15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne minimalisme – Hjem i Arizona

moderne minimalisme husarkitektur

Av moderne minimalisme stiller utfordringer for arkitekter. Det gir muligheten for at byggeprosjektet passer perfekt inn i omgivelsene. Bruken av naturmaterialer gjør arkitektenes jobb lettere og skaper en helt annen estetikk. Det nye bygget ser moderne ut og er preget av en interessant husbygging.

Moderne minimalisme kombinerer natur og arkitektur

Arkitektonisk stil minimalisme fasade

Av moderne minimalisme overrasker oss hver dag, og dette huset i Phoenix, Arizona er et utmerket eksempel. Prosjektet ble kalt Xeros, som kommer fra det greske ordet tørr. Selve navnet er arkitektenes direkte uttalelse om at huset skal tilpasse seg omgivelsene og ikke omvendt. Prosjektet har flere miljøvennlige design.

Moderne minimalisme – Hjem i Arizona

moderne nybygg minimalisme

Bygningen er beskyttet mot den sterke solen fra vest av en metallkalesje. Bygningsmengdene er lange og smale, slik at det sikres at det er nok plass til vegetasjonen utenfor. Selve beliggenheten var upraktisk i begynnelsen – området er ikke tett befolket, men arkitektene løste kreativt dette problemet og ga i stedet stor oppmerksomhet til forholdet til naturen. Av moderne minimalisme ser elegant og nyskapende ut.

Moderne minimalisme – husinteriør

elegant-fasade-stål-betong-glass

 Den moderne boligen er designet med minimalisme i tankene – kjelleren er designet som et studio. Inngangen til studioet er gjemt bak en glassdør med ramme i rustfritt stål. En vakker utsikt over fjellene kommer til sin rett takket være den rikt innglassede fasaden. En utetrapp fører til andre etasje. I andre etasje er det flere multifunksjonelle rom – hvorav det ene er et skap med utsikt over fjellene og byen i det fjerne. Interiøret er komfortabelt og romslig – aksenten er på ledig plass.

minimalistisk hus i USA

minimalistisk-hus-usa

Moderne utendørs betongterrasse

moderne betongterrasse utendørs

Elegant minimalistisk interiør

elegant minimalistisk interiørdesign

Moderne hvit klappstol

moderne-hvit-folding-stol-uteplass

Interessant veggdesign minimalisme

interessant-vegg-design-minimalisme

Ombyggingen av et bolighus på en steinete kyst i Irland

Previous Post
Lilla og blå leppestift – en sommerhit
Next Post
Oppfrisking av hagemøbler i teak – nyttige tips om rengjøring og pleie