15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Å lage en steinhage – den allsidige bruken av steinblokker

Design planter av naturstein

Mange mennesker har en tendens til å undervurdere den mangfoldige bruken av steinblokker i hagen. Det er en tro på at steinblokker er dyre og at de trenger mye ledig plass i hagen. Dette er faktisk en kostnadseffektiv designidee. Hvis du har en Lag en steinhage du finner litt informasjon her.

Lag en steinhage – hvor kan du hente steinblokker fra?

Lag stilblokker Feng Shui

Steinblokker og mindre steiner finnes hos landskapsarkitektfirmaer eller steinforhandlere. Vanligvis selges de små steinene etter leire / vekt. Større steinblokker kan også veies individuelt. Vanligvis kan steinhandlerne også levere steinene på forespørsel. Uansett må du tenke på hvordan du vil dra steinene rundt i hagen selv. Mindre steiner kan bæres av to menn, større må flyttes med en spesiell løfteteknikk. Hvis du har en Lag en steinhage du må avklare disse detaljene på forhånd.

Opprette en steinhage – mulige bruksområder

eksotisk utseende belysning av sollys

Hvordan og hvor du kan få en Lag en steinhage kan? Steiner og vann går veldig bra sammen. Så hvis du har en foss i hagen, eller en hagedam, kan du bruke steinene som aksenter. Hvis du har en hage i en åsside, kan du bruke store steinblokker for å forhindre jordglidning. Det er viktig å delvis begrave steinene i bakken og sørge for at de ikke sklir. Siden hagedesignet i en skråning kan være ganske komplisert og steiner / spesielt store steiner / kan skade mennesker, anbefales det på det sterkeste at et spesialisert selskap blir betrodd oppgaven. Uansett, hva du kan gjøre selv – omgir en peis med steiner. Store steiner kan fungere som benker. Hagen i japansk stil bruker steinstein som dekorasjon. Du kan kombinere store og små steiner for å oppnå maksimal effekt. Du finner flere inspirasjonskilder på bildene nedenfor.

Å lage en steinhage – ideer

Design dekorasjon av steinskulptur

Brannkasse i hagen

sette opp steinblokker sittegruppe hagemøbler

Hage i åssiden

Heng vaser steiner design ideer

Møbler laget av steinblokker – benk

Steinfliser hageterrasser gulv

Basseng med steiner som pynt

Steindekorative steinheller skaper en terrasse

Previous Post
Instruksjoner for øyesminke: Tips for sminke for en festlook
Next Post
Hold bena dine i form med Pilates -øvelser – trening av stjernene