15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Frisyrtips til bruden – Hva du bør og absolutt ikke bør gjøre

frisyrer tips roser tilbehør smykker flette idé updo flott

Hvis det er en dag hvor frisyren spiller en stor rolle og ingen feil er tillatt, er det sannsynligvis bryllupsdagen (selv om ingen andre liker å bli sett med en dårlig frisyre). Og slik at du også kan være sikker på at frisyren din passer perfekt og ser vakker ut på den store dagen din, har vi noen som hjelper deg Frisyrer tips for henne. De vil forklare deg hva som er tillatt for den perfekte brudefrisyren og hva du bør unngå.

Frisyrer tips til bruden – Sørg for å avtale en avtale for testfrisyren

Brud-hos-frisøren-bryllup-frisyre-test frisyre

Det kan til og med ta mer enn en hårprøve. Du skal ikke bli redd for det. Frisyrer tips for bruden inkluderer for eksempel å tenke på forhånd at en flott frisyre du kanskje har sett i et blad kanskje ikke passer deg. Det spiller ingen rolle om du har stor tillit til frisøren din, eller om du har fått en avtale med en frisør som ble sterkt anbefalt til deg. Vil bryllupet ditt finne sted lenger unna? Vurder deretter å komme noen måneder, eller minst dager, tidlig, slik at du fortsatt har nok tid til frisyren. Stress over en utilfredsstillende frisyre på bryllupsdagen er det siste du trenger!

 Frisyrer Tips – Sørg for å være ærlig med frisøren din

Frisyre bryllup tips fletter

Ikke bare du som bruden ønsker å gå ut av frisørsalongen helt fornøyd. Frisøren din vil også like dette! For at dette skal skje, må du imidlertid gjøre det veldig tydelig for ham hva du liker og hva som ikke gjør det. Slik at du er ærlig når du diskuterer brudefrisyren med frisøren din, er en av de viktigste Frisyrer tips for et perfekt resultat. Forklar ham hva som ikke appellerer til deg. Ingen vil holde det mot deg.

 Prøv på ingen måte noe som ikke passer deg

Braids Bryllup Frisyre

En av de største feilene du kan gjøre med brudefrisyren din er å velge styling som bare ikke passer din type. Du vil forstå at bryllupet er en dag hvor du viser deg fra din beste side og derfor ser ut som deg selv og ikke som en fremmed som ingen av gjestene kjenner igjen. Det er ikke noe galt i å prøve noe nytt, men det skal ikke se smakløst ut. De fleste bruder som ser bort fra slike frisyrtips, angrer senere!

 Du bør definitivt kjøpe kjolen først

Bolle-med-slør-rett-hår-chiffong

Du bør definitivt velge kjolen før frisyren. Det avhenger av ham hva slags frisyre du skal velge, om du skal ha håret åpent, halvåpent eller festet. Det bestemmer stilen på frisyren, som til syvende og sist hovedsakelig bør gå med kjolen, og derfor bør du ikke ha det så travelt med den.

Unngå drastiske endringer like før bryllupet

Perm-side-look-svart-hår

Hvis du planlegger å drastisk endre hårfarge eller til og med lengden på håret ditt, er tiden rett før bryllupet virkelig ikke tiden for å gjøre det. Slike endringer i håret bør gjøres minst et par uker før bryllupet.

Avtal tid for prøvefrisyre og montering av kjolen samme dag

Sidebolle-bryllup-frisyre-blondt hår

Å gjøre en avtale for sminke- og frisyrprøven den dagen kjolen skal prøves er den beste måten å få en ide om hvordan det generelle utseendet på bryllupet ditt vil se ut. På denne måten kan du avgjøre om alt passer sammen, og du har fortsatt nok tid etterpå til å gjøre noen endringer. Synes du ikke dette også er et av de mest nyttige brudefrisyrtipsene? Sørg for å ta nok bilder for dette!

Påfør en hårbehandling eller balsam

Bryllup frisyre-prøve-frisyre-opp-hår

Du vil absolutt at låsene dine skal være i perfekt stand og skinne akkurat som du vil på bryllupsdagen. For å oppnå dette, anbefales det at du får en hårbehandling hos frisøren en uke før bryllupet.

Legg til tilbehør til frisyren

med rosenblad, bryllupsfrisyre, bolle på nakken

Når det gjelder hårtilbehør, er valget stort i disse dager, og det er noe for enhver stil. Enten du velger et hårbånd, et klipp med blomstermotiver eller søte hårklipp, er tilbehøret rett og slett et must og gir den nødvendige aksenten i frisyren og er derfor et av de viktige tipsene for brudefrisyrer. Selv om du har valgt en mer klassisk brudefrisyre, bør du vurdere noe pent med stil.

 Ta bilder med deg

flettet hår brude frisyre

Du har sikkert funnet masse inspirasjon på Internett og i blader. Frisøren din kan best implementere disse hvis du tar dem med deg til salongen. Tross alt er det lettere å forklare noe i bilder enn i ord. Frisøren din kan da også forklare deg nøyaktig hvilke varianter som ikke passer for deg og hvorfor, samt forme en frisyre som er enda bedre og som samtidig tilsvarer dine ønsker. Så et av de viktigste tipsene for brudefrisyre er å sørge for at du ikke glemmer bildene og inspirasjonen!

Ikke overdriv

Volum brude frisyre bryllup ønske

Til slutt, jo enklere og mer klassisk frisyren er, desto bedre! En enkel frisyre som er smart designet kan se veldig elegant ut, og en vanlig frisyre fra hverdagen kan også krydres med et pent tilbehør, for eksempel slik at det er modent for bryllupet. Når du ser på bryllupsbildene dine etter noen år, vil du sikkert bli glad for å se en frisyre som ikke har gått av moten, ikke sant? Så hvis du vil ha bilder som alltid er elegante, ville det ikke være en dårlig idé å gå for en klassisk frisyre. Dette er et av de brudefrisyrtipsene du absolutt bør vurdere.

På bryllupsdagen

med-ekte-blomster-bolle-frisyre-hage-bryllup

side bun bryllup frisyre

Bryllup-frisyre-med-bolle-festet-opp-med-mønster

Frisyre-tips-for-bruden-bolle-tilbake-hårtilbehør

Bolle dekorert med blomster

Brude-frisyre-med-hvite perler

Hodebånd-med-blomster-laget av stoff

Frisyre-med-nett-og-blomster

Brunette skulderlangt hår brude frisyre

Brude-frisyre-med-slør-hår-tilbehør-langt hår

frisyrer tips casual løs hår rette indisk stil

frisyrer tips updo bun sidelengs lås rhinestones flette

frisyrer tips semi-open sissi look curls bridal dress stones

frisyre tips krølle halvåpne side øredobber idé

Previous Post
Attraktiv belysning designer gulvlampe Biconica av Martinelli Luce
Next Post
Plant sveitsisk mangard for deilige salater på tre sesonger