15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne glasshus midt i det skogkoselige hjemmet

moderne-glass-hus-i-skogen

Er det mulig å kombinere fred og ro som hersker i skogen med det moderne livets bekvemmeligheter? Ja, du liker dette utmerket Glasshus midt i skogen beviser. En veldig god idé er Parra Edwards Arquitectos ‘prosjekt i Chille – et hus i skogen med en åpen konstruksjon.

Glasshus midt i skogen med en nyskapende konstruksjon

nyskapende glasshusfasade

Den moderne husdesignen ligger i Santiago, i begynnelsen av Andesfjellene. Huset er designet som et romskip som landet i skogen bare for å fly et annet sted senere. Derav navnet – Appollo 11. Arkitekturen til dette Glasshus midt i skogen er utvilsomt veldig nyskapende og tiltrekker seg alles oppmerksomhet. Det ble opprinnelig designet som et musikkstudio, men det kan også brukes som et arkitektstudio. Det er som en kapsel der utstyret – arkitekter og musikere – kan lage sin kunst.

Glasshus midt i skogen – ekstraordinær husarkitektur

Stue runde taklampe bilder

At moderne glasshus midt i skogen består av to etasjer og er designet med en rektangulær konstruksjon. Ifølge japanerne er rektangelet et rent element som er i balanse med naturen. Den enkle, enkle formen på rektangelet bidrar til å beskytte naturen rundt og for å endre miljøet så lite som mulig – det passer perfekt inn i området, og glassveggene får huset til å virke nesten gjennomsiktig.

Moderne familiehus med et koselig interiør

farget-dekorasjoner-skap

 Huskonstruksjonen er spesialdesignet slik at så mye varme som mulig blir i huset om vinteren. Termoglassvinduene gir rikelig med lys inn i huset og gjør det lettere å varme opp rommet. Soverommene vender mot nord for å bli opplyst så mye som mulig av solen om vinteren. Husstrukturen består av en enkel stålkonstruksjon og glasspaneler. Fasaden kan også endre seg med sesongskiftet takket være et system med mobile paneler. Interiøret er i harmoni med miljøet. Beboerne kan nyte den vakre utsikten fra Parnan Edwards Arquitectos i hele huset.

B. Angelov

Soverom med trepanel

Innvendig tre soverom

Enebolig midt i skogen

Stue-trehus-skog

Trehus i skogen – inngang

Trehus skog inngang

Kjøkken med åpne hyller

Kjøkkendesign åpne hyller

Elegant interiør – tretrapper

Tretrapper-familiehus-skog

Glasshus med stålkonstruksjon

Glasshus-stålkonstruksjon-moderne-fasade

Previous Post
En innendørs hage i Singapore – inviter naturen inn i hjemmet ditt
Next Post
15 flotte sportsbassengdesigner