15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Første Aesop -filial i Sverige for In Praise of Shadows

Aesop -butikk, vindusvisning i glassvindu

de først Aesop gren i Stockholm lar oss gå gjennom metallrammer og glassvinduer inn i et rom der det lokale designfirmaet I lovprisning av skygger Gammelt eiketre representerer tre og grovt håndverk. Den australske naturkosmetikken presenteres i en økologisk butikk i Sverige.

Første Aesop -gren – arkitektteamet bak

hvit-glass-matt-anheng-lampe-skap-tregulv

Hvem i første Aesop -gren, kalt Bibliotekstan, Å gå inn vil bli overrasket over en rik verden av taktil opplevelse, takket være de varme beige pussede overflatene av gammelt tre i forskjellige design. Arkitekten Fredric Benesch kombinerer gammelt tre og gips i to rom, ett åpent og et privat. Det svenske arkitekthuset involverte filmskaperne Ingmar Bergman og Lars von Trier i prosjektet, samt den japanske filosofen Jun’ichirō Tanizaki, som skrev essayet med tittelen In Praise of Shadows og navngav selskapet. Filosofen roser i sitt essay japansk arkitektur og estetikk og understreker essensialitetsprinsippet, patinaens kvaliteter og følbarhet.

Første Aesop -gren – interiøret

Aesop butikk i Sverige butikkvindu fontene

de første aesop gren i Sverige viser oss rekker med innfelte hyller hvor kosmetikkmerker og hudpleieprodukter vises i butikken. Et par lampeskjermer laget av kobber like over inngangen kaster lys på vasken med de små rørene for vann og på den eneste hyllen i butikkvinduet. Store blokker av grov elmetre dekker kassererøya, benken og vasken. Designerstykkene av Les Marie Hoffmann er fra stammen på et sykt tre i Djurgården National Park i Stockholm. Sommerfugler av eiketre fungerer som festepunkter på servanten slik at sprekkene i det gamle treverket ikke blir bredere. De veldig enkle, men solid håndlagde treformene gir strukturelle kontraster med den glatte døren av mørtel og med sagede tregulv og veggbekledning. Kontrasten mellom de slipe linjene og de grove elementene er i forgrunnen.

Kasserer counter area mørtel veggbekledning

Materialer som strømmer inn i hverandre

Veggbekledning interiør tregulv trebenk

Eichbaum trebekledning og gulv

Bak kassererområdet smelter veggen av mørtel sammen til en av tre, og danner et sittegruppe som er panelert med eik. En polstret stripe på veggen fungerer som ryggstøtten på benken i eiketre. Området med baksiden til denne veggnisjen skjuler utsikten over kontoret, kjøkkenet og toalettet og grenser også til en dør som visuelt smelter inn i veggen. Lette trepaneler av eiketre dekker begge områdene og forbinder dem sømløst.

Aesop kosmetikk-lignende-et-bibliotek-designet butikkplass

Aesop Bibliotekstan

Gjenvunnet tre-tre-hyller-kosmetikk-skap-hvit-farge

Previous Post
Barnemøbler – velg møblene
Next Post
50 veggklistremerke ideer for interiøret ditt