15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Liten hvit leilighet i Stockholm med minimalistiske møbler

Stue lakkert tregulv-hvite møbler stykker moderne gulvlampe

Disse liten hvit leilighet ligger i hovedstaden i Sverige Stockholm i en veldig gammel bygning som har eksistert siden 1905. Store vinduer, hvitlakkert tregulv, hvite vegger, høyt tak – slik kan leiligheten beskrives. Det totale arealet er bare 39 kvadratmeter. Stuen er fremdeles luftig og romslig og har nok lagringsplass.

Liten hvit leilighet – renhet og ren eleganse

Interiørideer puristiske hvite vegger vintage møbler stue design

Bilder: Innerspec

Hvit er den dominerende fargen på interiøret. Stuen ser lys, ren og moderne ut. Noen synes at hvitt er litt kjedelig. Disse liten hvit leilighet viser oss at denne fargen er like spennende som den andre fargen. Hvitt er favorittfargen til mange designere for minimalistisk interiør. Den er ideell for små leiligheter og kan kombineres med praktisk talt alle farger. Hvis du vil sette fargerike aksenter, kan du legge til fargerike gardiner, sengetøy, myke tepper, romantiske puter eller flerfargede retter.

Liten hvit leilighet med åpent hovedrom

Liten leilighetsinnredning Hvitfarget vase med aksent Bilder: Innerspec

de liten hvit leilighet har et åpent hovedrom – til kjøkkenet og gangen. Rommene er tema og er veldig lyse og luftige. Vintage møbler ser på en eller annen måte elegant og stilig ut. Som du kan se selv, blandes forskjellige innredningsstiler her. Den hvite fargen er den beste formidleren som skaper forbindelsen mellom stilene. Eldre møbler i landlig stil kunne sett mer moderne og friskere ut hvis de ble malt hvite. Unike hvite kjøkkenskap med enkel design kan sees på kjøkkenet. De svart -hvite gulvflisene skaper den visuelle grensen mellom rommene.

Møbler i hvitt – alltid oppdatert

Små hvite leiligheter-soverom minimalistiske hyller Bilder: Innerspec

Det hvite interiøret er alltid trendy. de liten hvit leilighet er elegant, luksuriøst og glamorøst. Individuelle stykker i hvitt fremstår som tidløse og oppdaterte på samme tid. Hvitt skaper fred og harmoni.

Bor i hvitt

Hvit stue bordbord gulv lamper Bilder: Innerspec

minimalistisk interiørdesign

Hvite vegger-kjøkken spisestue gulv Bilder: Innerspec

Lite vindu

Vindus hvit leilighet Bilder: Innerspec

Gammel bygning i Stockholm

Utvendig bygning Stockholm liten hvit leilighet Bilder: Innerspec

Previous Post
Lilla og blå leppestift – en sommerhit
Next Post
Oppfrisking av hagemøbler i teak – nyttige tips om rengjøring og pleie