15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Arkitekt Stefano Dorata imponerer med italiensk eleganse

Elegant design i Middelhavet

Arkitekten Stefano Dorata skaper eksepsjonelle og ganske enkelt visjonære design som er preget av kreative dekorasjoner, elegante møbler og et enkelt fargevalg. Italiensk tidløs eleganse definerer best Doratas arbeid.

Stefano Dorata – stilig interiør

stefano-dorata-beige-soverom

Interiøret skal vise individualitet, fantasi og fleksibilitet. Stefano Dorata er en mester i denne kunsten. Interiøret hans har vist seg å være intuitivt, funksjonelt, stilig og behagelig. Kjennetegnet på Doratas verk er den raffinerte og elegante kombinasjonen mellom moderne møbler og interessante kunstverk. Han har skapt interiøret med stor oppmerksomhet på detaljer.

Interessant dekorasjon i interiøret av Stefano Dorata

Interiør i lenestol i trapphus

Hvert prosjekt av Stefano Dorata er en fantastisk blanding av tradisjon, kultur og moderne funksjonalitet. Beboerne føler at de er på reise, omgitt av kunstverk, skjønnhet og ro. Du føler at du er i en annen virkelighet, som er preget av fine teksturer og materialer av høy kvalitet. Den beige fargen definerer alle områder og elegante aksenter er noen ganger angitt som belysning, noen ganger som gardiner, noen ganger som interessante blomsterpotter.

Interiøret til Stefano Dorata åpner for en modig ny verden

lite-rom-interessant-interiør

Hvert interiør er en egen verden. Det er et sted du vil tilbake, et hus som alle vil kalle ‘hjem’, en eksotisk atmosfære hvor du kan underholde venner, en stilfull atmosfære hvor kolleger kan sette seg ned og jobbe med felles prosjekter. Hva er spesielt med arbeidet med Stefano Dorata ligger i romoppsettet. Hans innovative design for mindre rom er veldig imponerende og tilbyr spennende fargekombinasjoner. Alle dekorasjonene passer til hovedtemaet og er fortsatt originale.

Koselig liten sofa i stua

koselig-liten-sofa-stue

Middelhavsstil-trapp dekorasjon-lykt

Trapp dekorasjon lykt i middelhavsstil

Plysj sofa design og elegant lilla bilde i stuen

Plusche sofa design

Interessant dekorasjon for stuen – gulvlamper

stefano dorata dekorasjon

Spisestue i et enkelt fargevalg og skinnstoler

Stefano Dorata spisestue

Previous Post
Lilla og blå leppestift – en sommerhit
Next Post
Oppfrisking av hagemøbler i teak – nyttige tips om rengjøring og pleie