15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Christies smykkesamling i Hong Kong selges utelukkende online

Luksus smykkesett christie's pearl halskjede-dyrket perle sett med diamanter

Det eksklusive Smykkesamling Hong Kong fra Christies selges bare online for første gang. Christie’s arrangerer for tiden et arrangement kalt Jewels of Hong Kong, som er en online auksjon med mer enn 90 juveler tilgjengelig. Det meste av samlingen til salgs på dette arrangementet kommer fra en privat samling. Utvalg av diamanter, fargede steiner, kulturperler, rubiner, etc. er inkludert i dette salget.

Hong Kong luksus smykkesamling

luksusserie Smykkesett - Cultured Pearl Diamante - Hong -Kong christies

Denne auksjonen er den naturlige konsekvensen av de allerede kjente eksklusive auksjonene som motehuset tilbyr online. For fremtiden planlegger auksjonshuset flere forskjellige salg, med forskjellige kategorier. De siste to årene har selskapet jobbet hardt med salg av internett og har holdt noen få eksklusive auksjoner, inkludert det første kinesiske kunstverket – Works of Art, som bare ble solgt online. Det var i juli 2013.

Gullkjede med diamanter

smykker til hals Christie's Hong Kong smykker halskjede gull

“Hong Kong ble den viktigste smykkeauksjonen på Internett, i hele verden sammen med Genève og New York,” sier François Curiel, president for Christie’s i Asia. “I september gjør vi noen få nyvinninger ved å være vertskap for den første smykkekolleksjonen for kun online -kunder. For at vi skal kunne møte de høye kravene til rimelige diamanter av høy kvalitet, vil vi tilby et stort utvalg av forskjellige diamanter, steiner, perler og designersmykker. De vil også være tilgjengelige for samlere kjent over hele verden. “

Smykkekolleksjon med diamanter

Øredobber design luksus samling smykker satt gull diamanter

Auksjonsartikler i smykker i Hong Kong inkluderer varer som et halskjede i rubin og diamant, priset fra $ 7.500 til $ 10.000, et annet smaragdgrønt diamanthalsbånd og anheng til en verdi av $ 10.000 til $ 15.000, kulturperler, rubinrødt diamanthalsbånd, ring og øredobber som vil koste mellom $ 10.000 og $ 15.000.

Halskjede med edelstener-Christies-Hong Kong auksjon samling-online

luksus smykker sett dyrket perle øredobber design diamanter christies

Previous Post
iPhone -deksler som tilbehør i hverdagen – 15 kreative ideer
Next Post
Elektrisk sammenleggbar sykkel FIIDO D11 – kraftig sammenleggbar e -sykkel for mer kjøreglede i byen