15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gravplanting om høsten – ideer for passende dekorasjon med blomster

gravplanting om høsten ideer matching-blomster-planter-wustelblume

Å miste en du er glad i er alltid en trist hendelse. Av denne grunn prøver den avdødes slektninger å forskjønne stedet for hans evige hvile så mye som mulig for å huske gode minner. Vi prøver å overlate et stykke av vår sjel til de rundt oss som ikke lenger er mellom oss.

Når er den beste tiden å plante graven? Mange planlegger å ha gravplanting til høsten, men hvilke blomster og planter passer for dette? Riktig vedlikehold og utforming av gravsteder kan være en enkel oppgave basert på følgende tips.

Gravplanting om høsten – nyttige tips

gravplanting om høsten ideer-blomster-planter-årlig

Med høsten rett rundt hjørnet tenker man på hvilke sesongplanter som kan brukes til å dekorere et gravsted. Denne guiden kan hjelpe deg med å finne forslag og tips for blomster og planter som vil trives i høstmånedene. Fyll ut stedet der dine medmennesker hviler med farge.

Den foretrukne metoden for gravplanting om høsten er å velge riktige blomster, planter og muligens små trær som er dekorert med steiner eller andre egnede gjenstander. Hvilke planter må velges for områdene til denne arten, slik at en permanent og hardfør gravplanting kan opprettes om høsten? De riktige stauder er et passende alternativ.

gravplanting-om-høsten-ideer-passende-blomsterplanter

Et viktig skritt før du planter noe i Fridehof, er å skaffe litt kompost til jorden fordi det kan være vanskelig der. For at blomstene skal vokse godt, må de være forberedt på denne typen bakkeoverflate. Du vil sannsynligvis ikke kunne vanne eller luke så ofte heller. Noen centimeter mulch ville være en lettstelt løsning etter gravplantingen om høsten. Dekk de grønne områdene på gravstedet med planter som er hardføre og motstandsdyktige mot invasjon av gnagere. Krypende günsel, farget blad, biskopens urt og gyldenesle er eksempler på planter som kan slå godt rot i den omkringliggende plenen.

Hvis du vil gjøre gode valg for gravplanting om høsten, bør disse enkle reglene følges:

  • Velg stauder for planting.
  • Forbedre utseendet med planter som dekker bakken som et teppe.

Egnede blomster for gravplanting om høsten

gravplanting om høsten ideer matching-blomster-planter-stemorsblomster

Blomstersymbolikk ble skapt i viktoriansk tid. Hver blomst hadde en eller flere betydninger. En del av denne symbolske ikke-verbale kommunikasjonen er fortsatt relevant i dag. Blomster på graven kan formidle kjærlighet og sorg, så vel som håp for de avdøde. Her er noen eksempler på blomster som du kan bruke til høstgravplantingen.

Blomstrende planter kan plantes på en kirkegård for å lyse opp området for de som besøker. Du kan bruke ettårige og stauder til dette, så lenge forholdene tillater det. Imidlertid er forskriften på den respektive kirkegården viktig. Noen ganger begrenser dette plantens høyde og bruken av visse beholdere. Så det er best å gjøre noen undersøkelser på forhånd før du kjøper plantene til eiendommen.

Stauder

gravplanting-om-høsten-ideer-matching-blomster-planter-stauder

To-bladede nyanser og fioler er gammeldags, lavvoksende blomster som er tilbake på trenden. Periwinkle er en blomstrende plante som kan brukes i steinete eller trekantede områder. Krysantemum er også hardfør og kan noen steder brukes som flerårig for gravplanting om høsten.

Årlige år for gravplanting om høsten

gravplanting-om-høsten-ideer-passende-blomster-planter-årlig

Blomster og planter som vokser opp til en høyde på 40-60 cm er ideelle for gravplanting om høsten. Større vekster kan overvelde en liten gravstein eller dekke bokstavene på den. Geraniumer er solide ettårige planter som kan vokse godt på en kirkegård. Hvis de helles, kan de settes i bakken om høsten. Geraniumer kan også plantes med blå lobelia og hvite petunier. Marigolds, zinnias, balsam, calyx, salvie og stemorsblomst gir farge og tekstur til gravplanting om høsten.

Blomstrende busker

gravplanting-om-høsten-ideer-matchende-blomster-planter-blomstrende busker

Roser, azaleaer, rhododendroner og spirea kan plantes som blomstrende busker på gravstedet hvis kirkegården har en landskapstjeneste. Buskene kan imidlertid komme ut av kontroll hvis de ikke blir tatt vare på. Ikke alle blomstrer om høsten, men det er noen hardføre varianter. De meter høye hortensiaene kan forskjønne stedet. Greske blå puter kan plasseres på kanten eller på et sted hvor det er et felles sittegruppe for besøkende.

Stemorsblomst

gravplanting-om-høsten-ideer-matchende-blomster-stemorsblomster

Hvis du ikke plantet frø før høsten, kan du i løpet av de siste ukene av sommeren lyse opp gravstedet med stemorsblomster. Disse årlige eller flerårige plantene trives i milde vinterområder og er ideelle hvis gravområdet ligger i en skyggefull del av kirkegården. Siden stemorsblomstene kommer i en rekke farger, kan du kombinere lilla, gult og rosa for en vakker gravdesign.

fløyelsblomst

gravplanting-om-høsten-ideer-passende-planter-ringblomst-

Overraskende betyr den lyse, lykkelige morgenfruen sorg. Ved solnedgang bøyer hun hodet ned. Disse ettårige plantene blomstrer fra forsommeren til den første frosten, når de visne blir fjernet i tide. I følge gammel meksikansk tradisjon tjener appelsinblomstene som et fyrtårn for å lede sjelen til den avdøde.

fiolett

gravplanting-om-høsten-ideer-matching-blomster-fioler

Disse lilla blomstene er et utmerket valg for å legge til litt farge på gravstedet, ettersom de er enkle å ta vare på og krever lite lys. Fioler kan også plantes dekorativt rundt trær eller langs graven når som helst på året.

Liljer for stilig gravplanting om høsten

gravplanting-om-høsten-ideer-matchende-blomster-planter-liljer

Disse blomstene er gode valg for gravplanting om høsten fordi de holder lenge og har en behagelig duft. Dette lar deg dekorere grensene til et gravsted og også plante dem i potter som kan plasseres hvor som helst. Liljer er tilgjengelige i en rekke farger.

Evergreen

gravplanting-om-høsten-ideer-matching-blomster-planter-fioler

Kleines Immegrün har fem-petalled lavendelblå blomster som vokser i et hjul. Denne blomsten symboliserer minner og er plantet i nærheten av minnesmerker, urner og graver. Den flerårige blomstrer på sensommeren eller høsten og minner om vårens friskhet. Plant dvergvarianten, ettersom større evergreens er mer invasive.

Kunstige blomster

gravplanting-om-høsten-ideer-matchende-blomster-planter-roser-liljer

Naturligvis er levende planter i prinsippet et bedre alternativ for gravplanting om høsten. Ikke alle har mulighet til å plante området på gravstedet med enkel omsorg. Av denne grunn kan graven pyntes med kunstige blomster i visse tilfeller. Denne typen dekorative elementer kan kjøpes i et stort utvalg av design. Du kan bruke småstein og spesiallagde figurer for designet. De kunstige blomstene er imidlertid ikke en permanent løsning, ettersom de raskt mister formen og falmer under solstrålene.

Previous Post
Lag karnevalsdekorasjoner – 7 vakre DIY -ideer med ballonger
Next Post
Kattedrakt for jenter – enkle instruksjoner for et søtt kattedrakt for barn