15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Det unike smijern fra Fabbro Candeago

-Unikt- Fabbro-Candeago-bord

Fabbro Candeago er en av de mest vågale, innovative og kreative designerne i dag. Han er en av få selvlagde profesjonelle designere på grunn av det faktum at han aldri har gått på en bestemt kunst-, design- eller arkitektskole. Hans smijernsverk kommer fra ren inspirasjon. Candeago ble født med dette fantastiske talentet og utviklet sine ferdigheter helt alene …

Smijernsmøbler

Smijern et enestående Fabbro-Candeago konsollbord

Noen av hans mest kjente verk har blitt anerkjent av mange kjente blader som “The World of Interiors”, “Domus” og “AD”. Det er mange publikasjoner i “Casa Mia”, “Brava Casa”, “Architectural Digest” og mange andre.

I dag Fabbro Candeago studio er et hjem for mange talentfulle designere fra forskjellige deler av verden. Med sin unike stil og kulturelle bakgrunn bidrar de til skapelsen av møbler, dekorasjon og tilbehør til moderne interiørdesign.

Unike gjenstander laget av smijern

Smijerns-unike gjenstander-Fabbro-Candeago

Men hvor kommer det unike i Candeago smijernsarbeid fra? Er det fra møblene selv eller et annet sted? Egentlig er det litt av begge deler med tillegg av interessant bruk av materialer. Noen av materialene designeren bruker til sine smijernsstykker er veldig ukonvensjonelle. Dette er det som gjør håndverket hans så ekstraordinært og ønskelig. Candeago har jobbet med mange nasjonale og internasjonale prosjekter i Italia, deler av Vest -Europa og Amerika. Stort sett lager han dekorative design for private hus og hoteller.

Krakk og benk

Smijern unike gjenstander Fabbro Candeago krakk

Det mest fantastiske med Fabbro Candeago, i tillegg til hans unike stil, er at alt han gjør blir lært av ham selv. Å bli uteksaminert fra en kunst- eller designskole i denne moderne konkurranseverdenen er avgjørende for at en designer skal overleve. Likevel har Fabbro bevist at han mot alle odds kan gjøre det han liker. Dette er virkelig ekstraordinært fordi verkene hans er virkelig ekstraordinære.

Banisters

Smijern unike gjenstander - Fabbro -Candeago

Trappe rekkverk av smijern

Smijern-unike-biter-fabbro-candeago-gylne-epler

Terrasse rekkverk

Smijern unike gjenstander-Fabbro-Candeago-terrasse

gullbelagt rekkverk

Smijern unike gjenstander-Fabbro-Candeago-trapp-ryggstøtte

Smijern unike gjenstander Fabbro Candeago trapp tilbake

Hagebenk

Unik Fabbro Candeago hagebenk

Glass og aluminium

-Unique-Fabbro-Candeago-trapper-design

Previous Post
Lilla og blå leppestift – en sommerhit
Next Post
Oppfrisking av hagemøbler i teak – nyttige tips om rengjøring og pleie