15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hageredskaper og tilbehør – motorsager, gressklippere og lignende gir støtte til hagearbeid

Hageverktøy-tilbehør-hagearbeid-trær-terrasse

Å holde hagen og terrassen ryddig kan være en utfordring. Det er her de riktige hageverktøyene og tilbehøret kommer til unnsetning – med riktig utstyr blir det mye enklere å jobbe utendørs og tiden som kreves minimeres.

Hageredskaper og tilbehør – plendyrking

Hageverktøy-tilbehør-gresspleie-gressklippere-hagearbeid

I dag er gressklipperen nesten en selvfølge for grunnutstyret til hver hobbygartner. Det er mange alternativer å velge mellom – hvilken enhet du til slutt velger, avhenger først og fremst av plenens størrelse. For plener opp til 150-180 kvadratmeter er det for eksempel verdt å investere i en trådløs gressklipper-den har etablert seg som et miljøvennlig, vedlikeholdsvennlig og fleksibelt alternativ til de elektriske modellene med strømkabler. Når det gjelder mellomstore grøntområder, er det derimot fornuftig å kjøpe en robotgressklipper – den er stille, trosser lett regn og vind og kan automatisk oppdage hindringer i hagen. Hvis plenen er større enn 400 kvadratmeter, kan bensinklipperen komme til unnsetning – den er kraftigere og har en større klippebredde / opptil 52 cm /.

Hageredskaper og tilbehør – trepleie

Hageverktøy-tilbehør-motorsag-design-kutting av tre

Å holde eiendom med trær ryddig er bare mulig med motorsag – det er derfor en del av grunnutstyret til arborister. Motorsagen brukes også i vinterhalvåret – spesielt når det trengs ved til peisen. Alle bør spørre personlig før de kjøper om de trenger sertifikat / tillatelse for bruk og hvilke sikkerhetstiltak som må overholdes på jobb.

Ligner på gressklippere Elektriske og bensinmotorsag tilbys. Den første varianten er lettere, mer miljøvennlig og ideell for hagearbeid på mindre tomter. Til sammenligning tilbyr bensin motorsagen mer kraft og fleksibilitet – den trenger ikke en strømtilkobling. Alle som velger dette må forvente kostbart vedlikeholdsarbeid og ekstra vekt.

Hageredskaper og tilbehør: Vedlikehold av hagesti og terrasse

Hageverktøy-tilbehør-høytrykkspyler-ideer-hagesti

Om sommeren liker hele familien å være utendørs. Så det er ikke rart at terrassen raskt blir kontaktpunktet – gjestene blir ønsket velkommen, grillet og spist der, eller bare nytes det varme været. For at alle skal føle seg komfortable, bør gulvet pleies godt og rengjøres grundig minst to ganger i året. Grønne moseflekker og algekanter kan bare fjernes med vanskeligheter med såpe og børste – og hvis smuss blir igjen om høsten, er innsatsen dobbelt så stor om våren. Med en høytrykksspyler vårrengjøring er lett å mestre – og et jevnt rengjøringsresultat oppnås. Produsentens instruksjoner bør alltid følges – ellers kan de følsomme tre- og natursteingulvene bli skadet. Derfor er det alltid bedre å søke råd fra gulvleverandøren på forhånd og først da leie / kjøpe en høytrykksrens.

En moderne minimalistisk hage trenger regelmessig vedlikehold

Hageverktøy-tilbehør-moderne-design-ideer

Hageredskaper og tilbehør – En motorsag er blant annet nødvendig for trepleie

Hageverktøy-tilbehør-plenpleie-tre-immerguene-planter

Blomster midt på plenen

Hageredskaper-tilbehør-ideer-plen-blomster

Previous Post
Stilbukse: slik bruker vi trendmønsteret høst og vinter!
Next Post
Yoga for menstruasjonssmerter: Disse 6 yogaøvelsene vil hjelpe!