15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

The Venere Collection – Det moderne kjøkkendesignet av Record Cucine

Venere Kitchen av Record Cucine

Italiensk studio Record Cucine bruker materialer av høy kvalitet til å lage kjøkken for moderne og tradisjonelle husholdninger. Venere er en av deres populære moderne kjøkkendesignkolleksjon, som representerer stil og klasse. Med rene former, blanke overflater og frisk fargepalett, lover designen å bringe en kul, moderne stemning til denne viktige delen av stuen der du tilbereder dine daglige måltider.

Trendy kjøkkendesign – komfortabelt og kompakt

moderne kjøkken fra Record Cucine

Det moderne kjøkkendesignet Venere kan tilpasses i forskjellige konfigurasjoner til ethvert sted på kjøkkenet. Hver av dem danner en buet del som tilfører dynamikk til helhetsbildet og er det viktigste trekket ved designet. Den runde formen gir et kompakt og behagelig rom for tilberedning av måltider uten irriterende skarpe kanter. Det er også frihet til å bevege seg rundt øya og ikke kutte kommunikasjonen med resten av familien eller gjestene mens du forbereder måltidet. Du kan din moderne kjøkkendesign med en kontinuerlig L-, U-form eller en separat versjon med en frittstående øy. Venere -kolleksjonen er designet for å passe ethvert rom og tilfredsstille enhver krevende smak.

Rød versjon av Venere Kitchen

moderne kjøkkendesign - rød versjon

Den justerbare moderne kjøkkendesign er også rik på farger. Den har en høyglanset finish i forskjellige moderne farger som uttrykker forskjellige stemninger. Det er en hvit versjon for et lyst, friskt utseende, rødt og rubin for mer farge og svart for en sterk kontrast. Alle alternativene er kombinert med stålramme og dørhåndtak. At moderne kjøkkendesign er også tilgjengelig med en servant i stål og en overflate i forskjellige farger. Sist, men ikke minst, inneholder kjøkkenet et minimalistisk glassbord med stålfot og en buet bordplate, i hele konstruksjonens ånd. Alle disse stilige, moderne funksjonene gjør Venere -kolleksjonen til et perfekt valg for den store moderne familien som liker både god mat og underholdning.

Av K.H. Christova

L-formet design fra Venere Kitchen

rødt kjøkkendesign - moderne Venere -kolleksjon

Venere kjøkken er også tilgjengelig i svart

Venere Kollection - kjøkken i svart versjon

skinnende overflater og et moderne utseende i kjøkkendesign

moderne kjøkken - hvitt Venere med L -form

moderne kjøkkenversjon stål

moderne kjøkkendesign av Cucine

Previous Post
Lilla og blå leppestift – en sommerhit
Next Post
Oppfrisking av hagemøbler i teak – nyttige tips om rengjøring og pleie