15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Månekalenderen for hagen 2014 – nyttige tips for bedre høst

Månekalender for hagemåne

Av Månekalender for hagen indikerer hvordan riktig hagearbeid skal gå gjennom året.

Månekalenderen for hagen – mange mennesker tror på månens kraft

Kjøp en månekalender for hagearbeid, gjør arbeidet enklere

Selv om det ikke er bevis på de gunstige effektene av det Månekalender for hagen det er flere og flere gartnere som viser stor interesse for det. Månens posisjon på himmelen bestemmer dens innflytelse på plantene. Det skilles også mellom opprykk og nedrykk. Det avhenger av disse fasene av månen om du skal høste frukt eller rotvekster som poteter og gulrøtter. Folk tror at månens posisjon påvirker plantesafter og plantevekst. Hagearbeid på månekalenderen inkluderer alt arbeid i hagen. Klipp plenen eller fjern ugress – alt bør koordineres med kalenderen. Slå først opp hvilke typer planter og grønnsaker som sår, planter, kutter eller høster!

Månekalenderen for hagen – merk månens posisjon på himmelen

Månekalender for hagematchende tidsavbrutt måned

Planting og transplantasjon etter Månekalender for hagen

Når månen stiger, bør såing være din bekymring. Transplantasjon anbefales når månen passerer gjennom stjernebildet Jomfruen. Slik gir du plantene sjansen til å bli vakre og sunne. Når månen synker, og spesielt når den er i stjernebildet Kreft, vet du at det er på tide å plante løvplanter.

Befruktningen

Det anbefales at du gjør dette hagearbeidet under fullmåne. Det ville vært enda bedre for plantelandskapet ditt hvis månen er i de følgende stjernebildene – Kreft, Skorpionen og Fiskene. Hvis du har problemer med blomstringen av noen plantetyper, bør du vente til månen vises i stjernebildene Tvillingene, Vekten og Vannmannen. Gjødsling når månen stiger er forbudt, ellers kan det skade plantene.

irrigasjon

Vann hagen når månen er i stjernebildene Kreft, Skorpionen og Fiskene! I oppstigningsfasen antas det at jorden puster ut og plantesaftene beveger seg oppover. Derfor er dette en upraktisk tid å kutte. Sårene vil ta lengre tid å gro.

Nedstigningsfasen er forbundet med å puste i jorden. Denne gangen er saften rettet nedover, noe som er viktig for røttene. Derfor bør de ikke behandles på dette tidspunktet. Dette er imidlertid et godt tidspunkt å kutte lengre busker.

Månekalenderen for hagen 2014 – viktig informasjon avhengig av måneden

Månekalender for hagearbeidskvinne som fungerer ordentlig

Begynnelsen av mars er en god høsttid. Du bør avstå fra å bruke gjødsel på bestemte dager. Ikke forsøm vanlig vanning! Tidlig april – på dette tidspunktet er det tilrådelig å ikke vanne plantene for å beskytte dem mot skadedyr. Mange dager i mai er identifisert som en upraktisk tid for høsting og vanning. I juni kan du så og plante forskjellige typer frukt og grønnsaker. Etter dette Månekalender for hagen effektiv fjerning av ugress er fullt mulig i juni. Klipp plenen også. Spør om alle tips og triks månen gir oss for hver måned i året og finn ut hva som er best for hagen din.

Hagearbeid i henhold til månekalenderen

Følg månekalenderen for vakre hagedesigntips

Det skilles mellom opprykk og nedrykk

Vakker månekalender for blomster i hagenHvert arbeid bør koordineres med kalenderen

Månekalender for hagearbeid mor datter transplantasjon sammenHele familien kan delta i hagearbeid

Månekalender for hagearbeid bestemor barnebarn jente blomsterViktige tips for riktig vedlikehold av hagen

Månekalender for hagegrå mann ha det gøyIkke glem å vanne hagen regelmessig

Månekalender for vanning i hagen gjødsling fjerne ugressRiktig hagetilbehør er en fordel 

tilbehør vakker flora skape grønn frisk beroligendeMånekalenderen lover oss bedre høst

Hage hjelp til å plante blomster, så, gjødsling, skjæring

Månekalender riktig stell måne posisjon viktige tips triks

Følg hagetips for bedre høst  frukt grønnsaker blomster urter busker mange slag    hjem populære gartner sommerfuglblomster plantesaft påvirker månestativ     Månekalender populære gartnere tror force moon night

Previous Post
Høsting av grønnsaker fra din egen hage: nyttige tips for nybegynnere
Next Post
Hula Hoop Fitness: Instruksjoner og de beste øvelsene for en slank midje!