15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stue farge ideer – gule aksenter

gulgrå gulvlampe sofa i stuen

Gul Stue farge er ikke bare trendy og frisk, den tilbyr også et bredt spekter av designalternativer. Lag en hyggelig, hjemmekoselig atmosfære og sett opp en moderne og samtidig koselig stue.

Gul stue farge – solrik og frisk

gul-vegg-design-vegg-dekaler-fugler

Hvis du har Stue farge du kan ikke gå galt med gul – på den ene siden er denne fargen tilgjengelig i mange nyanser, fra gulgrønn, til neongul, til myke sitronnyanser. Gul veggmaling får mindre rom til å se lysere og større ut. I trange stuer kan du male veggen overfor døren i gult – da vil rommet se større ut. Gul veggmaling kan enkelt kombineres med svart og hvitt, røde aksenter i moderne interiør som røde lenestoler eller stoler er den eneste dekorasjonen som trenger denne fargen. Du kan til og med eksperimentere og henge matchende bilder på den gule veggen, eller legge gule puter på den hvite sofaen. Kombinasjonen av grønt og gult, og selvfølgelig tradisjonelt – gulbrunt, ser også veldig friskt ut.

Gul stufarge som pynt

grønn-gul-teppe-stue-møblering ideer

For større rom kan du velge et gulgrått fargevalg. Gule tepper, gule sofaer, til og med gule gulvlamper er interessante dekorative elementer. Hvis du vil dele opp stuen din i områder, eller visuelt skille en spisestue, kan du bruke en gul skjerm. Gul som Stue farge overlater mye plass til fantasien, og du kan eksperimentere med det. Men vær forsiktig – stuer i gult kan være for mye for øynene. Gul veggmaling er humørsyk – du har ikke lov til å røyke i rommet, og du trenger regelmessig rengjøring. Selv om gul blekner over tid, er den mindre merkbar sammenlignet med andre farger. Å bringe den gule malingen på veggen er en vanskelig oppgave, og man bør ha litt erfaring med å male. Ellers er det fare for uregelmessigheter. Nybegynnere, derimot, kan velge gule veggtatoveringer eller gule gardiner.

Gul vegg med dekor

gul-vegg-elegant-hvit-gardiner-stue-fargeLiten stue med gult gulv

moderne-liten-stue-gul-gulv

Gult teppe i stua

moderne-leilighet-gul-teppe

Grå veggenhet og gul lenestol

grå veggdel gul lenestol

Orientalske gule aksenter

orientalsk-gul-aksenter-stue

Koselig hjørnesofa med gule puter

koselig-hjørne-sofa-gul-vegg

Previous Post
Barnemøbler – velg møblene
Next Post
50 veggklistremerke ideer for interiøret ditt