15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Uvanlige møbler ser ut som skisserte – et design av Jinil Park

möbelideen-Tegningsserie-Jinil Park-Design stol-borddesign

Uvanlige møbler i interiøret vitner om sin egen stil og en fin følelse for design. Den koreanske designeren Jinil Park har forvandlet disse grove tegningene, som ved første øyekast virker barnslig enkle, til møbler som ser ut som en gal skisse. De tredimensjonale objektene ser ut som en todimensjonal skisse og utstråler en nesten skulpturell skjønnhet. Selv med todimensjonale størrelser på papir tenker man i tre dimensjoner og forestiller seg hvordan de vil se ut i virkeligheten. Tegneserien gir et slikt inntrykk av at grensene mellom virkelighet og illusjon smelter sammen.

Uvanlige møbler håndlaget av ståltråd

Lineære trådmøbler-interessante strukturer og linjer

Den uvanlige formen satte en ny standard når det gjelder design. Representasjonen utføres i svarte, lett smørbare og ikke skarpt avgrensede linjer. Grove til fine strektegninger gir inntrykk av at designeren har eksperimentert med ideer. For å oppnå ønsket visuell effekt var det nødvendig med forskjellige linjer – en linje er litt høyere og den neste er litt lavere. For å gjøre variasjonene så autentiske som mulig, som for håndtegnede skisser, parkerer du hamrede ledninger i forskjellige lengder og tykkelser.

Revolusjonerende møbler ser ut som om de er tegnet

stol moderne design-som skissert-svart jinil-park filigran-struktur

Jinil Park sette en uvanlig designidee ut i livet. Han laget 4 møbeldesigner av ståltråd – 2 stoler, 2 lys og et bord. Til tross for filigranstrukturen, er møblene i Drawing -serien stabile nok til å tåle menneskelig vekt. Fokuset er på forvrengte, forvrengte og koblede strukturer og linjer. Disse taler for en spesiell individuell “signatur” og uttrykker følelsene og den indre verdenen til kunstneren. En tegning er spesielt god til å skildre enkle former og emosjonell spontanitet. De lineære trådmøblene revolusjonerte designverdenen på Gwangju Design Biennale i Sør -Korea høsten 2013.

Uvanlige møbler fra Drawing -serien av Jinil Park

Uvanlige gjenstander møbler ideer stoltegnet grafisk tegning

Stolen er en trådramme som ser ut som en strektegning

Wire skulpturer tegnet møbeldesign stol Jinil Park

Trådskulpturer etterligner todimensjonale strektegninger

todimensjonal grafisk design stol-transformert jinil park

Lampedesign inspirert av grafiske strektegninger

bordlampe lampeskjerm-Drawing-serien rød ståltråd

Uvanlige møbler ideer for hjemmet ditt

sørkoreansk designskisse bord ståltrådlignende tegnet-jinil park

Previous Post
Å lage en hage – dekorasjon og ideer for våren
Next Post
Tree Museum i Sveits huser over 2000 treslag