15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

20 inspirerende eksempler på et pent gardindesign

gardiner design dekorasjon-interiør-ideer-tips-vindu-design

Det er morsomt å dekorere huset. Du kan redesigne hele huset eller leiligheten, eller du kan renovere bare et bestemt område. Men denne artikkelen handler om tekstiler, stoffer og trykk. Bortsett fra puter, er gardiner også blant dekorasjonene, som er laget av tekstiler. Disse er tilgjengelige i forskjellige farger, mønstre og stiler.

20 forskjellige eksempler på en pen gardindesign

gardiner design stue-bleu-fleur-vintage

I denne artikkelen har vi en interessant liste med 20 eksempler på en Gardin design fra forskjellige designere og produsenter for deg. De ser vakre ut i kombinasjon med gardinene og gardinene, enten de gjør et comeback eller ikke. Vindusdekorasjoner, enten de er bundet i sidene, dekker hele vinduet, brettet eller slettet, gir en viss flyt og mykhet til de harde kantene og hjørnene i rommet. Den praktiske siden er at de gir noe privatliv og at mengden lys kan kontrolleres. De kan også bidra til å skjule eventuelle feil i rommet eller understreke de flotte sidene. Ha det gøy å se på listen over forskjellige ting Gardin design.

Gardin Design – 1. Tracy Valance bretter

gardiner design tracey-valance-rosa-lyseblå

Denne gardinen er enkel å sette opp og kan justeres til alle vindusstørrelser. Den kan festes på en rekke måter, for eksempel med en rund stang og øyer. Den kan også brukes på begge sider.

2. Svart -hvitt gardindesign

2-Arbor-Overstock-kjøkken-gardiner-design-idé-hjem

Dekorer vinduet ditt med dette tradisjonelle dobbeltfoldede gardinet. At Gardin design for vinduet består av et svart -hvitt mønster.

3. Bleu Fleur De Lis – sadelunderlagsstil

3-Pelmet-Style-gardin-design-stue

Denne gardinen laget av ekstremt myk chenille -damast har blitt pent kombinert med et moderne himalaya -blått og klassisk Bleu Fleur De Lis -mønster.

4. Bleu Fleur De Lis gardindesign

4-Beige-Sirkel-stue-design-gardin-idé

Legg eleganse til dine bare vinduer med dette gardinet laget av ekstremt mykt chenille damast stoff og Gardin design. Den todelte valansen laget av Bleu Fleur De Lis-mønsteret gir en viss raffinement til rommet.

5. Crap Cheshire Tapered Sheer Curtain

5-Ombre-Semi-langt-gardin-design-gulv

Mist Cheshire koniske gardin er laget av et flott stoff med overfylte farger i behagelige jordiske og majestetiske farger.

6. Brylanehome valance

6-Brylane-hjem-to-del-bølge-design-gardiner

Dette Gardin design laget av bambus ser best ut når det kombineres med øyet og sløyfe skjerf og veggen laget av bambus. Det hjelper å dempe lyset og er en flott, naturvennlig variant for huset.

7. Et blått anlegg

7-Blå-Salong-blå-design-gardinhus

Forfallet og sofistikasjonen av romantikk kommer til uttrykk i disse Paris Salon -vifteblå chenille -swag -gardinene.

8. Haley gardiner

8-Pate-Meadows-chic-design-gardin-idé

Det unike Gardin design fra Haley med medaljonger er et delikat preg, men samtidig flott og en fasjonabel vindusdekorasjon.

9. Et hertuginne Rose Swag -gardin

9-hertuginne-Rose-blå-adel-design-gardin

Med disse hyggelige fargene og de majestetiske Gardin design hertuginnen Rose Swag Curtain vil få deg til å føle at du er fra adelen. Foret polyestergardin består også av flotte farger i gull og en stilig dekorasjon i form av roser. Den nedre kanten er dekorert med et gyllent bånd laget av sateng.

10. Abigail -gardinet

10-enger-design-pen-blå-sjø-gardin

Abigail -gardinen har en annen karakter avhengig av stoffet som brukes. Dette eksemplet for en Gardin design ville passe veldig godt på et jenterom.

11. En foret vindustopp

11-vindu-topper-kort-gardin-fargerike-motiver

Denne vinduet topperen har et mønster av grå, hvite, gule og lyseblå blomstermotiver. Den er ganske pen og enkel og passer derfor i alle hjem.

12. Et fossegardin i klassiske farger

12-Luna-gardin-lilla-beige-design-gardiner

Kombinasjonen av delikat rosa og beige for dette store vindusgardinet utstråler storhet og rik farge.

13. Mirador -gardinen fra Manor Hill

13-Manor-Hill-to-stoff-ideer-design

Kombinasjonen av rødt og moderne platina grå har en fantastisk effekt på denne Mirador Gardin design. Gardinene har flotte bladmotiver, mens valansen gir en effektiv rød aksent i brettene.

14. Portia i fransk stil

14-Portia-Wide-dark-purple-design-gardiner

Når du ser på dette satenggardinet i polyester, tenker du på franske kafeer og store ballsal.

15. Kongerød Louis XVI.

15-Royal-Svart-brun-oransje-design-gardiner

Nyt synet av ledsagerveien og den kongelige verdigheten som dette røde gardinet utstråler. Dette praktfulle verket er preget av innsatsstil og røde frynser. Gjør iøynefallende med dette unike og imponerende Gardin design.

valances-design-gardiner-idé-nåtid-hjørne

Gardiner er en slags stoff, men de gjør en stor forskjell. De henger på vinduet og tilfører en viss mykhet, farge og mønster til en ellers ganske kald arkitektur. Rent dekorativt hjelper gardinet med å konsolidere rommets stil. I utgangspunktet er den enkleste varianten ganske enkelt å feste et stykke stoff til en stang med klemringer. For noen detaljer, legg til vendinger og bretter. Vi håper du likte eksemplene på en Gardin design vær så snill, og du kan bli inspirert av dem.

gardiner-design-ideer-beige-chiffon-lag

1-Tracy-Valance-fargerik-gardin-design-idé

gardiner-design-bleu-fleur-de-lis-klassisk stil-beige

gardiner-design-svart-hvite-striper-lysekrone-art-deco

Previous Post
Å lage en hage – dekorasjon og ideer for våren
Next Post
Tree Museum i Sveits huser over 2000 treslag