15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne veggpaneler med et innovativt design skaper vakker romakustikk

moderne veggbekledning av Maria Gronberg dekorasjon

Disse moderne veggpaneler med nyskapende design av Glimakra ble designet av designeren Maria Gronberg, som faktisk er ny for selskapet. Prosjektet fikk navnet Ocean fordi utformingen av veggpanelene ligner bølgene i havet. Dette vakre kunstverket har klart å skildre bevegelsen av havet og kan bringe friskheten i middelhavsatmosfæren inn i hjemmet ditt. Disse veggpanelene gjør interiøret ditt unikt, varmt og innbydende. De er egnet for alle typer moderne interiørdesign. Siden dette veggdekket kan dempe støyen, er det også spesielt praktisk for skoler og barnehager.

Moderne veggpaneler inspirert av havet

moderne veggbekledning av maria gronberg bunt

Designeren Maria Gronberg sier at hun ble inspirert av elegansen og harmonien i havbevegelsene for å lage denne moderne veggpaneler å lage. Hun er spesielt talentfull og skaper ekstraordinære verk. Hun liker å eksperimentere med forskjellige miljøvennlige materialer, noe som gjør prosjektene dine enda mer ønskelige.

Moderne veggpaneler med harmoniske bølgeformer

moderne veggpaneler av maria gronberg rosa red

Ocean -produktserien er veldig elegant og praktisk for alle rom. Disse moderne veggpaneler har naturlige bølgeformer som kan harmonere veldig godt med interiøret. Følelsen av letthet og harmoni som dette veggdekket fremkaller kan ikke sammenlignes med noe annet.

Innovative veggpaneler med akustisk effekt

moderne veggpaneler av Maria Gronberg dekorasjon

Det unike med prosjektet er en kombinasjon av passende materialer og en praktisk og stilig design. Disse moderne veggpaneler har faktisk ingen ulemper. Det spesielle ved veggpanelene er at de fanger opp lydene i rommet og demper dem veldig hyggelig. Så dette designet sikrer ikke bare visuell, men også akustisk harmoni.

Veggbekledning laget av miljøvennlige materialer

moderne veggpaneler av maria gronberg materiale

Disse moderne veggpaneler fra Ocean Collection er absolutt veldig forfriskende, inspirerende og får deg til å tenke på det interessante designet. Havveggbekledningen inspirerer ikke bare eksperter på dette feltet, men også kunder.

Fargerike motiver for mer humør 

moderne veggbekledning av maria gronberg blå lilla

Harmoniske former og farger

moderne veggbekledning av maria gronberg blå grå

Fine levende ideer for vegger med dekorative akustiske paneler

Previous Post
35 moderne kjøkkendesignideer fra Valcucine
Next Post
15 ideer for hageborddesign fra forskjellige materialer