15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Midlertidig arkitekturinstallasjon – Vinner av A + Awards 2013

Midlertidig arkitekturinstallasjonsstudio 8/12 bibliotek

Det elektroniske nettverket for arkitekter “Architizer” deler ut A + Awards hvert år. Alt i alt 87 byggeprosjekter ble tildelt i 52 kategorier. En midlertidig arkitekturinstallasjon fra Ettromsleilighet 8 1/2 vant også en pris ved publikumsstemme. Den arkitektoniske installasjonen er et lite bibliotek med kunstbøker. Den tilbyr mange koselige steder å sitte / ligge, bokhyller, blader og aviser på hyllene, samt en datamaskin med rike og detaljerte multimedia- og videoarkiver fra samtidskunstnere.

Midlertidig arkitekturinstallasjon i en historisk bygning

Midlertidig installasjonsbibliotekarkitekterpris 2013

de midlertidig arkitekturinstallasjon ligger i det største og viktigste rommet i et gammelt tyrkisk bad (også kjent som et hamam) i Plovdiv, Bulgaria. Badet er et unikt monument fra 1500 -tallet, bygget på et enda eldre romersk bad. Biblioteket vil bli bygget i midten, rett under kuppelen. Denne ideen suppleres med den spiralformede trekonstruksjonen. Visuelt bøyer hele komposisjonen seg rundt midten og klatrer oppover kuppelen opp til himmelen.

prisbelønt installasjon av midlertidig arkitektur

Midlertidig arkitekturinstallasjonsarkitekterpris 2013

De to nivåene, for lesing og lagring av bøker, behandles forskjellig. Hele biblioteket er utelukkende laget av tre, og beholder sitt naturlige utseende. Budsjettet (1500 €) var aldri et hinder, men en utfordring for designstudioet. All ny belysning er lagt til for å fremheve utseendet du ønsker. Belysning, med fokus på de viktigste elementene i bygningen, ble også installert – nisjene på veggene og buene i kuppelen.

Midlertidig installasjon bulgaria studio 812 gammelt hamambad

Hovedmålet var å finne kontrasten mellom gammelt og nytt. Lagene med gips på vegger og tak, den kalde mursteinen og varmen fra et naturmateriale som tre. Hele midlertidig arkitekturinstallasjon er skapt med stor respekt for omgivelsene, for uten den ville denne effekten ikke vært like uttrykksfull.

Vinnere av arkitekterpris i alle kategorier: awards.architizer.com/winners/

 Midlertidig installasjon historisk bygning bulgaria  Midlertidig installasjon av arkitekter pris 2013 publikumsvalg

Midlertidig arkitektur installasjon anheng lys tre struktur

Midlertidig arkitekturinstallasjon kuppel historisk bygning

Midlertidig arkitekturinstallasjon kunstbøker kontrast

Midlertidig arkitektur installasjon kalkstein vegger trekonstruksjon  historisk arkitektur midlertidig kunstinstallasjon

Midlertidig installasjon skisse plan design studio 812

Previous Post
Attraktiv belysning designer gulvlampe Biconica av Martinelli Luce
Next Post
Plant sveitsisk mangard for deilige salater på tre sesonger