15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Topp 5 nattborddesigner for soverommet

minimalistisk nattbord

Moderne minimalistiske soverom består av to viktige elementer – seng og Nattbord.  Ved første øyekast kan det minimalistiske soverommet se litt rart og tomt ut, men ved nærmere ettersyn forstår du at ideen bak interiøret er rettet mot en enkel design. Enkelt betyr på ingen måte kjedelig – spennende former og design av mange designere sikrer at møblene utstråler eleganse og stil.

Moderne nattbordsmodeller

moderne nattbord i tre

Den moderne Nattbord er ikke et tillegg, men et kjennetegn ved soveromsdesign og representerer en balanse mellom farger, møbler og dekorasjoner.Den tilbyr komforten vi alle trenger og skjuler alle våre private gjenstander som vi bare vil beholde for oss selv. Så dette møbelet skal være praktisk, ikke bare vakkert.

minimalistisk nattbord

stilig nattbord

Vi presenterer deg de fem beste designene som finnes i interiørbladene. Hvis du er på utkikk etter et nytt nattbord, vil disse bildene sikkert inspirere deg, og kanskje du kommer med en ny idé som passer for rommet ditt. Det viktigste er at den passer til sengen og at den passer din smak.

Luksus nattbord

Luksus soverom nattbord design

Dette Nattbord imponerer med form og farger. Den rosa fargen er kombinert med en svart polert overflate og viser skillet mellom alle skapene og skaper en dynamisk struktur. Designet er perfekt for folk som ønsker et klart skille mellom tingene sine eller som trenger farge på soverommet sitt. Den super elegante glasset Nattbord fungerer som en merkelig dekorasjon. På den ene siden skaper de uvanlige formene en eksentrisk og avantgardistisk atmosfære, og på den andre siden tilbyr de et praktisk sted å redde tingene våre.

Nattbord i glass

Nattborddesign i glass

Previous Post
Attraktiv belysning designer gulvlampe Biconica av Martinelli Luce
Next Post
Plant sveitsisk mangard for deilige salater på tre sesonger