15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Enkelt historie moderne hus ved innsjøen

moderne-hus-usa-bygge

Omgitt av trær og planter, midt i sørvestlige Michigan og på grensen til Indiana, er en moderne hus ligger i nærheten av Lake Michigan. Huset ligger midt i naturen, og likevel er byen innen rekkevidde. Huseiere kan slappe av på et rolig sted uforstyrret i helgen. Du har lett etter det riktige terrenget lenge, hvor du ikke bare har en vakker utsikt over skogen, men også over vannet. Kombinasjonen av innsjø og skog var en viktig forutsetning for å bygge drømmehuset hennes.

Moderne hus med en trefasade

Innebygd peis-benk-moderne-hus-USA

EN moderne hus midt i skogen må ha en naturlig konstruksjon – og så bestemte arkitektene seg for en en -etasjers bygning. På nordsiden er inngangen skjermet med en spesiell trevegg og beskytter dermed beboernes private område, mens fasaden på den sørlige delen er sjenerøst glassert, og åpner dermed opp stuen. Kjøkkenet, spisestuen og stuen har spennende utsikt over omgivelsene og den særegne verandaen lover hyggelig tid utendørs. De tre soverommene er godt bevoktet. Treelementene i fasaden er i harmoni med omgivelsene og gir bygningen et naturlig utseende.

Moderne hus med innglasset fasade

moderne-ferie-hjem-USA-Lake-Michigan

I stuen får forbruket av tre øyet umiddelbart. Møblene, veggpanelene og til og med delvis taket er kledd i tre. Du føler deg hjemme takket være det nøytrale fargeskjemaet – grått og beige. Ved inngangen er det et koselig område med benk og peis. Det utstyrte kjøkkenet og spisebordet i tre skaper en visuell forbindelse til uteområdet. Fokuset er på hyggen og komforten i designet. Trepersiennen på den ene siden av huset skaper et interessant samspill mellom lys og skygge i stua. EN moderne hus på sjøen, av Brininstool og Lynch Architects designet som inviterer deg til å slappe av.

 Beige-grå ​​stuemøbler glassfasade

 beige-grå-stue-møbler-glass fasade

Moderne kjøkken og mørkt trebord

Hus-skog-moderne utstyrt kjøkken

Moderne arkitektur – trefasade

moderne trehus-minimalistisk-arkitektur

En historie feriehus i USA

elegant-tre-persienner-ferie hjem-usa

Glassfasade med moderne belysning

en-etasjes-hus-elegant-fasade

Previous Post
Attraktiv belysning designer gulvlampe Biconica av Martinelli Luce
Next Post
Plant sveitsisk mangard for deilige salater på tre sesonger