15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Utemøbler ideer for sommeren 2012

moderne terrassemøbler dagsengbord

Trenger du Utendørsmøbler Ideer for hagen din, terrassen eller terrassen? Midt på sommeren ønsker alle å tilbringe fritiden utendørs. Og hva er bedre enn muligheten for familie og venner til å ha det gøy i sin egen hage? Hvis du har nok ledig plass, kan du se gjennom ideene våre for Utendørsmøbler inspirer og velg de riktige solstoler, bord eller barnesenger.

Utemøbler – modeller og materialer

moderne blå-rustfritt stål hagemøbler

Vårt første forslag er å gjøre terrassen din til en moderne stue – med stoler, sofaer, bord og hvorfor ikke engang peis? Det er en interessant idé at du har din Utendørsmøbler Velg i naturlige farger – lyseblå passer perfekt til moderne hus med hvite fasader og svømmebassenger. Det noe mørkere tregulvet står i kontrast til de lyse fargene og den lyse stålkonstruksjonen til møblene. I kontrast er vårt andre forslag – trekofa med glassbord, stort glassbord og frittstående peis mer som et interiør enn en uteplass. De koselige møblene er satt opp under et beskyttende tak, slik at du kan sitte ute selv i dårlig vær.

Utemøbler i sterke farger

grønn-gul-rotting-møbler-salongbord

Disse rottingmøblene er ikke bare koselige – de skaper en lykkelig atmosfære i hver grønne hage. Perfekt for mindre uteplasser, takterrasser eller enda større balkonger – det grønne settet tiltrekker alles oppmerksomhet. En stor fordel med denne varianten er at dette Utendørsmøbler er veldig værbestandig og lett å ta vare på. I tillegg er de veldig lette og kan lett flyttes.

Utemøbler – stoler – design

moderne bambus hagestoler

elegante-hvite-svart-rottingstoler

Stolene i uteområdet spiller en viktig rolle. De skal være praktiske og komfortable. Høy rygg og koselige puter gir et koselig utseende. Konstruksjonen er dekorert med interessante motiver, slik at det ikke er behov for ytterligere dekorasjon på terrassen. Kombiner den med et lite salongbord i glass, og du har raskt satt opp et stilig uteplass!

K.H. Christova

Tre-terrassemøbler-frittstående peis-kalesje

Moderne trestol med stålkonstruksjon

moderne tremøbler svømmebasseng

Previous Post
Lilla og blå leppestift – en sommerhit
Next Post
Oppfrisking av hagemøbler i teak – nyttige tips om rengjøring og pleie