15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Maling og pynt av Crocs: hvilke farger er best?

Synes du at Crocs er for kjedelige og vil forskjønne dem? Siden de komfortable treskoene vanligvis er monokrome, er de det ideelle lerretet for kreative prosjekter. Så hva med å male og tilpasse Crocs? Vi forklarer nå hva du må ta hensyn til og hvilke farger som er best egnet.

Hva er crocs laget av?

Selvmalte Crocs Summer DIY

Ved første øyekast tror du kanskje at Crocs enten er laget av hard plast eller tung gummi. I virkeligheten er de imidlertid laget av et materiale kalt “croslite” som verken er plast eller gummi. Det er en cellelukket syntetisk harpiksblanding som ikke avgir skadelige stoffer og er veldig lett å rengjøre. Det er fornuftig å lage Crocs fra Croslite, ettersom materialet forhindrer svette og fotlukt. Det gjør det også mulig for oss å ha skoene på land og i vannet. Crocs -imitasjoner, derimot, er ofte laget av etylenvinylacetat (EVA). Uansett om du har på deg et ekte eller et falskt Crocs, kan du dekorere dem med farger.

Maling Crocs: hvilke farger er passende?

Barnskoger maler morsomme filmkarakterer

Hvis du vil krydre de kjedelige skoene, kan du bruke forskjellige farger. Å velge riktig farge avhenger av hvilke resultater du vil oppnå. Det er ikke sikkert du vil beholde designene du maler på Crocs permanent. I dette tilfellet, avhengig av dine behov, må du velge en farge som er lett å fjerne. Vi oppsummerer alle alternativene nedenfor.

Viktig: Hvis du vil male eller farge Crocs permanent, må du huske på at ikke alle farger vil feste seg til materialet. Så det hender ofte at du maler treskoene og malingen kommer av senere.

Maling Crocs med akryl

Mal Crocs selv med solsikke -design

Akrylmaling er en av de mest fleksible fargene du kan bruke til å male Crocs. Akrylmaling er flott for Crocs fordi de, i motsetning til andre malinger, ikke vil sprekke, skrelle eller falme. Med akrylmaling kan du enkelt endre hele fargen på skoene eller male et mønster på dem for å gi de komfortable skoene ditt eget preg.

Slik fungerer det trinnvis

Mal Crocs med penner og lag et kult design

Å male Crocs er en morsom aktivitet som er ganske enkel. Først må du samle alt nødvendig materiale. Så akrylmaling, pensler og noe for å dekke arbeidsområdet må allerede være tilgjengelig.

Det er fordelaktig å bruke et kritt for å tegne designet på Crocs før du maler. Slik sørger du for at du gjør akkurat det du vil, og at du ikke vil gjøre en feil. Når du har tegnet designet ditt, er det på tide å begynne å male. Det anbefales sterkt å male i tynne lag.

Når du er ferdig med å male ett lag, la det tørke før du påfører det neste laget. Akrylmaling tørker ganske raskt, slik at du kan komme tilbake til å male på omtrent tjue minutter.

Når designet er ferdig og du har påført alle lagene du vil ha, er det på tide å forsegle Crocs. Dette holder designet intakt og forhindrer at malingen flasser av overflaten på skoen. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke et akryl klart strøk.

Etter at tetningsmassen er påført, vent minst 24 timer før du bruker de malte Crocs. Hvis du ikke er sikker på om malingen er helt tørr, kan det ikke skade å la skoene tørke litt lenger før du bruker dem.

Crocs pynter med spraymaling

Spray maling på crocs ved hjelp av hydrodypemetoden

Uansett om du vil farge Crocs helt på nytt eller pynte den med noen få motiver, er spraymaling også et passende valg. Imidlertid er det en risiko her for at malingen sprekker eller går i stykker over tid. For å forhindre at dette skjer, kan du bruke en metode kjent som hydrodyping. For å gjøre dette, fyll en stor beholder med vann, spray akryl eller latexmaling på overflaten og dypp den rene Crocs i malingen. Du kan gjenta denne prosessen til du får resultatet du ønsker.

Kan du male Crocs med tekstilmaling??

Farge crocs hvilken farge

Stoffmaling er også flott for Crocs. Merket “Crocs” tilbyr til og med spesielle tusjpenner designet for bruk på Crocs. I motsetning til akrylmaling kan stoffmaling vaskes. Siden de er vaskbare, kan du male Crocs så mange ganger du vil. Dette er et praktisk alternativ hvis du vil endre designet regelmessig. Men hvis det regner plutselig, kan malingen oppløses raskt.

For moro med barn: mal crocs med akvareller

Å male crocs med barn

Vannfarger er flotte for håndverk og maling med barn. Leter du etter et kreativt DIY -prosjekt for helgen? Dekk deretter bordet og få ut akvarellene for å lage fargerike crocs med barna. På samme måte som stoffkridtene, kan du også bli kvitt akvarellene raskt. Bare vask skoene med såpe og vann, og du er ferdig.

Mal Crocs med en tusj

Mal crocs med tusj og tegn blomster

Nesten alle sko kan enkelt males med tusj. Fargen varer også fantastisk på Crocs. Bruk forskjellige farger etter ønske for å lage fargerike mønstre eller tegne lekne motiver. Denne varianten er også best hvis du vil merke Crocs. Hvis du ikke er fornøyd med designet, er markøren ganske enkel å fjerne med neglelakkfjerner.

Mal Crocs og lag kule design selv

Mal vanlige hvite crocs med sommerfugler

Nå som du vet hvordan du skal male Crocs, la oss komme til den morsomme delen – designene! Vi har samlet noen kule ideer til inspirasjon, men du kan selvsagt også lage ditt eget design med motiver, farger og mønstre du ønsker. Vi håper du liker det!

Summer Crocs DIY: Vannmelon Design

Crocs maling med spraymaling vannmelon design

Bildeinstruksjoner: Mal Crocs som en vannmelon med spraymaling

Instruksjoner male crocs med spraymaling

Dekorer gule crocs med tusenfryd

Mal crocs sko med Edding tusenfryd

Mal bølger og fjell på Crocs

Crocs maler med bølgemotiver

Crocs med ku -mønster – lett å etterligne med tusj

Hvite Crocs maler ku design flekker

Morsomt crocs -design med fargerike malingssprut

Tresko utsmykker med fargespisser

Fargen varer ikke? Dekorer Crocs med pins

Crocs pin for å pynte

Og du kan også lage merker selv!

Crocs dekorerer med selvlagde merker

Previous Post
Boksing – For god kondisjon og raske reflekser
Next Post
Industrielt utseende for hagen – kunstneriske designideer og tips