15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sommertrender for sko 2014 for kvinner

kvinner-sko-mote-høye hæler-2014

De første ledetrådene for Sko trender 2014 om sommeren var det allerede på vår / sommer catwalkshowene 2014. Men mye har skjedd siden den gang. Det er nå noen søte tillegg til utvalget av flotte skomote for denne sommeren.

Hva er sommertrendene for sko 2014 for kvinner

Valentino-svart-pumper-elegant-skarp spiss

Finn ut her hva de største trendene er 2014 damesko om sommeren, slik at du kan fullføre stilen din, enten du skal på en utendørs fest eller bare slappe av ved bassenget. Finn ut hvilke sko som er det beste valget i sommer, fra et virkelig elegant utseende til et uformelt.

Sommertrender for sko 2014 for kvinner – The Birkenstocks

sko-sommer-2014-sko-hverdagsmote

Birkenstock -sandalene kommer tilbake hevnaktig og er en del av trendene i 2014 damesko. De flate skoene er tilgjengelige i flere kolleksjoner for sommeren 2014 av J.W. Anderson til Givenchy.

Du kan heller bruke dem i nøytrale varianter eller velge prangende lyse og lyse farger. Du kommer definitivt tilbake for et uformelt utseende. Velg Birkenstocks med doble spenner for et varmt utseende om sommeren.

Høyhælte sandaler

stella-mccartney-sandaler-designer-mote-2014

I tilfelle du er på den røde løperen for litt inspirasjon om trendene i 2014 damesko Stuart Weitzman sandaler er trolig de hotteste denne sesongen. De fantastiske hælene bæres av stjerner som Jennifer Lawrence og Kourtney Kardashian. De enkle stropphælsandalene er definitivt et av de hotteste utseende av skomote denne sommeren.

Mannlig påvirkning

Vagabond-sko-svart-sommer-2014-flat

Fra og med Dr. Martens til golfsko for kvinner, de maskuline linjene er en flott inspirasjon for kvinners sko mote i år. Selv om de har en maskulin innflytelse, bør du ikke se bort fra dem med feminine dekorasjoner som buer og blomster på skoen. Skoene fra Philip Lim til Lanvin, som er påvirket av mannlige design, utstråler fortsatt en beatnik -stemning og fremstår som trender i sommer 2014 damesko gjør det stort.

Elegante pumps

sommer-2014-dame-sko-trender-kolleksjon

Hvis du leter etter det perfekte paret med pumper, er dristige og metalliske farger det beste alternativet for å holde tritt med trender i verden 2014 damesko å holde tritt om sommeren. Varianter er forskjellige og tilbys i slående neonfarger, helt opp til sølv og gull, der det ikke er spor av maskulinitet å merke i slike sko til spesielle anledninger. Så la din indre motefreak være ute av buret og begynn å lete etter det perfekte paret pumps for en dristig uttalelse om sommeren.

Sandaler med platå

sommer-sko-trender-plattform-sandaler

Mens hvite gladiator-sandaler med flotte utskjæringsdetaljer forblir moderne, kan du skille deg enda mer ut på gata hvis du holder deg til plattformssandaler. Som pumper må sandalene være designet for å være iøynefallende, slik at ornamenter og dekorasjoner som steiner er et must blant trendene i 2014 damesko er. Velg chunky versjoner med pynt og unngå vanlige og nøytrale sandaler.

Skinnende sko

store sko-metalliske-gull-trender-2014

Enten du liker metallfarger eller ikke, er blanke sko en del av trenden 2014 damesko om sommeren. Begge Dolce & Gabbana, så vel som Saint Laurent, viste frem sin glans på catwalken når det gjaldt skomote. Så vis mot og finn ditt favorittdesign. Hvis du er lei av sølv, gull og bronse, velger du modeller som er pyntet med steiner.

Spisse, lukkede sko

Valentino-svart-pumper-elegant-skarp spiss

Spisse pumper så vel som flate, spisse sko er på trendlisten 2014 damesko om sommeren, som du absolutt ikke bør gå glipp av. De ble lagt merke til under showene på catwalken Dior, Mulberry og Saint Laurent. Spisse lukkede sko er kanskje ikke de mest komfortable skoene om sommeren, men de gir en levende glamour til utseendet ditt.

Tette hæler

klumpete hæler-sko-trender-designer

Du kan tilbringe hele sommeren på hæler, men sørg for å prøve sko med tunge hæl også. De dukket opp på catwalken i samlingene til designere som Alexander Wang og Miu Miu og er en av de store Sko trender 2014 om sommeren. Chunky plattformsko er også moderne og en flott måte å tilføre utseendet ditt noe mer iøynefallende.

Dekorative hæler

Alexander-Mcqueen-sommer-2014-tilbehør-prydsko

En annen flott Sko trender 2014 og spesielt for elegante sko er dekorasjonen av hælene. Ulike former eller dekorasjoner av hælene er en fin måte å skape et trendy utseende. Designere liker Dolce & Gabbana og Alexander McQueen eksperimenterer med fantastiske hæler. Så bedre å ikke gå glipp av denne trenden.

joggesko

adidas-joggesko-2014-sommer-tre-farger

Joggesko blir en like viktig del av sommerstilen som sandaler. Det spiller ingen rolle om de er i begrenset opplag eller helt kundespesifikke varianter som Nike Free gjennom Nike iD. En av de største Sko trender 2014 er spesialtrenere, enten i metalliske farger eller med dekorasjoner. De er et must for et uformelt og sporty utseende.

elegante sandaler med høye hæler-2014-sommer-trend

høye hæler-sko-mote-trender-sandal

høye hæler-sko-kvinner-2014-svart

bassengskred-modell-sandaler-2014-trender-kvinner

birkenstock-sandaler-black-street-picture-damer

platå-sandaler-kvinner-2014-tykke-hæler

rosa-pumps-sko-trender-2014-blonder

rød-pumps-trender-2014-for-kvinner-høye hæler

G-Star-sko-sandaler-sommer-2014-trender

flat-sandaler-metallic-band-zara-fashion chiara-ferragni-sko-sommer-2014-kvinner

Previous Post
iPhone -deksler som tilbehør i hverdagen – 15 kreative ideer
Next Post
Elektrisk sammenleggbar sykkel FIIDO D11 – kraftig sammenleggbar e -sykkel for mer kjøreglede i byen