15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sko fra Deichmann – Motetrendene 2014 for vår og sommer

familiesamfunn stor suksess europeiske markedstrender

Den største europeiske skoforhandleren Deichmann fortsetter med sin oppadgående trend. I 2013 solgte merkets butikker 35 000 par sko. Hele Deichmann -gruppen har 3500 filialer rundt om i verden, der nesten 35 000 mennesker jobber og totalt 167 millioner par Deichmann sko var solgt. Det gir en samlet omsetning på 4,6 milliarder euro. I 2013 feiret familiebedriften sitt 100 -årsjubileum. Og det var grunn nok for Deichmann til å starte de neste hundre årene med en stor, internasjonal reklamekampanje som har å gjøre med det vi kvinner liker best. Med sko!

Sko fra Deichmann – “Fordi vi elsker sko”

svart elegant sommer våren 2014 trender

“Fordi vi elsker sko” er Deichmanns nye, internasjonale påstand. Med dette mottoet viser vi deg de vakreste og mest aktuelle modellene av Deichmann sko for vår / sommeren 2014. Og siden sko alltid har vært en hjertesak for Deichmann og hans kunder, følger vi rytmen hans. Det er et stort utvalg av støvler som tilbys i vår / sommersesongen. De er sommerstøvler uten fôr i en guttaktig stil eller med luftige perforeringer, slisser eller med nagler og glitrende steiner. I tillegg til høyhælte sko og åpne eller lukkede, med eller uten stropper, gir flate sko deg også et vårstemning. Fremfor alt er loafers og ballerinaer spesielt aktuelle og trendy denne sesongen. Det finnes også passende sko fra Deichmann for de varmere dagene. Slike er flate sandaler som gir sommeren lyshet. Sommertrendfargene i denne skokolleksjonen inkluderer gull, sølv og bronse og metallisk glans. De nåværende modellene av sko fra Deichmann for inneværende vår / sommer 2014 sesong er tilgjengelig i Deichmann -butikker og, som alltid, til en god pris.

Trender i Deichmann -sko denne sesongen

sommerstøvler finess chic beige brun farge

Det beste med støvler: du kan knapt få nok av dem. De nye sommerstøvlene har kjempet om sin plass i våre hjerter og imponerer nok en gang med bøter og eleganse.

deichmann dekorative kutt fersk moderne kunstkombinasjon

Dekorative snitt: Den nye cut-out-trenden bringer ikke bare følelsen, men også stilen på frisk sommermote med seg. Disse Deichmann sko er utrolig behagelige å ha på og enkle å kombinere. Det er her moderne kunst viser sin sterkeste side.

elegante damer muldyr ballerinas flat glitrende enkle

Loafers-galskap: Emansipasjonen av kvinner har også innvirkning når det gjelder mote. De foretrekker flate og komfortable sko både i hverdagen og ved spesielle anledninger. Og til din glede er det nå et bredt utvalg av disse for deg Deichmann sko.

sko loafers vrangforståelse frigjøring flate hvite steiner

De nye flate Deichmann sko: Det gjelder både de elegante damemulene og ballerinaene. De nye flate skoene er spesielle, enten du velger dem med glitrende steiner, i leopard eller enkelt utseende.

svart og hvit stilig nåværende kombinasjonstrender 2014

Svart og hvitt: hver av disse to fargene har noe stilig. Men nå feirer de sin nye sameksistens innen mote.

Deichmann sko – svart er vakkert

sandaler villfarelse smykker stropper kokett varm brun

Sandaler galskap: De nye sandalene er hovedsakelig flate. De pryder foten og noen ganger ankelen med vakre stropper og er ekstremt flørtende med sine varme, brune farger.

deichmann metallic trend gull sølv bronse nåværende

Deichmann sko – Flere sandaler: Den metalliske trenden kommer også til syne med de nye sandalene. Kvinneføttene understrekes av fargene gull, sølv og bronse, samt et flott holografisk utseende.

deichmann svart sommer nåværende trend elegante stropper

En svart sommer: Som alle vet, er svart alltid oppdatert. Og det er også mottoet for den kommende sommeren. De nye skjønnhetene i svart presenteres i form av tilfeldig elegante sandaler med stropper.

sko deichmann black wedge heel bast platform safe hold

Kilehælsandaler: De populære raffia -kilehælsandalene bør ikke mangle sommeren 2014 heller. Kombinasjonen av hæl og plattform sikrer også et sikkert grep.

Previous Post
Lilla og blå leppestift – en sommerhit
Next Post
Oppfrisking av hagemøbler i teak – nyttige tips om rengjøring og pleie