15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne loftsleilighet – eksklusiv blanding av luksus og eleganse

moderne loft leilighet bader house stue i hvitt

de moderne loftsleilighet Bader -huset vil imponere deg med mye plass og luksus, som finnes i hvert element fra inngangsdøren til det lengste hjørnet. Egentlig er den beste bachelor -leiligheten. Hvis han kan finne den nødvendige summen for å leie eller kjøpe, ville enhver bachelor bruke denne leiligheten til fremtidige erobringer.

Den moderne loftsleiligheten – grunnleggende informasjon

moderne loft leilighet bader hus stue panoramautsikt

de moderne loftsleilighet Bader Haus ligger i et av de mest overdådige og dyre boligområdene i Hollywood Hills. Denne leiligheten har mange tillegg og komfortable møbler, som kombineres med utsøkte møbler, og derfor er investeringen i denne leiligheten definitivt verdt. Bader Haus, som navnet antyder, ble designet og laget på vegne av en velkjent eks-bachelor blant studentene i L.A. Prosjektet ble utført og realisert av fagfolkene som jobber for Russel Group og Palumbo Design.

Den moderne loftsleiligheten – eksentrisitet og maksimal komfort

loft leilighet bader house stue blå hvit

de moderne loftsleilighet har en enorm gulvplass fylt med stor mengde eksentrisitet og maksimal komfort for en bohemisk livsstil. Den fantastiske utsikten over byen kan sees fra hvert hjørne av leiligheten takket være den fantastiske arkitektoniske planen som inkluderer store glassvegger og enorme vinduer selv på badet. Når du legger til den eksklusive romsligheten, som er akkurat målet for Russel Group og Palumbo Design, kan du få et drømmehus som ikke kan erstattes av noe annet i verden.

Moderne design av stuen i Bader -huset

moderne loft leilighet bader house hvite sofaer popcorn

Den høye takhøyden, de blanke gulvene og de elegante møblene er bare noen av tilleggene til moderne loftsleilighet Interiørdesign. Glans og luksus er hovedideene som påvirkes i hvert rom av de komfortable sitteplasser og avantgarde-møbler. Når vi snakker om dekorasjonsstilen i Bader Haus, kunne vi ikke overse de bisarre bragdene. Popcorn og det svart -hvite designet til en kvinneskikkelse kombineres med den overdådige atmosfæren på en unik og attraktiv måte. Det er ubestridelig at disse merkelige bildene faktisk går ganske bra med de stilige omgivelsene.

Interessant veggdekorasjon

moderne leilighet bader husveggdekorasjon

de moderne loftsleilighet har en overveiende nøytral fargepalett. De hvite, svarte og grå nyansene ble brukt på flatene i leiligheten og er i perfekt harmoni med de luksuriøse omgivelsene. Imidlertid er de lyse elementene aksenten i interiøret i leiligheten, som faktisk er veldig imponerende og iøynefallende og tjener sitt formål deretter. LED -systemene er de andre kontrasterende elementene i Bader -huset – det elektriske blå lyset er et symbol på overklassen, der ungkaren faktisk hører hjemme.

Den moderne loftsleiligheten og rommene

moderne leilighet bader house soverom malerier fargerike

de moderne loftsleilighet har et soverom som utstråler romantikk og attraktiv invitasjon for enhver dame. Den gylne puten er et symbol på hjemmets rikdom og overdådighet. Et slikt symbol finnes i alle rom. Foruten maleriene er det andre rare møbler, for eksempel den rosa sofaen i stua.

Den rosa sofaen i stua

moderne loft leilighet bader house rosa sofa stue

Det ultramoderne kjøkkenet i loftsleiligheten er veldig iøynefallende med sitt originale utstyr og innovative design. Enten for en rask lunsj eller en lang romantisk middag, er kjøkkenet perfekt utstyrt. Badet er like stort og romslig som soverommet. de moderne loftsleilighet er et sted hvor du kan ha rolige øyeblikk av avslapning, samt holde fester og ha det veldig bra.

Hjørne med myk sofa og panoramautsikt

moderne loft leilighet bader hus sofa hjørne utsikt

Soverom i Bader -huset med vakker utsikt

loft leilighet bader hus soverom med utsikt

   Moderne bad i brunt og hvitt

moderne leilighet bader house luksus bad

Kjøkkenøy med interessant dekorasjon

loft leilighet bader hus kjøkken design enkel

Enkel kjøkkendesign i brunt og hvitt

moderne leilighet bader hus kjøkken i brun hvit

Fantastisk utsikt på soverommet til Bader -huset

moderne leilighet bader house glass vegg -tv

Den moderne loftsleiligheten med gulvlys i blått og lilla

loft flat bader house belysning blå

Glassvegg på soverommet

moderne leilighet bader hus utsikt soverom

Previous Post
En innendørs hage i Singapore – inviter naturen inn i hjemmet ditt
Next Post
15 flotte sportsbassengdesigner