15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bare fliser eller allerede dekorasjon? Kemmler -fliser i Hechingen tilbyr tips

Veggsteinstein plante potter hagesti dekorere

Foto av: Alex Petelin

Vi elsker fliser. De er mye brukt som veggbekledning og gulvbelegg. I dag kan flisene brukes i alle rom i det moderne hjemmet. Snarere enn å være et praktisk valg – smarte farger og designkombinasjoner kan sette aksenter i interiøret. Det tyske selskapet viser tydelig hva de nåværende fargene og mønstrene er Kemmler fliser.  Grenen for fliser i Hechingen tilbyr nyttige dekorasjonstips for nybegynnere og trendsettere.

To-tone moderne flisekombinasjoner fanger øyet

Terrasse to-tone hagemøbler

Foto: Michalis A.

To-tone flisekombinasjoner blir raskt iøynefallende i alle rom. Tradisjonelt brukes tofargede fliser eller fliser med mønster som gulvbelegg for hagen eller husinngangen. De fremstår som dynamiske og har en stor tiltrekning. Vårt tips – skap kontraster mellom lyse og mørke nyanser fra samme farge. Grå er en nøytral farge som definitivt aldri vil gå av moten og kan brukes perfekt i hagedesign. Et stimulerende leggemønster kan også oppnås med jordfarger – oransje og terrakottafarger kan danne en stilig blanding med gult. De har et fengende utseende i middelhavsstil. Ytterligere stimulerende kombinasjoner og mønstre finner du på Kemmler -grenen for fliser i Hechingen.

Unike designideer med fliser som ser ut som stein

Steinfliser naturlige materialer rotting hagemøbler

Hvis du ikke tør å eksperimentere med farger, kan du i stedet designe en vegg som ser ut som en vegg. Steinflisene og steinflisene kan brukes som dekorasjon i interiøret. For å oppnå maksimal effekt, kombiner slanke og smale fliser. Dette skaper en unik dynamikk. Keramiske fliser med et natursteinutseende har etablert seg som et populært gulvbelegg nylig. De er lette å ta vare på og veldig slitesterke. Du kan finne inspirasjon i Kemmler -flisebutikken i Hechingen – du kan få råd fra de kompetente fliseekspertene der. Fliser er også hennes lidenskap.

Kule ideer fra Kemmler Fliesen i Hechingen

Terrasse design ideer metall sittegruppe

Bilde: nstanev

Previous Post
Lilla og blå leppestift – en sommerhit
Next Post
Oppfrisking av hagemøbler i teak – nyttige tips om rengjøring og pleie