din egen DIY flaskefontene med vinfat og glassflasker

Du kan også lage andre vakre hagepynt selv med gamle flasker. Den neste håndverksideen kan realiseres med to vinflasker, en vinfat, wire, plastrør, en glassball og en glassplate i form av en rundbue. Bor først et hull gjennom midten av hver glassflaske. Sett pumpen i bunnen av vinfatet. Fest plastrør til vinfatet og heng vinflaskene på dem. Nå gjenstår det bare å kjøre rørene gjennom rørene og vinflaskene. Skjul pumpen med glassplaten. Hvis du ønsker det, kan du dekorere dem med sjøglass som du vil. Monter deretter glassballen. Skjul slangene med kunstige eller ekte planter.

Forbedre den høye sengen med glassflasker

Lag uvanlige hagepynt selv med vinflasker

En hevet seng laget av glassflasker ser ikke bare veldig dekorativ ut, men er også veldig praktisk. Du kan utvide sengen når som helst. For å få veggen til vinflasker til å holde virkelig, kan du lime flaskene sammen. Det er best å lage flere moduler fra sammenlimte vinflasker, som du deretter enkelt kan ta fra hverandre om nødvendig. Glassflaskene kan for øvrig også fungere som en stigrense.

Vinflaske dekorasjonsideer til hagestien

Kreative hobbygartnere la et 30 cm tykt sandlag på bakken og gravde vinflasker 20 cm dype med åpningen ned. Sluttresultatet er en dekorativ hagesti eller et kult sittegruppe i hagen.

Lag et bål selv med en whiskyflaske

Hagedekorasjon med glassflasker ideer til hagebordet

Ikke bare vinflasker er flotte til lykter. For den neste DIY -ideen til et bål, kan du bruke en gammel whiskyflaske. Du trenger også følgende materialer: veke til en oljelampe, lampeolje, et brennerhode med en slokkingshette i messing. Hell omtrent 250 ml lampeolje i flasken, trekk veken gjennom brennerhodet og la ca 2,5 cm titte ut. Rund kantene på veken som stikker ut. Fest brennerhodet til flaskehalsen ved først å lime gjenget skive til flaskehalsen og deretter skru inn brennerhodet.

Lag hagedekorasjoner med flasker selv instruksjoner

Previous Post
Bygging av stjernemuskler – Hvordan trener Hollywood -skuespillere for rollene som superhelter?
Next Post
Zac Efron Baywatch Workout: Tren som superstjernen med denne treningsplanen!