15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

En paraplydesign basert på origami -kunsten

Paraply-design origami-prototype-blå

De fleste paraplyer består av en pinne med et håndtak, et metallskjelett og et stykke stoff. Men de varer ikke lenge og kan til og med gå i stykker etter et lite vindkast. To unge designere fra New York var lei av disse skjøre delene og har funnet opp paraplyen på nytt. Justin Nagelberg og Matthew Waldman har en ny Paraply design basert på origami -kunsten og har ingen metallskjelett.

Paraplydesign uten metallskjelett

Paraply-design origami-bretting-teknikk-uten-metall-skjelett

 Paraplyen kalt “Sa ™” er basert på prinsippet om overflatespenning. Den nye utfoldelsesmekanismen gjør den mer stabil, selv om den kommer uten en metallramme. Den er laget av et stykke resirkulerbar plast og bare deretter brettet. Det tok designerne noen måneder å brette den første prototypen av papir. Oppfinnerne kom med det uvanlige navnet gjennom en kombinasjon av japanske ord. “Kasa” betyr paraply, “same” står for regn og “sasu” beskriver måten du skal holde en paraply på. For å åpne eller lukke bruker Sa -paraplyen en bretteknikk som origami. Dette eliminerer behovet for en metallramme, som er ansvarlig for vekten av de fleste paraplyer. En annen fordel med origami -teknikken er at den sparer plass. For å åpne paraplyen må du snu den nedre delen av håndtaket. For å lukke – trekk i håndtaket.

Paraplydesign – lettere, mer robust og mer moderne enn noensinne

Paraplydesign origami-fold-uten spiss-hjørner

Paraplyen lukkes magnetisk og det er ingen skarpe hjørner. Den enkle paraplydesignen er tilgjengelig i fargene blå, gul, magenta, svart, grå og hvit. Prosjektet skal finansieres med crowdfunding -plattformen Kickstarter. Det angitte målet for oppstartsmidler på $ 30 000 er overskredet, og det vil gå i produksjon. De første 500 stykkene ble forhåndsbestilt for 69 dollar inkludert frakt. Leveransene starter i mars 2015, da paraplyen blir litt dyrere.

sa-paraply-design-folding teknologi

paraply-design-origami-resirkulerbar-plast

paraply-design-origami-bretting-teknikk-magnetisk-lukket

paraply-design-origami-teknologi-lukket

Paraply design origami-sa-prosjekt-kickstarter

paraply-design-origami-håndtak-sving-trekk-åpne-lukk

Paraply design origami kickstarter tegning

Paraply design origami-justin-nagelberg

Previous Post
Attraktiv belysning designer gulvlampe Biconica av Martinelli Luce
Next Post
Plant sveitsisk mangard for deilige salater på tre sesonger