15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Interessant idé for hagedesign gjør hagearbeid enkelt

å smake på lasagne ny måte

Lasagnehage – hva betyr det? Du har kanskje ikke hørt om det nå. Ja, dette er en ny e, interessant måte å designe hagen din og forme hagesengene. Lasagne hagearbeid er imidlertid mye enklere enn andre hagemetoder fordi det ikke krever graving eller jordbearbeiding. Alt du trenger å gjøre er å danne stiklinger på bakken og deretter plante dem i stiklingene. Du kan gjøre dette både i blomsterhagen og i grønnsakshagen. Så lenge du får riktig proporsjonerte stiklinger, kan du ha en rik hage. Over tid vil stiklingene renne ned, men du vil ha rik, fruktbar jord.

Idee for hagedesign – viktige tips for lasagnehage

Idee for hagedesign vurdere viktig informasjon lasagne

Hva kan du putte i offshoots? I utkanten av lasagnehagen finner du ting som utklipp, tørkede blader fra trærne om høsten, halm, avis, papp eller grønnsaksavfall fra kjøkkenet, kaffegrut, teblader og ugress. Her kan du bruke alt du ellers ville kaste på komposthaugen og alt som faktisk vokser naturlig. Hvis du bor i nærheten av en skog eller har mye gress underveis, kan du til og med bruke den. Hvis du ikke er fan av grønne produkter, kan du be naboene dine om å lagre utklippene fra gårdene deres for deg.

Design en lasagnehage. Lag først lasagnehagen i tankene dine, akkurat som du forestiller deg det. Du vil være med dette Ideer for hagedesign være helt fornøyd. Sørg for å lage fortau mellom sengene. Dette vil gjøre det lettere for deg å fjerne ugresset og vanne hagen. Du kan sette stiklingene direkte på bakken eller forme dem med murstein eller tre. Du kan også bruke dekk, selv om denne typen hagearbeid fungerer best og lettest der når du har en større beholder. Du kan danne slike senger på gresskanten øverst til høyre eller lage andre områder som er vanskelig tilgjengelige. Du kan til og med prøve grus hvis du vil gjøre dette området til en hage.

Leter du etter en ny og interessant idé for hagedesign?

Idee for hagedesign, original, interessant, mange dekorasjoner

Utbyggernes struktur. Den første avleggeren skal være et lag papp eller avis. Dette forhindrer at gresset eller ugresset kommer inn i lasagnebedden. Fukt dette laget nederst så det holder bedre sammen. Den andre avleggeren bør være på vekslende lag med “brune” og “grønne” produkter. De brune gjenstandene er ting som døde blader, halm og aviser. De grønne produktene er planter, ugress og kompostvarer. Du bør legge et brunt lag og deretter et grønt lag til du når høyden du vil at sengen skal være. Lagene skal være omtrent to til tre centimeter tykke.

Fordeler med lasagnehagen. Lasagne hagearbeid er en av de enkleste metodene og de beste Ideer for hagedesign for alle nybegynnere. Du kan forme en seng nesten hvor som helst, umiddelbart. Ingen graving eller jordbearbeiding er nødvendig, slik at du ikke trenger å vente på at noen skal gjøre det for deg eller ofre tiden din til å gjøre det selv. Du kan plante umiddelbart. Uansett vil du ha en rik hage. Det brune laget vil holde fuktigheten i jorda godt. Det bør vokse færre ugress fordi det første laget hindrer ugress i å vokse. Hagen er nesten helt kompost, så du trenger ikke legge til annen gjødsel. Jorda din blir rik og myk, noe som gjør det veldig enkelt å jobbe hvis du bestemmer deg for å gå tilbake til tradisjonell hagearbeid.

Denne ideen om hagedesign viser en veldig enkel metode

Hagedesign folk hagearbeid ikke vanskelig lasagne type

Lasagnehagen er flott Idee for hagedesign spesielt for nybegynnere gartnere. Det er en enkel hagemetode, både i planlegging og planting. Senger med lasagne hagemetoder er veldig allsidige når du planter. På denne måten kan naturlige materialer brukes til å berike jorda og beskytte den mot ugress samtidig. Lasagnehagen er også en måte å bli kvitt levende og dødt hagemateriale.

Og her er et siste tips spesielt for deg: Hestemøkk er ideell for hagearbeid i lasagne. Den ligger godt mellom de grønne og brune lagene og fungerer som kompost selv. Men hvis du vil legge til hestemøkk i lasagnehagen, kan du bruke den som et ekstra lag. Vi ønsker deg mange morsomme og hyggelige timer i lasagnehagen!

Det første laget skal være papp eller avis

Idé hagedesign kompostelementer dump arrangere

Lasagne hagearbeid – en enkel metode for alle nybegynnere   Idee for hagedesign, flere senger dannes vakkert

Det ser interessant og originalt ut  Original idé interessant enkel metode nybegynnere lettelse

Planter, ugress og kompostvarer til en lasagnehage

Idee for hagedesign sengetøy planter trebord

Du vil sikkert like denne interessante ideen for hagedesign

Idé blomsterbed med tre eller murstein

Previous Post
Optimistisk tenkning som en viktig faktor for bedre søvn
Next Post
Design en parasoll – krydre den gamle solbeskyttelsen