15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne kunst – installasjonen Liquid Rainbow av Edwin Deen

moderne kunst installasjon plen sprinkler edwin deen

Hvis veggene dine er hvite og du vil legge til mer farge i livet ditt, så ta en titt på disse moderne kunst – Flytende Rainbow fra Edwin Deen. Den nederlandske kunstneren forvandler en vanlig sprinkler til en fantastisk regnbue-maskin!

Plen sprinkler forvandlet til moderne kunst

flytende regnbue kunst installasjon regnbue plen sprinkler edwin deen

Edwin Deen skapte denne kule fargerike kunstinstallasjonen ved hjelp av et fargepigment, en elektrisk kran, noen få meter slange og en enkel plensprinkler. Han har sitt moderne kunst Kalles “Liquid Rainbow” eller “Liquid Rainbow”. Den sprayer farget væske uansett hvor den er installert, men den besøkende vet ikke når den trer i kraft før de syv fargene kan sees tydelig på veggene.

Moderne kunst med farger

flytende regnbue moderne kunst edwin deen artist

Edwin Deen oppnådde noe tilsynelatende umulig med sin fantastiske kunstinstallasjon. Han materialiserte en regnbue. Når solen sender strålene til jorden på en regnværsdag og himmelen fylles med regnbuens vakre farger, føler du glede. Denne flytende regnbuen spruter ikke bare farger, men også overraskelse og glede og kan gjøre et hvitt rom til et fargeparadis.

Liquid Rainbow av Edwin Deen

moderne kunstinstallasjon edwin deen flytende regnbue

Edwin Deen er veldig interessert i fysikkprosesser og bruker dem i dagligdagse objekter og grunnleggende materialer. Gjennom eksperimentering og moderne kunst han gjør oppmerksom på disse objektene som vi ofte forsømmer. Og han oppnår dette på en attraktiv, men interessant måte.

Mal hvite vegger med Liquid Rainbow

moderne kunst edwin deen flytende regnbue

Previous Post
Attraktiv belysning designer gulvlampe Biconica av Martinelli Luce
Next Post
Plant sveitsisk mangard for deilige salater på tre sesonger