15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Smarte briller med en ny versjon – Selskapet “North” fokuserer på produksjon av nye telefonsamtaler

Smartglassprodusenten North kunngjorde at produksjonen av den første generasjonen Focals 1.0 vil bli avviklet. Selskapet lanserte disse for forbrukerne i fjor. Selskapet for høyteknologiske gadgets ønsker å konsentrere seg om Focals 2.0 i stedet. Så dette blir en ny neste generasjons produktversjon som bør komme på markedet fra 2020.

Fremtidens smarte briller

Focals er Norths første produkt siden selskapet ble omdøpt fra Thalmic Labs og overgangen fra å utvikle intelligent maskinvare til briller med integrerte head-up-skjermer og smarttelefon-tilkobling. Styreleder og grunnlegger Stephen Lake delte i et tidligere intervju at da selskapet hans utviklet sitt gestkontrollerte Myo-armbånd, var det faktisk mer presserende å utvikle det neste store skiftet innen databehandling før det var grensesnittenheter for disse plattformene, og slik at endringen begynner.

focals 1.0 smarte briller -versjonen er forbedret med en ny modell

Focals 2.0 oppnådd "et helt annet nivå" og vil "være de mest avanserte smarte brillene". Så det ble sagt i en pressemelding fra Lake, der selskapet kunngjorde den nye generasjonen. Når det gjelder hvordan det vil forbedre seg i forhold til originalen, deler ikke North mye. Det står imidlertid at 2.0 -versjonen er både lettere og lettere "slankere" Har laget. I tillegg vil modellen ha en mye skarpere og forbedret innebygd skjerm.

North begynte å selge sine smarte briller gjennom fysiske utstillingslokaler. Disse åpnet dørene for første gang i Brooklyn og Toronto. I tillegg til en rekke pop-up utstillingslokaler som turnerer i Nord-Amerika, ble det gitt personlig utstyr og tilbehør til de smarte brillene. Dette bør skreddersys for individuelle brukere for å kunne vise innholdet i brillene. Mer nylig har North også lagt til en Showroom-app for iOS-enheter som inkluderer tilpasset dimensjonering med nyere dybdesensorende kamerahardware for iPhone.

Teknisk innovasjon

head up display innebygd i rammen og projisert på briller

Takket være North er focals den første hardware for smarte briller som ser relativt lite iøynefallende ut. Imidlertid er glassrammene litt tykkere enn gjennomsnittet på begge sider. Batteriet, projeksjonen og datamaskinens komponenter er plassert der. De ligner den tykke akrylrammen fra Focals. De ble populære på grunn av modellene fra Warby Parker og andre standard brilleprodusenter.

Med versjon 2.0 ser det ut til at Focals gjør enda flere fremskritt med å utvikle et design. Dette er tett basert på standardglass. Et av problemene som noen brukere nevnte med første generasjons produkt, var et relativt uskarpt bilde produsert av den innebygde projektoren som krevde spesiell kalibrering for å holde fokus, og det ser ut som om de skulle bort også håndtere det.

etui for smarte briller i grått

Imidlertid vil Focals -etterfølgeren fortsatt ha en oppoverbakke kamp når det gjelder masseanke. Det er usannsynlig at kostnaden kommer ned betydelig, selv om alle fremskritt den kan gjøre på denne fronten definitivt vil hjelpe. Og det fortsetter å kreve at ikke-briller som bruker briller velger å bruke briller regelmessig eller at standard brillebærere er innenfor det maskinvarestøttede reseptområdet og er villige til å bruke litt mer på tilkoblede brillefunksjoner.

innvendig brilleramme og briller av smarte brillefokaler

Selskapet sier at årsaken til at produksjonen av Focals 1.0 stopper er fordi fokus er på utrulling 2.0. Dette er imidlertid ikke et godt tegn på at det vil være en pause mellom de to generasjonene når det gjelder tilgjengelighet. Thalmic Labs og nå Nord deres to iterasjoner som et selskap har ikke hatt de beste resultatene av å utvikle maskinvare som har vært en suksess for potensielle kunder av iterating nok til å drive betydelig etterspørsel.

Previous Post
iPhone -deksler som tilbehør i hverdagen – 15 kreative ideer
Next Post
Elektrisk sammenleggbar sykkel FIIDO D11 – kraftig sammenleggbar e -sykkel for mer kjøreglede i byen