15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Et DIY nattbord – bygg det selv raskt og enkelt

DIY nattborddekorasjon soverom hvitt gjør det selv

Hvis du trenger et nytt nattbord, men ikke nødvendigvis ønsker å kjøpe et nytt, kan du lage dette selv. Du har kanskje også lagt merke til hvor små nattbordene som selges. Det ville være et problem, spesielt hvis du har en høy seng. Det er så mange forskjellige design på Internett, men når du ser bordet i virkeligheten og legger det på gulvet, når det bare maksimalt til kneet.

Av denne grunn kan det være bedre hvis du lager det selv med en gang. For DIY nattbord For denne artikkelen trenger du et papprør, to runde treplater og strimler av skinnende vinyl.

DIY nattbordet – det er så enkelt å bygge selv:

Sett opp soveromsgrensesnitt, merk trinn 1

Du kan selv bestemme hvilken diameter du velger for røret. For disse instruksjonene ble 20 cm valgt. Du kan også velge et tykkere rør hvis du ønsker det. Alt avhenger av din smak. Fra den totale lengden på røret (vanligvis omtrent 1 meter eller litt mer) kutt et 70 cm langt stykke for å lage stativet til DIY nattbord for å oppnå. For å gjøre dette måler du det nøyaktig på forhånd og merker punktet der røret skal kuttes.

Når du har kuttet i røret, kan du sette inn en liten sag i hullet og skjære rundt en gang. En beskjæringssag kan være best for dette. Du vil oppdage at denne lille sagen også kan være nyttig for mange andre prosjekter. Også sirkelen for foten av DIY nattbord du kan klippe med henne. Den skjærer gjennom 6 mm bred MDF uten problemer.

Skjær røret til bordbenet

pappkasse kuttet bordben nattbord trinn 2

Du kan kjøpe den runde treplaten som skal fungere som bordplate. Den skal være 60 cm bred. På denne måten vil du ha mye plass på DIY nattbord å ha. Plasser røret midt på treplaten. Tegn en sirkel rundt røret med en blyant. Skru inn noen trebiter inne i sirkelen.

Fjern overflødig stykke

cut stand bord ben nattbord ferdig trinn 3

Legg nå bordplaten på røret og skru røret til trebitene.

Trepanelet som kl DIY nattbord Hvis du vil tjene som fot, festes den til den andre enden av røret på samme måte. I dette eksemplet er denne toppen litt mindre enn bordplaten (45-46 cm). Men det avhenger også av din smak. Du kan selvsagt lage dem i samme størrelse. I tillegg trenger det ikke nødvendigvis å være laget av tre. Hvis du også vil spare penger, kan du også velge MDF og kutte en sirkel ut av den.

DIY nattbord – fest bordplaten og foten

bordplate trebor selv dekor soverom trinn 4

Spray det DIY nattbord med hvit farge. Hvis du vil at bordet skal ha en skinnende effekt, kan du også spraye det med en glansspray. Den hvite fargen er tilstrekkelig for røret, da ikke mye av det til slutt vil bli sett.

Mens du venter på at malingen tørker, kan du kutte strimler ut av vinylen. Mange striper! Du trenger omtrent 25 av disse, så begynn å jobbe.

Skru røret til bordplaten

treplate fest skrutrekker trinn 5

Fest stripene til DIY nattbord, som vist på bildet. Avstanden mellom stripene er omtrent 2,5 cm. Du kan bruke tommeltaster for å sikre det. Men hvis du foretrekker noe litt mer fasjonabelt, kan du bare ta et par fine møbeltrekkspiker.

Det monterte nattbordet

fest foten til sengekartongen trinn 6

Vikle en ny stripe som et belte rundt midten av stativet fra DIY nattbord og fest endene med en sammenleggbar brakett. Du legger vekselvis de lange, hengende stripene bak “beltet”: en stripe foran, den neste bak den, deretter en stripe fremover igjen og så videre.

Mal DIY -nattbordet og dekorér det med vinyl

DIY nattbord maleri hvitt minimalistisk trinn 7

Trekk hver stripe under DIY nattbord, slik at de er glatte og tette. Fest hver stripe midlertidig med tape til du er sikker på gapet og stramheten. Når du er fornøyd med hvordan det ser ut, kan du bytte ut tapen med stifter. Videre kan du nå fjerne foldback -klemmen og stifte beltet til røret.

Og din nye er klar DIY nattbord! Ha det gøy å prøve det og senere bruke det!

Forbered vinylstrimlene

hvite striper forbereder nattbord dekorere trinn 8

Fest vinylstrimlene med tommelfinger

møbler som dekorerer tommelstikker vinyl fest trinn 9

Deco bordpapirstrimmelbinding trinn 10

Fest dekorasjonsstrimlene til bordbunnen, fullfør trinn 11

møbler soverom håndlaget dekorere pappstue

Previous Post
Å lage en hage – dekorasjon og ideer for våren
Next Post
Tree Museum i Sveits huser over 2000 treslag