15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Elektrisk sammenleggbar sykkel FIIDO D11 – kraftig sammenleggbar e -sykkel for mer kjøreglede i byen

En ny generasjon elektriske sammenleggbare sykler kommer snart på markedet – FIIDO D11. Vil elsykkelen være tilgjengelig for mindre enn $ 500 i 2020? Kommer den i tide til å være et alternativ til bilen? For øyeblikket er den nye modellen i Kina publisert på det offisielle FIIDO -nettstedet. Men med den multinasjonale elektronikkgiganten Xiaomi som tilbyr den innovative e-sykkelen, kan du satse på at den snart er tilgjengelig overalt.

En kraftig elektrisk sammenleggbar sykkel

elektrisk sammenleggbar sykkel med bakpedalbrems og sentralmotor samt innovativ design med ledet baklys

Den pågående COVID-19-pandemien har fått livet ut av hånden. De fleste mennesker rundt om i verden har hatt en rekke økonomiske og logistiske problemer siden koronavirusutbruddet. I tillegg har det blitt ganske vanskelig å reise alene uten å bekymre seg for sikkerheten. FIIDO har imidlertid brakt den sammenleggbare D11-sykkelen for de som ofte reiser rundt i byen for å tjene til livets opphold eller må kjøre dit for sporadiske og vanlige oppgaver. Den innovativt utviklede elektriske sammenleggbare sykkelen kan også brukes som en vanlig sykkel for å holde seg frisk og passe i vanskelige tider.

brettet elektrisk sammenleggbar sykkel med aluminiumsramme som er enkel å transportere

Publikasjonsfinansieringsplattformen Indiegogo presenterte allerede den elektriske sammenleggbare sykkelen verden over denne måneden. Den nye praktiske bysykkelen er godt designet og ekstremt effektiv for å gi en engasjerende og intelligent kjøreopplevelse. Den bruker miljøvennlig teknologi og er utslippsfri med en rekkevidde på opptil 100 km. Så dette gir en mulighet til å omdefinere bysyklingopplevelsen. Den vakre rammen med en vekt på bare 12,9 kg gir fantastisk ytelse og ekstremt lang kjørelengde når batteriet til det avtakbare seterøret er fulladet. Den er bygget av aluminiumslegering med enkel designestetikk og tilbyr en flott kjøreopplevelse. Den ergonomisk utformede sykkelen er fullt egnet for daglig bruk og tilbyr ubegrensede muligheter.

Innovativ design og teknologi

kraftig e-sykkel bysykkel med en avstand på 100 km når den er ladet med litiumbatteri

Den moderne minimalistiske designen har gitt FIIDO D11 “Red Dot Award”. Når 36 V 11,6 Ah batteriet, som er gjemt i sykkelrammen, er fulladet, kan det dekke en distanse på 100 km. Den er perfekt designet for bysykling med lengst støtte for kjørelengder. FIIDO D11 sammenleggbare sykkel har en Shimano 7-trinns girkasse og 3 trinn i mopedmodus. Det er en LCD -skjerm på styret som viser batterinivået, distansen og hastigheten. Det er ikke den første e-sykkelen “Folder” som presenteres av FIIDO, men den er absolutt den mest interessante når det gjelder verdi for pengene.

Sammenleggbar sykkel i bagasjerommet på en bilbrettet e-sykkel fiido d11

Aluminiumslegeringsrammen er for eksempel utstyrt som en terrengsykkel med ekte fjæring med støtdempere på bakre svingarm. I tillegg sikrer dette mer komfort, selv på mellomstore til lange avstander på humpete veier, som de som ofte finnes i de historiske bysentrumene i Italia. Den elektriske sammenleggbare sykkelen kan deretter brettes i tre posisjoner (styr, ramme og pedaler) i en kompakt konfigurasjon som er mulig med magnetklips. Dette muliggjør enkel transport eller lagring i bagasjerommet på en bil.

Tekniske detaljer

snart kommer den nye fiido d11 e-sykkelmodellen på markedet

To store fordeler med FIIDO D11 er muligheten for å brette den i to, noe som betyr at den ikke tar mye plass, og den store kjørelengden på opptil 100 km på bare en lading. Den nye D11 e-sykkelen har et batteri med en kapasitet på 10Ah. Cellen er gjemt i sykkelrammen. Som du vet, er en av de dyreste delene av en sykkel batteriet, og derfor er produktet beskyttet. Av denne grunn vil nøkkelen som følger med brukes til å trekke ut den innebygde cellen. Du kan ta den med deg hvor som helst innen 5 sekunder etter bretting. De viktigste tekniske dataene og fordelene er oppsummert igjen her:

kvinne med sammenleggbar elsykkel nyter solnedgangen på stranden

  • 300 W -motoren tilbyr en rask hastighet på opptil 25 km i timen.
  • Det er tre moduser: helelektrisk modus, sykkelmodus og servodrift.
  • 10AH litiumbatteriet gir en rekkevidde på 30 til 60 km i rent elektrisk modus og en rekkevidde på 40 til 50 km i Power Assist -modus.
  • Den justerbare setehøyden og styrehøyden passer også til forskjellige kjørestiler.
  • Legeringselementet av aluminium står for ekstrem holdbarhet, slik at en maksimal belastning på 120 kg er mulig.
  • Den elektriske sammenleggbare sykkelen har effektive skivebremser på forhjulene og bakhjulene for tryggere bremsing under kjøring.
  • Den har også en lys LED -frontlys og baklys for ekstra sikkerhet om natten.
  • Foldingen gjør produktet perfekt for enkel lagring og transport.
  • El-sykkelen er ideell for byryttere, pendlere, korte turer, shopping og til daglig bruk.

Så FIIDO D11 vil være en billig elsykkel som bør komme på markedet i juni 2020. Den nye e-sykkelen tilbyr en flott kjøreopplevelse med et ergonomisk design, lang levetid og variabel hastighet. Interesserte kan forhåndsbestille el-sykkelen på Indiegogo-nettstedet og få 38% rabatt.

Previous Post
Moderne drømmehus i Sør -Tyskland
Next Post
Moderne designerbord i tre – “Stack Buffet” av Hector Esrawe