15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vintermote 2013 – gull er trendfargen for vintersesongen

vintermote 2013 gull catwalk designerkjoler

Dette er tiden for overdådig prakt og ekstravaganse i lyse klær. Hvordan finner du gull som farge? Vi forbinder dette ikke bare med den døende skjønnheten i James Bond -filmserien “Goldfinger” eller den gylne verden av Versace Couture på 90 -tallet. Alle motemagasinene som har hovedartiklene for den kommende ferien, skinner fortsatt i gull på forsiden. Fordi gull er fargen på denne vintersesongen. Gull er fasjonabelt og trendy i verden Vintermote 2013!

Vintermote 2013 – gullets retur

vintermote gull trend smykker skinne

I mange år antok vi at gull ikke lenger passet vår stil. Men nå er den store tiden kommet for hans strålende comeback. Midt i en blanding av minimalisme, romantikk, barokk og gotikk, er gull et naturlig tillegg til vår motesilhouette. I tillegg handler det ikke bare om gulltilbehør, men også om gullet i skapet vårt, det er på klær og sko. Ekspertene la allerede merke til at gullet kom tilbake til mote vinteren 2012, men i dag er tiden kommet, gull har erobret kveldskjoler og tilbehør, og det kan til og med sees i våre daglige klær.

Vintermote 2013 på catwalken

vintersesongen 2013 gulltrend catwalk designer

Det antas at kvinner ser søte ut i hverdagen som noe helt naturlig. Du kan se gullstøvler, gensere og vesker, dette er sterke aksenter i gatestilen til de motebevisste kvinnene. Fordi gull feirer sitt store comeback innen mote!

gullgensere er trendy

vintermote 2013 gullgenser trend metallisk utseende

gylne perler, halskjeder og sminke

vintermote 2013 gullklær smykker poser sminke

elegant vinterantrekk i gull

vintermote 2013 gull damer kjole sko smykker vintersesongen

vintermote 2013 gull paljetter dame kjole smykker

Previous Post
Lilla og blå leppestift – en sommerhit
Next Post
Oppfrisking av hagemøbler i teak – nyttige tips om rengjøring og pleie