15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne husdesign gyngeseng på soverommet

Design med kuglesving

At Sving seng, Akkurat som den tradisjonelle barnesvingingen, synes alle – små og store, gamle og unge – det er spesielt attraktivt, morsomt og lett å gå. Folk pleide å drømme om en så behagelig sving at de kunne sovne på for øyeblikket. Spørsmålet har blitt stilt: Kan bare småbarn dra nytte og ha det gøy? Ikke bare dem, selvfølgelig. I dag er det lett å finne en huske for voksne. Designerteamet til Grace Emmanual, Brodie Campbell, Jeremy Broker, Eamon Moore, Kahlivia Russell og Joah Boerrierter, ledet av hoveddesigner Richard Clarkson, starter fra ideen om at voksne på en eller annen måte holder barnet i seg selv. Drømmen til mange burde bli realisert. Og så fikk de ideen til swing -sengen til virkelighet. Forfatterne har klart å formidle en koselig og avslappende atmosfære gjennom produktet sitt. Anstrengelse og stress kan bli etterlatt for øyeblikket.

Sfærisk Sving seng – Stilisert og plassbesparende beslutning for hvert hus

Rund seng Soverom Richard Clarkson

Sengen er basert på ideen om pålitelighet, funksjonalitet og estetikk. Designerne syntetiserte noen vitenskapelig forskning på barn og ungdom som lider av autisme og rytmisk bevegelsesforstyrrelse for å utvikle konseptet for Sving seng oppfyller fullt ut alle helse- og ergonomiske krav. Den runde Sving seng kombinerer komfort og skjønnhet. Faktisk ville de fleste brukere være veldig heldige som har et slikt møbel, selv om de ikke alltid innrømmer det. Det handler om et trygt og koselig område hvor alle bekymringer kan glemmes, da føler du deg glad og i godt humør, du kan hvile og senere tenke mer kreativt og produktivt.

Gyngeseng – for hjem og hagedesign

Svingdesign av tre

Konstruksjonen er laget av tre, puter er plassert i den nedre delen av sengen. Swing -sengen garanterer den mest komplette avslapningen som kan oppleves. Den enkle designen passer i alle rom. Man får en umiddelbar følelse av varme, ro, glede og glede, spesielt når det er det Sving seng fra Richard Clarkson ligger i hagen i det fri

Stilisert rundt møbel av tre 

Hvilestol-designer-møbler-Richard-Clarkson

Solsenger å slappe av og nyte

Soverom møbler swing seng

Sengeseng som hagemøbler

Terrassemøbler hagedesign

Previous Post
Lilla og blå leppestift – en sommerhit
Next Post
Oppfrisking av hagemøbler i teak – nyttige tips om rengjøring og pleie