15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ultramoderne italienske møbeldesign fra B&B

B & amp; B Design boligideer lilla-røde møbler i stuen

Ultramoderne italiensk møbeldesign bærer med rette navnet B i dag&B. Det berømte italienske selskapet ble grunnlagt på 1960 -tallet og har vært en av verdens ledende produsenter av moderne møbler siden 1966. B.&B påvirker sterkt utviklingen av den italienske stilen i dag.

Ultramoderne italiensk møbeldesign – kombinasjon av form og funksjonalitet

B & amp; B møbler stue dekorere ideer

Selskapet, som ligger i nærheten av Milano, lager elegante minimalistiske designermøbler til ethvert hjem eller offentlig rom. Ultramoderne italiensk møbeldesign er forbundet med robusthet, høyeste kvalitet på materialer og funksjonalitet, enkelt vedlikehold og topp moderne design. Designerne på B&B har ultramoderne designkonsepter for radikalt moderne styling av interiøret.

Nåværende designkonsepter for ultramoderne italiensk møbeldesign

B & amp; B design minimalisme ultramoderne design

Ultramoderne italiensk møbeldesign er preget av eleganse og aktualitet, med andre ord av tidløs design. Suksessen til et selskap er basert på dets evne til å planlegge fremtiden og realisere innovative ideer, samt å kombinere effektive løsninger med design og nyskapende teknologi. B.&B Italia er stolt over sin identitet og evne til å balansere raskt skiftende mote, kultur og livsstil. Hvert designermøbel er unikt og oppsiktsvekkende.

Smakfullt interiør av B&B.

B & B levende ideer innredning innovatove møbler

Den generelle vitenskapelige og tekniske forskningen har hjulpet designerne med å lage et moderne og innovativt designkonsept for møbler. Alle elementene er praktiske og funksjonelle. Ultramoderne italiensk møbeldesign av B.&B kombinerer materialer av høy kvalitet, et avantgarde-design, lyse farger og en elegant hverdagsstil.

Kombiner aktualitet og tidløshet

B & amp; B design innovativ terrassestol

Ultramoderne italiensk møbeldesign gir naturligvis også perfekt avslapning. Spesielle lenestoler, komfortable stoler, spisebord og sidebord med et minimalistisk utseende er bare en del av hele møblementet. Avslapning og optimalisering av plassen er hovedmålene med prosjektene. For et høyere nivå av moderne design, kan man bruke det slående tilbehøret fra B.&B. dekorere den moderne leiligheten.

Topptrend innen design – eleganse og aktualitet

Hjemideer med røde lenestoler

Ultramoderne italienske møbeldesign – svarte minimalistiske lenestoler 

futuristisk design B&B lenestol

Flerfargede lenestoler av B&B design 

Italiensk møbeldesign rød lilla lenestol

Toppmoderne møbler fra B&B design

Idéer for utemøbler Utemøbler B&B

Ultramoderne italiensk møbeldesign – den røde stolen av B.&B.

Møbler design B&B Italia rød stol

Previous Post
Lilla og blå leppestift – en sommerhit
Next Post
Oppfrisking av hagemøbler i teak – nyttige tips om rengjøring og pleie