15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

En utendørs sjeselong designet i 1940 ble endelig produsert

utendørs sjeselong cassina designer Charlotte Perriand

Opprinnelig designet i 1940, Tokyo utendørs sjeselong endelig laget. Fantastisk i sin naturlige enkelhet, det er overraskende at denne designerloungen aldri ble bygget før. Men som med en avdød musiker hvis innspilte lydspor først vil bli utgitt senere, ser vi at dette ofte skjer i andre bransjer også.

Utendørs sjeselong laget av tre

utendørs sjeselong cassina designer charlotte perriand

I dette tilfellet var det Tokyo Utendørs sjeselong Designet av den legendariske franske designeren Charlotte Perriand. Charlotte Perriand skapte designet mens hun bodde og jobbet i Japan. Det var en ny tolkning av LC4 solsenger fra bambus Cassina. En poetisk syntese mellom rasjonalisme og menneskelig natur. Cassina tilbyr nå designet i forskjellige tresorter: bambus, teak og bøk.

Utendørs sjeselong designet i 1940

design lounge charlotte perriand cassina herrsteller

Tokyo har en naturlig form, svingete og innbydende. Sjeselongen består av 12 buede trelister. Designet er tilgjengelig i fem farger, med en vannavvisende polyuretanpolstring og et smussavvisende polyestertrådbelegg. Denne solsengen er ideell for utendørs. Dens skulpturelle tilstedeværelse ville fint utfylle ethvert hjem eller hage.

naturlig design og vakker form

utendørs sjeselong cassina tre bøk teak

Alle elementene ble kombinert i perfekt harmoni av Cassina og kan beundres på hver veranda, terrasse eller i gatekafeer og paviljonger. Den tidløse vitaliteten til denne autentiske klassikeren kommer perfekt til uttrykk. Dette er ikke museumsgjenstander, stive i konseptet, men menneskelige kunstverk som stadig kan fortolkes på nytt. De viser en balansert synergi av kultur og natur.

Bambus, teak og bøk

    utendørs sjeselong cassina tre bambus bøk teak

Komfort for kroppen

utendørs sjeselong cassina design charlotte periand

konstruksjonen består av tolv lameller av treutendørs sjeselong cassina tre bambus ramme

buet form og lys trerammeutendørs sjeselong tokyo cassina wood lameller buet

Previous Post
Lilla og blå leppestift – en sommerhit
Next Post
Oppfrisking av hagemøbler i teak – nyttige tips om rengjøring og pleie