15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Mobil veggenhet i en liten leilighet i New York

mobil vegg enhet multifunksjonell sofa stuehylle

Arkitektfirmaet MKCA designet interiøret i denne 45 kvadratmeter store leiligheten i New York, den ene mobil veggenhet har å tilby. Ja, du leste det riktig! Denne leiligheten har en boareal på bare 45 kvadratmeter og er MKCAs siste prestasjon innen “mikroleilighetsforskning”. Til tross for det lille området, finner du alle funksjonelle og romlige elementer for å bo, arbeide, sove og kle seg, i tillegg til kjøkken, spisestue og bad..

Mobil veggenhet med roterbar fjernsyn

mobil vegg enhet TV sofa sidebord belysning led

Et automatisk glidende lagringselement glir fra den ene enden av rommet til den andre, og avslører hull og endrer funksjonene i løpet av dagen og kvelden. Denne mobile veggenheten avgrenser forskjellige soner. Ved å trekke det bevegelige elementet bort fra veggen, avslører det et omkledningsrom, en sone med en innebygd kommode og skuffer for oppbevaring av klær. Når dette tidligere skjulte rommet åpnes helt, kan du brette ut en queen-size-seng. Glideelementet er drevet og kablet. Dette lar deg koble til fjernsyns- og lydsystemet, samt alle andre audiovisuelle og nettverkskomponenter i leiligheten. Den mobile veggenheten gir også ekstra lagringsplass.

Mobil veggenhet skiller stue og soverom

mobil vegg enhet møbler innredning ide hvit garderobe hylle turkis

Et svingbart system med en kundespesifikk høyttaler gjør det mulig for fjernsynsapparatet å rotere i en halvcirkel (180 grader rundt aksen). Så du kan komfortabelt se på TV fra sittegruppen eller sengen og til og med fra garderoben. Den mobile veggenheten har også et innebygd nattbord med energi til leselampe og vekkerklokke like ved hodegjerde. På dagtid eller når sengen er skjult, blir soverommet igjen en del av stua og arbeidsområdet i leiligheten. En åpen bokhylle og hyller av pulverlakkert stål kan sees ved siden av en lakkert veggenhet. Underskapene inneholder en skriver og andre eksterne datamaskiner, mens et tilstøtende skap brukes som en tørrstang. Den mobile veggenheten har også noen få skyvedører. Disse konfigurerer disse stedene og avslører soner som ellers brukes som garderober eller klesoppbevaring. Plassen overfor TV -en og skyveveggen er forbeholdt en komfortabel sofa.

Sammenleggbar seng bak veggenheten

veggenhet mobil seng fold-out parkettgulv arbeidsområde kontor

Den mobile veggenheten er på ingen måte alt den lille leiligheten har å by på. En koselig spisestue, stor nok for fire personer, ble opprettet ved siden av stuen. Det eksisterende kjøkkenet ble utvidet for å skape mer arbeidsplass. Nye, solide arbeidsflater med innebygd vask og hvitlakkert kjøkkenskap er lagt til, et romslig pantry og kjøleskap. Det eksisterende badet har også blitt grundig renovert med tillegg av ekstra badehåndklær og en vaskekurv. Belysningen i hele leiligheten er fornyet. Nå er det opplyst av LED -lys overalt.

Se på TV fra sengen din med en veggenhet

vegg enhet stue soverom sammenleggbar seng spisebord pelsparkett

Denne leiligheten, hvis mindre plass brukes multifunksjonelt av en mobil veggenhet, ligger i en bygning fra 1920, den ligger i Gramercy Park, ikke langt fra Manhattan. Leiligheten har blitt totalrenovert av arkitektene MKCA.

Vegg enhet som kan brukes på begge sider

vegg enhet sammenleggbar seng multifunksjonell liten leilighet new york glassbord

Kontor og garderobe bak veggenhet

mobil vegg enhet soverom seng fold-out garderobe pute

Romslig stue med veggenhet med skjult seng

mobil vegg enhet skrivebord hylle sofa fjernsyn hvitt skap

Mobil veggenhet – garderoben

levende vegg multifunksjonelle skap klær sko rom led lamper

Leilighet med mobil veggenhet – spisestue med glassbord

levende vegg mobil design spisestue moderne vindusbord glassstoler

Wohwand sittegruppe sofa brunt glassborddekorasjoner vegg hvit

vegg enhet skrivebord heimbuero hylle mint grønt tre metall

levende vegg mobil leilighet mikro bilde vegg spisestue oppvarming

Kjøkken i hvit design som mobil veggenhet

mobil veggen kjøkken hvit liten ovn lampe parkett vask

veggenhet kjøkken design kjøleskap metall hvit innredning vask

Design av MKCA.

Previous Post
En innendørs hage i Singapore – inviter naturen inn i hjemmet ditt
Next Post
15 flotte sportsbassengdesigner