15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

DIY trerammer – en god idé for håndverkere

Bilderammer laget av tregreiner

Bilderammer brukes ikke bare for å beskytte bildene mot ytre påvirkninger som støv og fuktighet. Du bør også dekorere selve bildet og en pen dekorasjon på veggen, eller i form av stående bilderammer, dekorere rommet som helhet. Selvfølgelig kan du i dag kjøpe et stort utvalg av varianter i et stort utvalg av former, design og farger og laget av et stort utvalg materialer i butikken. Men den mest klassiske varianten er og forblir trerammen. Hva synes du om å lage en vakker bilderamme selv? I dag vil vi at du skal ha en flott guide for en DIY treramme tenk at det er veldig lett å etterligne. Til slutt får du en unik ramme som du stolt kan vise frem for vennene dine. Det gjør også en god gave. Så hvis du kan gjøre noen spesielle, få en venn eller et familiemedlem til å utvikle bildet av et godt minne og gi det bort sammen med en selvlaget bilderamme.

DIY trerammer – dekorere en ramme med treskiver

lag-grenene-bilderammer-selv

Dette DIY treramme ser ikke bare bra ut. Det minner også om skogen og naturen. Det er veldig lett å etterligne. Du trenger bare følgende materialer:

– en ferdig bilderamme. Den skal være så stabil som mulig (for eksempel laget av tre) og bred.

– lim til tre

– et par grener

– en sag

– ethvert bilde

Og slik er DIY -bilderammen laget av tre

de nødvendige materialer-for-bilderammen

Det er best å samle grenene selv. Så du kan kombinere håndverksideen med en rolig spasertur med dine nærmeste, der barna dine igjen kan samle eikenøtter og kastanjer. Velg grener av forskjellige størrelser, så vel som tykke grener. Sistnevnte vil tjene til å fylle ut hullene som er opprettet mellom de større platene.

DIY trerammer – så grenene

Treramme-for-bildet

Når du har grenene sammen, kan du begynne å sage dem i skiver med en sag til DIY -bilderammen. Hvis du vil ha en flat overflate på slutten, skal skivene ha omtrent samme tykkelse. Med en annen tykkelse er det imidlertid en interessant effekt. Så alt avhenger av din smak. Dette trinnet vil trolig ta litt mer tid, avhengig av størrelsen på bilderammen du har valgt og hvor mange ruter du trenger tilsvarende. Men ikke gi opp, for det er verdt innsatsen!

DIY trerammer – lim på treskivene

den ferdige bilderammen med baby-foto

Nå kommer vi til limingen av treskivene. For å gjøre dette, legg et tykt lag av lim for tre på rammen og begynn å ordne rutene. Disse skal strekke seg litt over kanten på rammen. Hvis du vil være sikker på at du liker arrangementet til slutt, kan du ordne rutene først og deretter lime dem individuelt på bilderammen med limet.

DIY fotorammer av tre – legg til bildet

Tre-grener-for-bildet-rammer

Til slutt legger du til det valgte bildet. Og DIY -bilderammen er klar. Var ikke det vanskelig, var det? Hvis du likte det og julen er nesten rundt hjørnet, kan du lage en til og gi den bort i gave.

kutte ut tre-grenene

Previous Post
Jernmangel hva skal jeg gjøre? – En oversikt over årsaker, symptomer og matvarer som inneholder jern!
Next Post
Å bygge og legge ut et drivhus i hagen – det du må vurdere