15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Seng laget av Euro -paller – lag billige møbler selv

Bygg-din-egen-seng-fra-Euro-paller-ideer-billige-møbler

Hvis du liker å pusle og bygge, kan du bruke denne lidenskapen perfekt til å innrede og dekorere hjemmet ditt. Kanskje du tilfeldigvis leter etter en billig seng som også er effektiv. Da er en Seng laget av Euro -paller akkurat for deg, og vi har utarbeidet enkle instruksjoner som hjelper deg å bygge en raskt og enkelt.

For å implementere instruksjonene for sengen laget av Euro -paller, er det lite arbeid og tid som kreves, og denne sengen er også veldig billig når det gjelder kostnader. Du har muligheten til å designe den når det gjelder farge i henhold til din smak, og du kan også bestemme størrelsen individuelt. Men hva trenger du egentlig for å bygge sengen? Du kan finne ut nedenfor:

Bygg en seng av Euro -paller: Slik fungerer det

Tre-seng-fra-Euro-paller-bygge-instruksjoner-bygg selv

For å lage sengen fra Euro -paller selv, trenger du:

– Paller (du kan bestemme mengden ved å måle og sammenligne madrassen og pallene)

– en sag

– Sandpapir og slipemaskin

– bore

– Mal i hvilken som helst farge eller naturlig

– Tetningslakk

– ekstra trebiter for å fylle hullene mellom brettene (se nedenfor), så vel som for føttene

Før du begynner å bygge sengen av Euro -paller, må du undersøke pallene nøye. Du bør hamre eller fjerne utstående spiker i treet for å unngå skader eller for å beskytte madrassen mot skade.

Seng laget av Euro -paller: skjæring av paller

Bygg-billig-seng-fra-Euro-paller-trinn-for-trinn-kutt-til-størrelse-paller

Etter at du har målt madrassen din, kan du begynne å kutte pallene. Hvis du vil, kan pallene være litt bredere enn madrassen selv. Dette gir sengen som er laget av Euro -paller en effektiv kant, noe som også er nyttig fordi du midlertidig kan plassere glass, bøker eller andre gjenstander der.

Hvis du kutter av en av de nedre stengene som holder de enkelte brettene sammen når du kutter pallene, kan du enkelt legge den til igjen etterpå og til og med bruke de samme neglene til den.

DIY-seng-fra-Euro-paller-enkle instruksjoner-bygg-selv-billig

billig-tre-seng-ramme-laget-av-euro-paller-bilder-instruksjoner-å-etterligne

Etter at du har klargjort pallene så langt til sengen med Euro -paller, må de selvfølgelig slipes. For å gjøre dette, bruk sandpapir og, hvis mulig, en slipemaskin. Dette gjør ikke bare slipingen enklere, det sparer også tid, noe som i dette tilfellet er en stor fordel. Siden treverket på paller er veldig grovt, må du slipe det en stund. Så hvis du har en slipemaskin for hånden, må du bruke den til å pusse sengen ut av Euro -paller.

Sliping av treet fra paller

Slipemaskin-billig-seng-fra-Euro-pall-lag-selv-bilder

Pallene til sengen laget av Euro -paller kan gjøres mer stabile ved å fylle mellomrommet mellom de øvre og nedre brettene med et treverk, som deretter fungerer som en støtte. To av sidene på en pall har allerede slike stenger, og resten må du legge til selv.

Seng-med-pall-ramme-ekstra-biter av tre-fyll-mellomrom-mellom-brett

Deretter kan du skru de enkelte delene til sengen fra Euro -paller sammen. I tilfelle pallene har forskjellige høyder, har vi et triks: legg dem opp ned på gulvet (brettene vendt ned) og skru dem deretter sammen. Takket være det jevne gulvet vil pallene også ha samme høyde.

Skru brettene sammen

Lag-din-egen-seng-fra-Euro-paller-forskjellige-høyder-skru sammen

DIY-seng-fra-Euro-paller-bygge-billig-møbler-soverom

Nå kommer vi til den kosmetiske delen, nemlig maling av sengen fra Euro -paller. Påfør først den fargede lakken. La den første strøk tørke godt før du påfører den andre. Hvis dette også er tørt, påfør ytterligere to strøk av tetningslakken.

Instruksjoner-bilder-seng-fra-Euro-paller-skru-sammen-klare

Til slutt trenger du noen få meter til. Dette er spesielt nødvendig når pallene har forskjellige høyder, slik at sengen av Euro -paller ikke svinger. Du kan også bruke føttene til å bestemme hvor høy sengen skal være. Hjul er også et flott og praktisk alternativ for føtter. Disse gjør det lettere å justere sengen, noe som er spesielt nyttig hvis du vil støvsuge og tørke under sengen.

Seng laget av Euro -paller med en vintage hodegavl

soverom-seng-laget-av-Euro-paller-vintage-look-seng hodegjerde

Daybed laget av Euro -paller

Soverom-møbler-tre-seng-fra-euro-paller-billig

Bilder: Pinterest, Santiagodiy

Previous Post
Brygg ditt eget øl – Hvordan lage din egen favorittdrink med humlesmak
Next Post
Lag kreative påskeemballasje av stoff, papir og poser og pakk vakkert påskegaver