15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Graver skilt selv: Med en skriftgravering gir du dørskilt et individuelt preg!

Graver tegn deg selv Mill metal overflate

Førsteinntrykket teller: Et representasjonskontor, et hus eller en leilighet inngår ikke bare med sitt attraktive utseende, men er også designet på en praktisk måte. Den såkalte periferien spiller her en avgjørende rolle. Postkasse, husnummer og klokke skal være lett gjenkjennelig og tilgjengelig. Dørklokkeskilt, navneskilt og dørskilt er telefonkortet til kontoret eller hjemmet. De gir viktig informasjon og ønsker besøkende velkommen på en stilfull måte. Hvis de er utstyrt med en individuelt designet gravering, vil de tiltrekke seg oppmerksomhet og automatisk tiltrekke alles oppmerksomhet. Vi vil gi deg nyttige tips om hvordan du kan gravere skiltene dine selv og hva du skal se etter. Finn ut hvilken informasjon som må stå på den, hvordan du effektivt kan plassere bokstaven og hvilke materialer som er passende.

Gravering signerer deg selv: Hva må du være oppmerksom på når du designer?

Graver tegn deg selv glassmalideer

Hvis du har din Merk deg selv så bør du først vurdere hvilken informasjon som skal være om den og hvordan du kan skrive den ned effektivt og tydelig. Vi oppsummerer de viktigste reglene for deg:

1. Konsentrer deg om den viktigste informasjonen – ditt navn og kontaktinformasjon vil være tilstrekkelig. Hvis et tegn er full av tekst, blir det fort forvirrende. Spesielt dør- og postkasseskilt skal være lett å lese på avstand.

2. Velg en eller to fonter for skiltet, som kan vises i maksimalt to størrelser. Hvis du også vil legge til en firmalogo eller et bilde, må du holde teksten så enkel som mulig.

3. Bilder eller logoer kan i utgangspunktet være større og kan plasseres fritt på skiltet.

Gravering signerer deg selv: hvilke materialer er egnet?

Graver ditt eget tre -3D -mønster

Klokke- og dørskilt skal ikke bare se bra ut, de skal også være robuste. Derfor er de laget av aluminium, rustfritt stål eller laget av plexiglass. Spesiell UV-bestandig plast kan også brukes.

Plexiglass er et ekstremt værbestandig materiale som er perfekt for utendørs bruk. Ulike former kan kuttes ut av en pleksiglasplate, kantene kan poleres og overflaten kan graveres. Den nylig trendy 3D -graveringen er også mulig. Du kan også bakgrunnslyse skiltet hvis du ønsker det.

Dør skiltes av rustfritt stål gi inngangspartiet et moderne preg. Uansett kan materialet bare graveres med spesielle freser som garanterer best mulig resultat. Ikke glem å bestille skiltet med hull til bjellen og hull for festing.

Graver deg selv. Postkasser nummer messing

Tre navneskilt er vanligvis gravert. Naturmaterialet ser innbydende ut og blander seg harmonisk inn i helhetsbildet ved inngangen til huset. Treskilt er ekstremt fleksible: hvis de er forseglet med en lakk, kan de klippe en god figur utendørs. Hvis de ikke behandles, er de perfekte for kontormottaket. Ulike 3D-motiver og fonter kan også graveres inn i treverket ved hjelp av den nye V-carving-teknikken. Skiltene kan limes, skrues eller festes med magneter.

Messingskilt er ekte blikkfang som umiddelbart adeliggjør inngangspartiet. De kan freses til forskjellige former, deretter poleres de og den graverte teksten fylles også ut med mørk lakk.

Graver deg selv og spar penger

Graver tegn selv Kjøp en CNC -maskin invester

Hvis du designer skiltene dine selv, kan du spare kostnaden for en utskriftsmal. Mange produsenter tilbyr muligheten til å designe skiltene på nettet. Du kan til og med laste opp bilder og plassere teksten hvor som helst på skiltet.

Hvis du planlegger en serieproduksjon av skilt, for eksempel hvis du vil skrive forskjellige navneskilt for din bedrift, kan du også kjøpe en CNC -graveringsmaskin. Den største fordelen med en slik maskin er at du kan gravere tre, metall og plast med den.

Graver signerer deg selv husbrev brevkasse

Previous Post
14 gode ideer til en rask og sofistikert dessert til nyttårsaften
Next Post
Svømmebassengideer – 50 drømmeaktige svømmebassengferiebilder